Dorian Popa, adevărul despre despărțirea de Babs: „Lucrurile nu s-au terminat ca-n basme” / Video

.

La câteva luni de la despărțirea de Claudia Iosif, cunoscută sub numele de Babs, Dorian Popa a decis să povestească cum s-a încheiat relația lor, care a durat 11 ani. Artistul în vârstă de 35 de ani a mărturisit că încă suferă în urma separării, dar își dorește să rămână prieten cu cea care i-a fost alături atât de mulți ani.

Creatorul de conținut a fost prezent și la ziua de anștere a fostei sale iubite cu care împarte custodia câinelui lor, Cheluțu. După eveniment, Dorian spune că s-a bucurat că a putut să o îmbrățișeze și că relația lor este bazată, în continuare, pe respect.

Dorian Popa, adevărul despre despărțirea de Babs

Lumea mondenă a rămas uimită, anul trecut, când Dorian Popa anunța că relația lui cu Claudia Iosif s-a încheiat după 11 ani. Deși până acum a refuzat să vorbească prea mult despre modul în care lucrurile au ajuns la final, acum influencerul a decis să spună adevărul.

Invitat în podcastul lui Radu Țibulcă, „Vin de-o poveste”, Dorian a dezvăluit că lucrurile nu s-au încheiat „ca-n basme”, însă au realizat că pot fi prieteni în continuare.

„Eu cred că poate să existe un soi de prietenie, poate o amiciție bazată pe respect și pe anii ăia mulți care s-au consumat între două entități, trebuie să existe. Ar fi penibil să vin să-ți spun că lucrurile s-au terminat ca-n basme. Nu s-au terminat ca-n basme, dar asta nu înseamnă că după ce am realizat că s-a terminat nu putem să ne scuturăm un pic, să ne dăm două palme și să ne spunem ok, dar dacă s-au terminat, de ce să continuăm? Anii de multe ori trec peste noi și lucrurile nu mai coincid. Persoanele nu mai au interese comune, se schimbă, poate își doresc alte lucruri în viață”, a spus artistul despre despărțirea de Babs.

Citește și: Cum arată etajul casei Claudiei Iosif. Babs, fosta iubită a lui Dorian Popa, a amenajat o cameră pentru pisici

Citește și: De ce s-au despărțit Dorian Popa și Claudia Iosif. Babs a spus că nu mai e cale de împăcare: „Totul s-a consumat”

Citește și: Spovedania lui Dorian Popa, după ce a fost prins drogat la volan: „Am greșit indiscutabil”

Citește și: Andreea Tonciu, primul interviu după eliminarea de la Survivor All Stars: „Mi-era imposibil să mă adaptez” / Exclusiv

Artistul încă suferă în urma despărțirii

Deși spune că a rămas în relații bune cu fosta lui iubită, Dorian Popa recunoaște că încă suferă în urma acestei despărțiri, dar este încrezător că lucrurile vor intra pe un făgaș normal și pentru el.

„Și eu cred că noi am avut maturitatea necesară să înțelegem că drumurile noastre nu mai coincid la fel de bine. Am încercat să împart cu Babs și sufletul meu și ceea ce am dobândit noi împreună la sfârșit și să împart și bunătatea mea chiar și după ce noi am terminat această relație. Același lucru l-a făcut și ea și vreau să cred că odată ce aceste răni se vor vindeca și mai bine, pentru că ele în continuare sângerează, le-am pus plasturi, vom putea să privim în urmă și să zâmbim”, a afirmat el.

„Pentru că au fost 11 ani frumoși, în care împreună am tras la aceeași căruță și ne-am respectat, lucru care ne obligă să ne respectăm și în continuare”, a subliniat artistul.

Dorian Popa a povestit că a mers la ziua de naștere a Claudiei Iosif deși relația lor se încheiase pentru că își dorește ca ei doi să rămână prieteni.

„Am fost la ziua ei pentru că m-am simțit bine atunci când am îmbrățișat-o, m-am simțit bine și împăcat că știam că ne putem îmbrățișa fără să ne mușcăm de carotidă și îmi doresc să fim fericiți și atunci când ne vedem, să ne zâmbim”, a precizat el.

De asemenea, artistul a dezvăluit că el și Babs împart custodia câinelui lor, iar Cheluțu își împarte acum timpul între casa Claudiei și cea a lui Dorian, astfel că nu ar avea cum să nu păstreze o relație amiabilă cu fosta sa iubită.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Dorian Popa

Sursă foto: Captură video, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton