Flavia Mihășan, primele declarații după despărțirea de tatăl copiilor ei, Marius Moldovan: „Ne respectăm și ținem unul la altul”

.

Flavia Mihășan și logodnicul ei, Marius Moldovan, au decis să pornească pe drumuri separate după cinci ani de iubire. Vedeta și iubitul ei au doi copii împreună și înainte să ia această decizie făceau planuri de nuntă.

Flavia Mihășan și Marius Moldovan au dat întotdeauna impresia că au o relație bine sudată, așa că nimeni nu se aștepta la un asemenea deznodământ. „Știți că noi suntem discreți. Ca idee, suntem în cele mai bune relații. Ne respectăm și ținem unul la altul și facem amândoi tot ce este mai bine pentru copii”, a declarat Flavia Mihășan, conform Playtech.

Cum l-a cunoscut Flavia Mihășan pe Marius Moldovan

Flavia Mihășan l-a întâlnit pe cel care i-a fost iubit la spectacolul “Mamma Mia”, în care a fost distribuită. Vedeta l-a cunoscut pe Marius Moldovan la repetiții, iar lucrurile au evoluat rapid între ei. Ba mai mult, Carol și Tudor aveau să le completeze povestea.

„Totul s-a întâmplat extrem de repede, a fost așa, ne-am cunoscut, ne-am plăcut, ne-am iubit, hai copil, hai al doilea”, povestea Flavia Măhășan pentru Unica.ro.

Citeşte și: Cum arată Bianca Drăgușanu fără cagulă, după operația estetică de 7 ore. Paparazzii au pozat-o cu fața tumefiată și vânătă

Citeşte și: Motivul pentru care Carmen Tănase a divorțat, după doar 3 ani de mariaj: „Fiecare cu treaba lui”

Citeşte și: 10 femei care au trecut prin viața lui Jim Carrey. Actrița pe care starul o consideră marea lui dragoste

Citeşte și: Viața lui Louis de Funes, o comedie dulce-amară. Câți copii a avut și cine este femeia care l-a iubit 40 de ani

Citeşte și: Roxana Blanche și soțul ei, Cătălin Bucur, la Power Couple după ce au devenit părinți: ”Suntem atât de diferiți”

„Îi iubește enorm pe copii și este extrem de implicat, iar asta pentru mine este esențial”

Flavia și Marius au fost inițial amici, după care și-au dat seama că sentimentele pe care le nutresc unul pentru celălalt. Au descoperit că au o compatibilitate extraordinară, reușind și ca părinți să fie pe aceeași lungime de undă. Asta până într-o zi, când nimic nu a mai fost ca înainte.

“Nu cred neapărat că a fost dragoste la prima vedere, deși ne-am plăcut așa reciproc, avem același vibe, el e tot zodie de foc ca și mine și făceam o grămadă de glume. Inițial am fost amici, prieteni. Între noi de la început au fost tachinări și momentul ne-a prins pe amândoi singuri, nu știu exact, pur și simplu s-a întâmplat, cred că el a făcut primul pas, după aceea eu, nu știu să răspund la asta, totul a fost atât de natural, nimic nu a fost greu.

Ce apreciez la el este faptul că trage la aceeași căruță cu mine cum ar veni, nu este genul care să vrea să iasă și nu iese că mă supăr eu. Normal că și el iese cu băieții, cum ies și eu cu fetele, dar nu e ceva care să-i lipsească. Îi iubește enorm pe copii și este extrem de implicat, iar asta pentru mine este esențial”, declara, la un moment dat, Flavia Mihășan.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton