De ce a refuzat Aurelian Temișan să plece la Asia Express. Monica Davidescu își susține nepotul, pe Cosmin Vîjeu: “A tras de noi să mergem”/ Exclusiv

.

Monica Davidescu a făcut primele declarații pentru UNICA.ro despre participarea nepotului său, Cosmin Vîjeu, la cel mai dur reality show din România. Actorul își dorea de mult o astfel de provocare. Soția lui Aurelian Temișan a dezvăluit care sunt atuurile echipei Cosmin Vîjeu – Adrian Nartea la Asia Express și ne-a spus că speră să reziste cât mai mult în competiție. Din acest motiv, spectacolele în care joacă amândoi sunt programate abia în luna mai.

Monica Davidescu susține echipa Cosmin Vîjeu – Adrian Nartea la Asia Express

Monica Davidescu a spus, pentru UNICA.ro, că Aurelian Temișan a fost ofertat în repetate rânduri pentru Asia Express, dar pentru că au angajamente, nu au putut lipsi timp de două luni din țară. În schimb, nepotul ei, Cosmin Vîjeu, a acceptat fără să stea pe gânduri invitația făcută de Antena 1 și a plecat cu Adrian Nartea pe Drumul Zeilor, filmările având loc în Thailanda, Malaezia și Indonezia.

Monica, ai început anul 2024 cu lipsa a doi membri importanți din spectacolul „O noapte furtunoasă”, Cosmin Vîjeu și Adrian Nartea, care au plecat la Asia Express. Cum ai primit vestea și de ce ai decis sa suspenzi piesa de teatru vreme de două luni în loc să găsești înlocuitori pentru ei?

Am început anul cu mai multe reprezentații ale spectacolelor  în țară și în București.  Și “O noapte Furtunoasă” și “Eu te cred dar tu mă minți”, în care Cosmin joacă. Ianuarie și februarie au fost luni  pline pentru noi. Trebuia să continuăm  șirul reprezentațiilor, dar am ales să le continuăm după perioada în care aceștia sunt la filmări. Știm că filmările se întind pe o perioadă de două luni. Nu știm cum va evolua echipa lor, așa că noi am pus o primă reprezentație cu “O noapte furtunoasă” abia în luna mai, pe 6 mai,  în gazdă la Teatrul Național București.

“Ne dorim să rămână în competiție până în finală”

De altfel, cu toții ne dorim să rămână în competiție până în finală. Și le urăm mult succes! Celelalte reprezentații programate au fost amânate pentru lunile mai și iunie.

De ce a refuzat Aurelian Temișan să plece la Asia Express. Monica Davidescu își susține nepotul, pe Cosmin Vîjeu: “A tras de noi să mergem”/ Exclusiv

Cât despre înlocuiri…eu țin mult la energia pe care este construit un spectacol și când această energie este bună și constructivă, e păcat să o stricăm. Nu fac înlocuiri.

Cosmin are un coleg foarte drăguț și charismatic, care a preluat din mers rolul său în comedia “Sistemul Perfect”. Ei au fost colegi de facultate și au rămas buni prieteni. Iar “Sistemul perfect’’ avea multe reprezentații programate și vândute și în martie și în aprilie, așa că am ales să mergem mai departe pentru această perioadă doar cu “Sistemul Perfect” cu Vasile Revnic în distribuție.

Având în vedere că vorbim despre nepotul tău, Cosmin Vîjeu, ți-a propus să faceți echipă la cel mai dur reality show din România sau Adrian Nartea a fost unica opțiune pentru el?

Sunt mulți ani de când el își dorește să participle la acest show. Considera că e o provocare și lui îi plac  provocările de genul asta. A vrut și chiar a tras de noi să mergem, dar angajamentele noastre nu ne-au permis o plecare de două luni. Mă bucur că a plecat cu Adi, pentru că sunt apropiați ca vârstă, au țeluri  comune și cred că vor face împreună o echipă foarte bună, care va fi  apreciată de public.

Citește și: Aurelian Temișan și Monica Davidescu, de 29 de ani împreună! Cum arătau în ziua nunții / Galerie foto

Concurenții Asia Express 2024 au pornit spre Drumul Zeilor. Imagini de la plecarea din aeroport și mesajele transmise de vedete

Primele imagini din Asia Express 2024. Cum arată locația de vis în care au ajuns concurenții

De ce au refuzat Monica Davidescu și Aurelian Temișan să plece la Asia Express

Presupun că tu și Aurelian Temișan ați fost ofertați pentru America sau Asia Express. E clar că amândoi nu ați fi plecat, având în vedere că o aveți pe Dora, dar separat ați luat în calcul să vă depășiți limitele?

Aurelian a fost întrebat des în acești  ani, dar, așa  cum v-am spus, sunt angajamente pe care nu le putem  lăsa în aer. Așa că a trebuit să renunțăm la această “distracție”. Cred că sunt probe dificile și încercări grele, dar cred că e și multă distracție în această aventură. Aș fi vrut să o fac în urmă cu 15  ani. Atunci puteam merge împreună, că nu o aveam pe Dora și nici Compania de Teatru Concordia.

De ce a refuzat Aurelian Temișan să plece la Asia Express. Monica Davidescu își susține nepotul, pe Cosmin Vîjeu: “A tras de noi să mergem”/ Exclusiv

Apropo de asta, ce temeri are Monica Davidescu?

Dacă ne referim la ce am mai văzut în probele din acest show, aș fi fugit mâncând pământul de șerpi, gândaci, viermi. De muncă nu mă feresc și pot face tot soiul de probe care țin de muncă fizică sau intelectuală, dar cu probele care au astfel de animale în program nu prea cred că m-aș fi descurcat.

Monica Davidescu: “Cosmin ține la oboseală și la drum lung. Nu mai vorbesc de evidentele calități de sportiv ale lui Adi”

Revenind la Cosmin, care sunt atuurile lui în competiția de la Antena 1? În calitate de mătușă, îl cunoști foarte bine. Dar ale lui Adi Nartea?

Cosmin este foarte ludic și glumeț. Nu știi când glumește și când vorbește serios. Și e foarte independent. Dacă e nevoie de concentrare și asta poate face, atenția distributivă de asemenea este un atu. Ține la oboseală și la drum lung.

Adi este foarte riguros și tine la respectarea programului. În plus este un bun partener, pentru că rezoneaza la ceea ce primește și cred că amandoi se completează. Nu mai vorbesc de evidentele calități de sportiv ale lui Adi.  De aceea cred foarte tare că echipa lor va fi printre favorite. Le doresc sănătate și să stea departe de incidente neplăcute. Într-o astfel de “aventură” există multe necunoscute și ai parte de o doză mare de neprevăzut.

De ce a refuzat Aurelian Temișan să plece la Asia Express. Monica Davidescu își susține nepotul, pe Cosmin Vîjeu: “A tras de noi să mergem”/ Exclusiv

Știu că el este și profesor de actorie, îi ții locul la cursuri în următoarea perioadă?

La cât de încărcat este programul meu, îi mulțumesc colegului Vasile Revnic că a împărțit cursurile cu mine, el luând o mare parte din ele. Da, voi ajunge la cursurile lui în tandem cu Vasile.

Citește și:  Cum se menține Andreea Mantea în formă la 37 de ani. Care sunt alimentele care nu-i lipsesc din frigider: „Cât mai natural” / Exclusiv

Cum a început relația dintre Jador și Oana Ciocan, iubita lui. Unde s-au cunoscut și când s-au mutat împreună: „Nu merit așa fată bună”

Secretul relației dintre Elena Gheorghe și soțul ei, Cornel Ene. „Cred că oamenii nu mai cred în povești reale de dragoste” / Exclusiv

Cum arată senzaționalul conac cu lift și heliport al celebrei Oprah Winfrey. Vedeta e vecină cu Prințul Harry și Meghan Markle

„Să nu se enerveze că își pierd strălucirea”

Ce sfaturi le-ai dat înainte să plece pe Drumul Zeilor lui Cosmin Vijeu și lui Adrian Nartea?

Să nu se enerveze că își pierd strălucirea! Și să se întoarcă sănătoși cu tolba plină de povești ca să avem de ce să ne amuzăm când plecăm la drum cu urmatoarele reprezentatii. Nouă ne vor povesti și ce nu se vede la televizor. (n.r. râde )

De ce a refuzat Aurelian Temișan să plece la Asia Express. Monica Davidescu își susține nepotul, pe Cosmin Vîjeu: “A tras de noi să mergem”/ Exclusiv

În ce spectacole de teatru te vedem în următoarea perioadă?

La Teatrul Național am avut de curând premiera “E vina ta” și se va juca destul de des, plus celelalte piese în care joc de ani buni, pentru că sunt foarte bine primite de public: Incognito, Preșul, Bârfe,zvonuri și minciuni, Secretul familiei Poscket.

Iar în țară plecăm cu doua turnee deodată: “Divorțul anului’, în regia lui Ovidiu Cuncea

  • 8 martie ora 18.30 – Palatul Copiilor București,
  • 12 martie  ora 19.00 – Casa de Cultură  Mangalia
  • 18 martie ora 19.00 – Centrul Cultural Eugen Ionescu Slatina
  • 19 martie ora 19.00 – Filarmonica Oltenia Craiova
  • 1 aprilie ora 19.00 – Casa de Cultură Călărași
  • 8 aprilie ora 19.00 – Casa de Cultură Satu Mare
  • 13 aprilie ora 19.30 – la sala Dalles București
  • 15 aprilie ora 19.00 – Casa de Cultură Galați
  • 19 aprilie în cadrul Festivalului Național de Teatru „DREAM ART” Băilești 2024
De ce a refuzat Aurelian Temișan să plece la Asia Express. Monica Davidescu își susține nepotul, pe Cosmin Vîjeu: “A tras de noi să mergem”/ Exclusiv

,, Sistemul Perfect’’, în regia lui Toma Enache

  • 11 martie ora 19.00 Casa de Cultură a Sindicatelor Galați
  • 25 martie ora 19.00 casa de Cultură  a Sindicatelor Pitești
  • 26 martie ora 19.00 la Centrul Județean de Cultură Călărași
  • 29 martie ora 19.00  Palatal Copiilor București
  • 3 aprilie ora 19.00 Teatrul Național Vasile Alexandri Iași
  • 9 aprilie  ora 19.00 | ATP Tech Center Baia Mare
  • 22 aprilie ora 19.00 Sala Capitol Timișoara
  • 23 aprilie ora 19.00 Teatrul Clasic Ioan Slavici Arad
  • 29 aprilie ora 19 30 în gazdă la Sala Studio  TNB București

În plus am mai multe reprezentații prin țară și cu piesa “O familie (ne)bună” în regia lui Răzvan Săvescu.

Sursa foto: Facebook, PR Antena 1

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton