Dorian Popa i-a dezvăluit lui Teo Trandafir câți bani a dat ca să parcheze mașina pe balconul unui hotel din Germania: „Hai să îţi spun direct!”

.

Dorian Popa (35 ani) a stârnit un adevărat val de reacții în urmă cu ceva timp, când și-a fotografiat mașina de lux pe balconul unui hotel din Germania. Acum, influencerul a dezvăluit cât l-a costat această „aroganță”. Totodată, Dorian a precizat că celebra sa onomatopee „hâtz” a devenit marcă înregistrată.

Cât l-a costat pe Dorian Popa să își „parcheze” mașina pe balconul unui hotel din Germania

În vara anului trecut, Dorian Popa făcea furori pe rețelele de socializare cu o imagine realizată în Germania. Influencerul și-a „parcat” mașina pe balconul unui hotel, pe care mai apoi a fotografiat-o și a distribuit-o în mediul online.

Invitat în podastul lui Teo Trandafir, artistul a dezvăluit cât l-a costat acest lucru, mai ales după ce au apărut mai multe zvonuri cu privire la suma pe care ar fi plătit-o acolo.

Dorian a precizat că, pentru o noapte de cazare, care a inclus urcarea autoturismului său de lux pe balconul camerei sale, l-a costat în jur de 180 euro. El a explicat și de ce a făcut acest gest.

„Hai să îţi spun direct! Cazarea în hotelul respectiv (sunt doar două în lume) a costat doar 180 de de euro, cât ai da şi în Poiana Braşov. Eu nu m-am dus doar pentru o poză acolo, am stat o săptămână în care am făcut conţinut pentru YouTube. Am decis să duc maşina pe platformă pentru că aşa a fost cel mai ok. Maşina se deprecia în cei 4000 de km dus-întors, am făcut un calcul, plus oboseala şi hotelurile ar fi costat de 3 ori mai mult decât ce am făcut eu”, a explicat Dorian Popa în podcastul lui Teo Trandafir.

Influencerul ține atât de mult la mașinile sale încât, spune el, le usucă cu feonul pe care îl ține special în garaj.

„Eu sunt cu periuța de dinți la mașini. Am foehn-ul în garaj, le usuc cu foehn-ul, no joke (n.r. fără glumă)”, a spus Dorian Popa.

Citește și: Cum arată vila de lux a lui Dorian Popa. „Dressingul poate fi asemănat cu un spital, știu, sunt nebun!”

Citește și: Călin Donca îi cere daune materiale lui Dorian Popa: „Nu mă voi opri aici”

Cum a fost anul 2023 pentru Dorian Popa: „Cel mai bundin viața mea, financiar și din punct de vedere realizări”

Deși la finalul anului trecut Dorian Popa a fost prins drogat la volan, acesta susține că 2023 a fost cel mai bun an pentru el.

„2023 a fost cel mai bun an din viața mea, financiar și din punct de vedere realizări, dar a șchiopătat pe final. De ce a șchiopătat pe final? Pentru că eu cred că a fost nevoie de contrabalns ca eu să nu decolez din punct de vedere negativ. Eu cred că Doamne-Doamne, așa cum a făcut-o de multe ori în viața mea, când a simțit că mi-a dat foarte mult, a zis stai să-i dau și o palmă după ceafă, nu care cumva să leviteze”, a precizat Dorian Popa.

Influencerul a explicat că regretă că a urcat la volan după ce a consumat substanțe interzise, însă se bucură că Dumnezeu l-a trezit la realitate în momentul în care Poliția l-a oprit în trafic.

„Cred că eu așa funcționez în viața asta, să mai fiu și pus cu botul pe labe din când în când. Îmi regret acțiunile, dar nu regret că Doamne-Doamne a ales acest destin pentru mine. Pentru că, în primul rând, cu siguranță am meritat și cred că poate aveam nevoie să mă mai trezesc puțin la realitate”, a afirmat Dorian Popa.

Citește și: Dorian Popa, adevărul despre despărțirea de Babs: „Lucrurile nu s-au terminat ca-n basme” / Video

Citește și: Silvia Chifiriuc, actuala soție a lui Petre Roman, mesaj controversat în ziua morții Mioarei Roman: „Trăiască dragostea!”

Dorian Popa a întregistrat „hâtz” la OSIM

Expresia „Hâtz Johnule” a lui Dorian Popa a devenit rapid cunoscută în mediul online, acesta folosind-o deseori în clipurile sale. Însă, nu mulți știu că acesta a decis să își denumească complexul de case din Domnești „Hâtz Residence”.

„Cum să-ți botezi reședința „Hâtz Residence?”, l-a întrebat Teo Trandafir pe invitatul ei.

Astfel Dorian Popa a explicat de ce a ales să își numească astfel complexul, precizând că „hâtz” rerpezintă cea mai puternică strategie de marketing.

„Pot să spun adevărul adevărat, ăla din spatele glumei? Onomatope-ul ăsta hâtz sau ce-o fi el, este unul dintre cele mai forte puncte ale marketingului meu. Și atâta timp cât mi-am dat seama că am putut face din „hâtz-ul” ăsta atât de multe lucruri, la început m-am gândit, e penibil, nu e penibil să-i zic Hâtz Residence?! Dar pe de altă parte, dacă-ți arăt niște nume de residence din București te bufnește râsul: Vasile Residence, Mihai Residence, adică există și mai puțină inspirație decât Hâtz Residence”, a dezvăluit Dorian.

Totodată, artistul a dezvăluit că a înregistrat la OSIM atât cuvântul „hâtz”, cât și pe câinele său, Cheluțu.

„Și în altă ordine de idei, e brand-ul meu, e creat, este sonor, fie că e funny, penibil, haios, etc, e un brand sonor. Și într-un final, să știi că Hâtz Residence este înregistrat și la OSIM”, a spus Dorian Popa.

„Și pe Cheluțu nu l-ai înregistrat la OSIM?”, l-a întrebat amuzată Teo Trandafir.

„Normal! Și Cheluțu, și înoată Cheluțu, și Hâtz și Hâtz Johnule. Hai să îți spun un lucru – există vreo alte două trei afaceri care se folosesc de acest lucru și care în continuare se folosesc. Dar am realizat că în viață nu-mi doresc procese. Pe mine mă încântă ideea că oricât de funny sau copilăros ar suna acest Hâtz, sunt alți oameni care au clădit afaceri pe hâtz-ul meu”, a mai spus el.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Dorian Popa

Sursă foto: Captură video, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton