Emily Burghelea i-a tăiat moțul fiului. Soțul influenceriței, surprins fără mască și ochelari la petrecere / Video

.

Emily Burghelea i-a tăiat moțul băiatului ei, Damian, care sâmbătă a împlinit un an. Influencerița, în vârstă de 25 de ani, și soțul ei, Andrei, i-au organizat fiului o petrecere de neuitat, la care ea a apărut îmbrăcată într-o rochie uluitoare, iar soțul fără mască și ochelari de soare.

Fosta asistentă de televiziune a profitat de faptul că și-a revenit spectaculos după cele două nașteri și a îmbrăcat la petrecerea de un an a fiului ei o rochie superbă, cu un decolteu generos, care i-a scos în evidență silueta perfectă. Emily Burghelea și soțul ei au postat pe rețelele de socializare mai multe imagini de la petrecere, unde atmosfera a fost întreținută de cântăreața Nicole Cherry și de Bogdan de la Ploiești. În timpul petrecerii, soțul lui Emily Burghelea a renunțat la mască și la ochelari, dezvăluindu-și chipul.

Emily Burghelea i-a tăiat moțul fiului ei, Damian. Soțul vedetei, surprins fără mască și ochelari

Ziua de 20 ianuarie a fost una plină de voie bună pentru Emily Burghelea. Mezinul familiei, Damian, a împlinit 1 an, iar vedeta și soțul ei, Andrei, au avut grijă să organizeze o petrecere de vis, nu doar pentru copii, ci și pentru adulți.

“Prima aniversare a lui Damian a început! La mulți ani, sufletul meu! Abia aștept să văd ce o să alegi de pe tăviță! Mami și tati te iubesc mult!”, a postat Emily Burghelea pe social media.

Influencerița a ales să-și pună invitații la mese lungi, decorate elegant cu lumânări și vaze cu flori albastre. De asemenea, a existat un corner cu baloane albe și flori albastre, unde invitații au putut să își facă fotografii. Atmosfera a fost întreținută de Nicole Cherry și de Bogdan de la Ploiești.

La eveniment au fost invitate și ursitoare, care i-au urat micuțului Damian să aibă parte de toate calitățile necesare unei vieți frumoase.

„În spatele unei petreceri bine puse la punct se află mereu un bărbat care a acceptat toate ideile năstrușnice ale soției”, a scris Emily Burghelea pe Instagram.

Ce a ales fiul lui Emily Burghelea la petrecerea de un an de pe „tava destinului”

Influencerița i-a pregătit lui Damian și „tava destinului” pe care a așezat următoarele obiecte: stilou, carte, parfum papiotă, mouse, verighete, cheile, precum și o minge de tenis.

Citește și: Emily Burghelea, clipe de coșmar la întoarcerea din vacanță: „Avionul a căzut în gol”

Citește și: Emily Burghelea, despre provocările vieții de mamă și emisiunea „Săriți de pe fix”: „Îmi este greu să plec de acasă” / Exclusiv

„Damian a ales de pe tavă așa: oglinda, cheile, la care am agățat mai multe talismane, să fie sub protecție divină, să aibă succes, talismanul pentru relații cu prietenii, chei care practic să îi deschidă toate ușile și pe lângă  acestea a mai ales și parfum și minge, deci, practic a ales de frumusețe!”, a dezvăluit Emily Burghelea pentru Click.

Cum arată soțul lui Emily Burghelea fără mască

Soțul lui Emily Burghelea nu a lipsit nici el de la marea petrecere, iar în toate imaginile postate de influenceriță pe rețelele de socializare, acesta apare cu o mască și ochelari de soare. Chipul lui Andrei a fost, însă, dezvăluit.

Citește și: Flavia Mihășan, primele declarații după despărțirea de tatăl copiilor ei, Marius Moldovan: „Ne respectăm și ținem unul la altul”

Citește și: Pavel Bartoș, surprins de ziua lui de naștere: „Dovada e aici”. Actorul a împlinit 49 de ani și a fost sărbătorit de zeci de vedete / Galerie foto

În unul din clipurile publicate pe Instagram, Andrei, soțul lui Emily Burghelea, poate fi observat fără mască și ochelari, astfel că fanii cuplului au putut să vadă cum arată, de fapt, partenerul fostei concurente de la „Bravo, ai stil”, notează Click.

Emily și Andrei formează cu cuplu de mai mulți ani, iar în anul 2021 cei doi au ajuns și în fața altarului. Aceștia au împreună doi copii, o fetiță, Amedeea, și un băiat, Damian.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini de la petrecerea fiului lui Emily

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton