Demi Moore, noi dezvăluiri despre lupta lui Bruce Willis cu demența. Ce sfat le-a dat actrița copiilor ei

.

Demi Moore continuă să îi fie alături lui Bruce Willis, care a fost diagnosticat cu demență. Actrița a vorbit deschis despre lupta fostului ei soț cu această problemă de sănătate și a dezvăluit cum se simte acesta în prezent.

Deși inițial primise diagnosticul de afazie, în februarie 2023 medicii au reușit să găsească adevărata problemă cu care se confrunta starul de la Hollywood: demență frontotemporală.

Demi Moore, despre starea de sănătate a lui Bruce Willis

Demi Moore încearcă să vadă partea bună a lucrurilor și a decis să nu mai privească în trecut și să se gândească la fostul ei soț ca înainte. Ci preferă să trăiască prezentul și să fie alături de Bruce Willis așa cum este el în prezent.

„Cred că, ținând cont de situație, se simte foarte bine”, a afirmat Moore pentru „Good Morning America”, potrivit Fox News.

„Ceea ce voi spune este ceea ce le zic copiilor mei. Este important să se bucure de prezent și nu să se agațe de trecut”, a agăugat ea.

Demi Moore și Bruce Willis au rămas apropiați în urma divorțului lor din anul 2000. Cei doi au ales să își crească împreună cele trei fete: Rumer, Scout și Tallulah.

Citește și: Soția lui Bruce Willis, confesiune dureroasă la aniversarea celor 16 ani de mariaj. Actorul a fost diagnosticat cu demență

Citește și: Tallulah, fiica lui Bruce Willis, spune că boala actorului este „foarte agresivă și foarte rară”. „Mă zbat între prezent și trecut!”

Actrița a stat alături de Willis și după ce acesta a fost diagnosticat cu demență frontotemporală.

Anul trecut, prietenul lui Bruce Willis, Glenn Gordon Caron, a dat câteva noi detalii despre vedetă și a confirmat că fostul lui coleg de platou „nu mai este total verbal”.

„Odinioară era un cititor înrăit – nu voia ca nimeni să știe asta – și acum nu mai citește. Toate acele abilități lingvistice nu mai sunt disponibile pentru el și totuși el este încă Bruce”, a declarat actorul din „Moonlighting”.

Familia actorului oferă deseori detalii despre lupta lor cu demența

De când a fost diagnosticat cu demență în februarie 2023, familia lui Bruce Willis a vorbit deschis despre situația lor.

„Știu că mai am atât de multe de învățat despre demența frontotemporală, această comunitate și cum evoluează cercetările asupra bolii”, a afirmat Emma Heming, soția actorului, cu care are două fete, Mabel (11 ani) și Evelyn (9 ani).

„Dar îmi găsesc locul. Oricât de mult mă întristează această experiență în fiecare zi, știu că m-a făcut mai puternică decât am crezut vreodată că e posibil”, a precizat ea.

Citește și: Teri Hatcher, dată afară de pe o aplicație de întâlniri: „Nu am nevoie de un bărbat”

Citește și: Cristina Ciobănașu, dezvăluiri despre relația cu iubitul ei: “Alexandru mă scoate din filmul meu de perfecționistă aiurită, concentrată pe muncă”/ Exclusiv

Cât despre motivul pentru care familia Willis a fost atât de sinceră cu lupta sa, fiica sa Tallulah a oferit o explicație simplă.

„Așa suntem noi ca familie. Dacă putem lua ceva cu care ne luptăm ca familie și individual pentru a-i ajuta pe ceilalți, asta e cu adevărat special pentru noi”, a explicat Tallulah Willis în emisiunea lui Drew Barrymore.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Bruce Willis și Demi Moore

Sursă foto: Hepta, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton