Cristina Ciobănașu, dezvăluiri despre relația cu iubitul ei: “Alexandru mă scoate din filmul meu de perfecționistă aiurită, concentrată pe muncă”/ Exclusiv

.

Cristina Ciobănașu este fericită alături de Alexandru Mureșan, medicul stomatolog care a cucerit-o în urmă cu mai bine de 2 ani și jumătate. Cei doi și-au descoperit punctele forte, dar și vulnerabilitățile, reușind să se adapteze la tabieturile celuilalt și să aibă o viață armonioasă. În exclusivitate pentru UNICA.ro, actrița din serialul “Lia, soțului meu” a vorbit despre cum arată în prezent viața în doi și cum reușesc ea și Alexandru să pună relația pe primul plan.

Crisrina Ciobănașu și iubitul ei lucrează în domenii total diferite, se înțeleg și se susțin reciproc, dar nu uită de micile gesturi care fac diferența. Practic, Alexandru Mureșan a învățat să fie mult mai atent la jumătatea sa și la lucrurile care o fac să zâmbească.

Cristina Ciobănașu, dezvăluiri din viața de cuplu: “Nu era romantic când m-a cunoscut”

“Nu era romantic când m-a cunoscut, dar cred că faptul că m-a văzut pe mine că pun preț…cum să zic, el e un gentleman oricum, dar nu avea gesturi din astea să îmi facă o surpriză, să mă scoată undeva sau să facă gesturi micuțe, spre exemplu, să îmi pună un cadou sub pernă, adică nu chestii premeditate. Îmi place foarte mult că el e foarte atent la nevoile mele și atunci când mă vede stresată sau ușor neatentă la noi și la relația noastră, face câte un gest din ăsta care mă scoate din filmul meu de perfecționistă aiurită, concentrată pe muncă și mă aduce din nou la bucuria de a fi în relație și de a ne bucura unul de celălalt”, a spus Cristina Ciobănașu, prezentatoarea emisiunii “Happy Caffee” pentru UNICA.ro.

Citește și: Cristina Ciobănașu, momente de tandrețe cu iubitul ei, Alexandru Mureșan, în Grecia: „Promisiuni făcute pe plajă”

Cristina Ciobănașu, dezvăluiri despre relația cu iubitul ei: “Alexandru mă scoate din filmul meu de perfecționistă aiurită, concentrată pe muncă”/ Exclusiv

Cristina Ciobănașu: “Au un efect atât de revigorant zilele astea în care ne permitem să nu facem nimic”

De la finalul lunii noiembrie a anului trecut, Cristina Ciobănașu s-a reîntors pe platourile de filmare, personajul ei, Anastasia, apărând în cel de-al doilea sezon al serialului “Lia, soția soțului meu” și continuând să evolueze și în acest sezon. Practic, ea a revenit, după un an de pauză, la actorie, marea ei dragoste. Având agenda plină atât cu filmări pentru emisiune, cât și pentru serial, Cristina își face programul pe ore inclusiv duminica, ce-i drept, pentru activități de relaxare.

„Duminicile sunt caracterizate în familia noastră de mesele în familie”

“Spre exemplu, la mine și duminicile sunt pline, eu tot timpul am câte ceva de făcut. Duminica dimineață îmi programez să mă duc ori la sală, ori la masaj, să fac ceva, că simt că dacă las ziua să treacă așa fără ceva bifat de pe listă, mi se pare că trece degeaba. Oricum duminicile sunt caracterizate în familia noastră de mesele în familie, când merg la Ruxandra în vizită sau, mă rog, mergem, în funcție de caz și seara ori mai ieșim cu alți prieteni ori tot așa mai am timp pentru muncă, ori mai vin la un eveniment, ori ceva se întâmplă”, ne-a mărturisit Cristina Ciobănașu.

Se întâmplă și situații în care oboseala acumulată își spune cuvântul, iar atunci intervine Alexandru și o scoate din ritmul alert în care funcționează de mulți ani.

Cristina Ciobănașu, dezvăluiri despre relația cu iubitul ei: “Alexandru mă scoate din filmul meu de perfecționistă aiurită, concentrată pe muncă”/ Exclusiv

“În unele dimineți de duminică mă trezesc atât de extenuată și aș vrea să mă opresc acum și nu pot. Și îmi zice: ‘Dar cine zice că nu poți? Hai să petrecem o zi doar noi doi acasă!”’Măi și au un efect atât de revigorant zilele astea în care ne permitem să nu facem nimic, ci pur și simplu să lenevim pe canapea, să ne uităm la ce vrem noi, să comandăm mâncare dacă nu avem chef să ieșim din casă sau să gătim, pentru că pentru noi și gătitul e un task.

„Alex se pricepe la gătit, dar cum timpul nu prea îi permite, gătește rar!”

Aș vrea să spun că eu, dar nu! Alex se pricepe la gătit, dar cum timpul nu prea îi permite, gătește rar! În schimb e un mare eveniment atunci când se gătește omletă duminică dimineața în familia noastră și tot el o face, dar cumva pregătim împreună, eu toc legumele, omleta făcută împreună”, a spus, pentru Unica.ro, Cristina Ciobănașu despre modul în care reușește să își încarce bateriile pentru o nouă săptămână.

Atunci când timpul le permite, cei doi optează și pentru vacanțe în doi sau alături de gașca de prieteni.

Cum o surprinde Alexandru Mureșan pe Cristina Ciobănașu

Cei doi îndrăgostiți au avut o perioadă în care își alocau serile pentru gătit împreună. Au fost nevoiți să renunțe la acest obicei din cauza orei târzii, un real pericol pentru condiția lor fizică. “Ne-am dat seama că e un pic cam mult să mâncăm masa principală a zilei seara la 10.00 când terminăm de gătit. Am zis că trebuie să renunțăm la obiceiul ăsta pentru că ne îngrășăm aiurea”, ne-a spus Cristina Ciobănașu.

Cristina Ciobănașu, dezvăluiri despre relația cu iubitul ei: “Alexandru mă scoate din filmul meu de perfecționistă aiurită, concentrată pe muncă”/ Exclusiv


Actrița este fericită alături de Alexandru, care o surprinde cu declarații de dragoste fără vreo ocazie specială.

“Sunt gesturile astea mici de a mă face să mă simt confortabil, de a mă face să mă simt bine în pielea mea, de a-mi aduce aminte ce femeie frumoasă sunt. Mai vine așa și îmi spune: “Ți-am spus azi că te iubesc?” Deși îmi spusese. Îi spun: nu, nu mi-ai spus! “Bine, te iubesc!” Sau: “Ți-am spus azi ce frumoasă ești?” Nu, nu mi-ai spus! “Minți, că ți-am spus azi de dimineață””, a adăugat ea despre farmecul vieții în doi.

Citește și: Andreea Ibacka, înlocuită la Happy Café. Cine prezintă cu Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu: „Noul sezon vine cu multe surprize”

Sursa foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton