Filmările Asia Express 2024 s-au terminat. Concurenții au revenit acasă: „Cea mai intensă și provocatoare aventură”

.

Filmările Asia Express 2024 s-au încheiat, iar cele nouă echipe de concurenți s-au întors în România. O mare parte dintre aceștia au revenit și în mediul online, unde au dezvăluit câteva detalii din ceea ce au trăit în Asia, spre bucuria fanilor lor.

Filmările Asia Express 2024 s-au încheiat

După aproape două luni petrecute pe continentul asiatic, cele nouă echipe de concurenți care au pornit pe Drumul Zeilor la Asia Express, au revenit acasă. Anca Țurcașiu și Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, Nicolai Tand și Sorin Brotnei, Andrei Ursu și Vlad Condurache, Ioana State și Mane Voicu, Carmen Negoiță și Andreea Perețeanu, Betty Salam și Cătălin Vișănescu, Adi Nartea și Cosmin Vîjeu și Victor Slav și Selina sunt cei care au acceptat bucuroși ocazia de a participa la acest show.

Pe 3 martie echipele au pornit spre Thailanda, de unde au plecat în marea cursă ce s-a încheiat zilele acestea, marea finală având loc în Bali.

Pentru a nu se afla ordinea în care concurenții au fost eliminați din cursă, aceștia au rămas până în finală alături de echipa de producție, în Asia și i-au întâmpinat, pe câștigători, la linia de finish.

Asia Express a dus, anul acesta, nouă perechi de vedete pe „Drumul Zeilor” prin Thailanda, Malaysia și Indonezia.

Citește și: De ce a refuzat Aurelian Temișan să plece la Asia Express. Monica Davidescu își susține nepotul, pe Cosmin Vîjeu: “A tras de noi să mergem”/ Exclusiv

Citește și: Cum arăta Irina Fodor, prezentatoarea „Asia Express” și „Chefi la cuțite”, la începutul carierei în televiziune / Galerie foto

Primele declarații ale concurenților, după revenirea în țară

O mare parte dintre vedetele care au participat la Asia Express 2024 au revenit rapid pe rețelele de socializare, unde au făcut primele declarații despre această experiență.

Printre cei care au anunțat încheierea filmărilor și întoarcerea în România au fost Ioana State și Mane Voicu, Adi Nartea, Andreea Samson și Selina, iubita lui Victor Slav.

„S-au terminat filmările sezonului 7 Asia Express! Cea mai tare călătorie prin viață și printre oameni. O să vă placă!”, a scris Ioana State pe Instagram.

„Filmările Asia Express s-au încheiat. Am câștigat o soră nebună și multe experiențe pe care nu le pot uita vreodată”, a precizat, la rândul lui, Mane Voicu.

Adi Nartea a transmis și el un mesaj pe rețelele de socializare, în care a anunțat că s-a întors acasă.

„A fost o experiență pe care nu o poți cuprinde cu nici o postare, cu nici o frază sau cuvânt ci poți doar să ajuți pe cineva să își imagineze despre ce poate fi vorba. Dar, imaginația nu e reală… ce am trăit noi, da!
E mult de povestit și mult de “desfăcut” și asimilat. Dar, cert e că noi toți de acolo suntem mult mai bogați acum. Și nu e vorba de nimic material… e în suflet și în lecții de umilință, de viață și mai ales în zâmbete care sunt la fel pe tot Globul ăsta. Mulțumesc Asia Express 2024”, a precizat actorul.

Pe de altă parte, Andreea Samson a mărturisit că deja îi este dor de Asia Express, pe care a catalogat-o ca fiind „cea mai intensă și provocatoare aventură”.

Citește și: Primele imagini cu concurenții Asia Express pe Drumul Zeilor. Irina Fodor, la un pas de accident în Thailanda

Citește și: Ce cadou a primit Adi Nartea de la fetele lui, înainte să plece la Asia Express 2024

Într-o declarație comună cu Victor Slav, Selina a vorbit și ea despre ceea ce a trăit în Asia.

„Off Doamne ce trăiri.. ce experiențe, ce oameni minunați! Mulțumim Asia Express, mulțumim Universului ce ne-a adus lângă aceste suflete minunate! Am întâlnit oameni frumoși lângă care am împărtășit un carusel de sentimente, am plâns de supărare, frustrare, fericire!!!! Nu putem explica în cuvinte ce este aici…long story short- am simțit că trăim! Suntem acasă, sănătoși, noi personal, evoluați sentimental și nu numai… Vă mulțumim pentru toată susținerea vouă, celor de acasă! Vă îmbrățișăm puternic (pentru că am făcut mușchi”, a scris Selina pe pagina sa de Instagram.

Și Oana Paraschiv, care a făcut echipă cu Mihai Găinușă, a anunțat că au revenit acasă.

„Asia Express, știam că ești mișto, dar chiar așa?!? S-au încheiat filmările, dar eu abia acum încep să realizez cât de frumos a fost și cât de multă nevoie aveam de asta! O să vă placă!”, a precizat ea.

Betty Salam ar repeta experiența Asia Express

Betty Salam a decis să facă o sesiune de întrebări și răspunsuri pe pagina sa de Instagram, iar unul dintre fanii ei a vrut să știe dacă ar repeta experiența.

„A doua oară cu siguranță cred că va fi mult mai simplu pentru că știi cum să gestionezi într-o oarecare măsură situația. Deci da, aș mai repeta, este cea mai tare călătorie din viața mea și a lui Cătălin. Și am întâlnit oameni minunați. Și vă spun din toată inima, este cea mai tare experiență. Am venit super schimbați de acolo, dar mai multe veți vedea”, a precizat artista.

Și soțul ei, Cătălin Vișănescu, a mărturisit că ar reveni oricând în această competiție, fără să stea pe gânduri.

„Sincer, m-aș mai duce de încă o sută de ori pentru că ai de învățat multe chestii”, a afirmat el.

Pe de altă parte, Andrei Ursu a descoperit, după ce a primit înapoi telefonul de la echipa de producție, că piesa lui în colabortare cu Theo Rose s-a aflat timp de opt săptămâni pe prima poziție, pe posturile de radio, artistul fiind încântat de acest lucru.

„Dragilor, așadar filmările pentru Asia Express s-au terminat. Abia aștept să vedeți emisiunea în toamnă. Ce pot să vă zic eu e că a fost o experiență extraordinar de tare, iar ce mă bucură și mai mult este faptul că în astea două luni de când am plecat, piesa mea, „Noaptea ne fură iubiri”, a mea și a lui Theo, a stat pe locul 1 pe radio. Este cel mai tare lucru care mi se poate întâmpla și abia aștept să ajung acasă, abia aștept să mă întorc la familie”, a afirmat Andrei Ursu pe InstaStory.

Anca Țurcașiu a dezvăluit, odată cu revenirea în mediul online, când urmează să fie difuzată emisiunea Asia Express 2024 la televizor.

„Bun găsit dragilor! Aventura Asia Express a luat sfârșit. A fost fascinant tot ce s-a întâmplat acolo, abia aștept să vedeți și voi, începând cu luna septembrie, pe Antena 1. Ne-a fost foarte dor de voi și iată că de astăzi am revenit aici, pe rețelele de socializare, Vă îmbrățișez și continuăm poveștile noastre de fiecare zi de acum înainte”, a spus actrița.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu echipele Asia Express pe Drumul Zeilor

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton