Cum să te îmbraci la concertul Coldplay din București

.

Coldplay, una dintre cele mai apreciate trupe din lume, va concerta două zile la București, pe 12 și 13 iunie, pe Arena Națională. Fanii așteaptă nerăbdători să își vadă trupa preferată și să danseze pe piese precum „Paradise”, „Speed of sound” sau „The Scientist”, iar pregătirile au început pentru seara cea mare. Dacă ești indecis în privința ținutei pe care să o aleagi pentru acest eveniment, îți venim în ajutor cu câteva idei.

Cum să te îmbraci la concertul Coldplay din București

A merge la un concert Coldplay este o ocazie specială și vei dori să te îmbraci confortabil și, în același timp, să arăți bine. Iată câteva idei de ținute care sunt potrivite pentru un concert al legendarei trupe.

Confortul este important atunci când mergi la un concert Coldplay pentru că vrei ca singura ta preocupare să fie muzica și nu faptul că te deranjează pantofii sau ți se ridică rochia. Astfel că este important să alegi ținute în care să te simți confortabil și să poți dansa.

Optează pentru pentru încălțăminte confortabilă, deoarece vei sta în picioare și vei dansa.

Asigură-te că ținuta ta este practică și că ai un loc sigur pentru telefon, bilete și alte lucruri esențiale. Dacă vrei să arăți ca un adevărat fan Coldplay poți purta tricouri sau accesorii cu logo-ul trupei sau grafică inspirată de Coldplay.

Blugi skinny sau boyfriend jeans, un tricou grafic (poate chiar unul cu Coldplay), o jachetă de denim sau de piele, adidași confortabili, de asemenea pot crea ținuta ideală pentru acest concert mult așteptat.

Dacă nu te împaci prea bine cu căldura, ținând cont că trupa concertează la București pe timpul verii iar meteorologii au anunțat temperaturi caniculare, poți alege o rochie maxi sau fustă lungă, o bluză boho și sandale confortabile.

Când spui Coldplay te gândești imediat la blugi evazați, tricou vintage sau crop top și sandale cu platformă sau adidași retro, pe care să le accesorizezi cu un rucsac mic în care să-ți ții lucrurile personale.

Cât despre make-up ar fi bine să alegi unul natural sau cu accente colorate, în spiritul vibrant al concertelor Coldplay, în timp ce părul ți-l poți lăsa liber. Dacă totuși vrei să îl coafezi, poți opta pentru una cât mai lejeră, precum bucle naturale sau un coc messy.

Bucură-te de concert și asigură-te că ținuta ta reflectă atât stilul tău personal, cât și atmosfera vibrantă și energică a unui concert Coldplay!

Citește și: Chris Martin și Dakota Johnson s-au logodit în secret: „Acest pas era inevitabil”

Citește și: Fiul lui Gwyneth Paltrow și al lui Chris Martin a împlinit 18 ani și va pleca la facultate. Moses este leit tatăl lui / Foto

Ce să nu porți la un concert Coldplay

Pentru a te bucura pe deplin de experiența unui concert Coldplay, este important să te îmbraci în mod corespunzător, atât pentru confortul tău, cât și pentru a evita orice neplăceri. Astfel, este recomandat să eviți anumite piese vestimentare când mergi pe Arena Națională, la concertul pe care îl aștepți de mult.

Oricât de elegant ar părea, tocurile înalte nu sunt potrivite pentru un concert, unde vei sta mult timp în picioare și vei dansa. De asemenea, evită să porți pantofi noi, care nu sunt încă purtați și care ar putea cauza bășici și disconfort.

Sub nicio formă nu alege haine făcute din materiale care se pot rupe ușor și nici culori prea deschise, precum alb, bej sau galben care se pot murdări ușor.

Totodată este recomandat să nu porți piese vestimentare prea strâmte care nu permit mișcarea liberă pot deveni incomode în timpul concertului, precum și rochiile sau fustele scurte care nu sunt deloc practice daacă vrei să dansezi.

Cu ce nu ai voie să intri pe Arena Naţională, ce este permis

În zona de concert nu este permis accesul cu: băuturi și produse alimentare achiziționate din afară perimetrului locației, obiecte din sticlă (inclusiv sticle de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante etc.), sticle PET, doze de aluminiu, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, lasere, scaune, arme, obiecte contondente (inclusiv laptopuri), lanțuri, umbrele, animale de companie, rucsacuri, căști de motociclist, bagaje voluminoase mai mari decât o coală A4, selfie stick-uri, aparate foto profesionale,  aparate de înregistrare audio-video de orice fel sau aparate GoPro, biciclete, motociclete, trotinete și skateboards.

În zona de concert va fi permis accesul cu: bidoane de plastic (tip sport) reutilizabile goale, având capacitate de maximum 750 ml (nu se acceptă recipiente de tip PET), aparate de fotografiat compacte, brichete, baterii externe, medicamente (orice astfel de produse sunt permise doar dacă sunt însoțite de rețetă, scrisoare medicală sau orice alt document înlocuitor al acesteia, cu maximum o doză zilnică), insulină, spray inhalator pentru astm. Este permis accesul cu produse de tip SPF în recipiente de plastic cu o capacitate de maximum 100 ml.

Citește și: Rihanna, apariție rară cu părul natural, la 36 de ani. Motivul pentru care a renunțat la perucile extravagante / Galerie foto

Citește și: Ce casă modestă are Nicușor Dan. Primarul Capitalei locuiește cu chirie în Sectorul 5. „Îmi place foarte mult cartierul!”

Apă gratuită la concertele Coldplay Bucureşti 2024

În cadrul evenimentului vor exista stații de apă potabilă gratuită pentru spectatori. În incinta Arenei Naționale se vor comercializa băuturi răcoritoare, alcoolice și mâncare. Toate băuturile vor fi servite doar la pahar refolosibil, pentru care se va percepe o garanție de 15 lei pentru primul pahar, care se va schimba cu un alt pahar curat la achiziționarea unei noi băuturi. 

Garanția se va putea recupera de la punctele special amenajate, odată cu predarea paharului. La punctele de returnare pahare va fi acceptat pentru retur un maximum de 4 pahare/ o dată/ per persoană.

Garanția se va putea recupera doar dacă paharele returnate sunt intacte (nu se acceptă pahare rupte/ sparte/ îndoite/ topite/ cu scris pe ele/ cu stickers sau gumă de mestecat lipite pe ele, cu scrum în ele etc.).

Cum plăteşti mâncarea şi băuturile la concertele Coldplay

Toate produsele pot fi procurate cu numerar sau card bancar la toate punctele de bar, însă din cauza numărului mare de participanți prezenți la locație.

Spectatorii ce dețin bilete pe gazon au acces la barurile și toaletele de pe inel, precum și la food trucks de la exterior, folosind scările special amenajate, potrivit organizatorilor.

Programul concertelor Coldplay – cine mai urcă pe scenă

Trupa Coldplay va susține două concerte în România, pe Arena Națională din București, pe 12 și 13 iunie.

Organizatorii concertului au anunțat că două artiste vor cânta în deschiderea concertelor Colplay din București: EMAA din România și Maisie Peters din Regatul Unit. Programul concertelor va fi următorul:

18:30 – EMAA
19:15 – Maisie Peters
20:30 – Coldplay

Accesul spectatorilor va fi permis începând cu orele 17:00.

Ce faci cu brățara primită, după concert

Spectatorii vor primi brățări eco-friendly, confecționate din material compostabil, pe care sunt rugați să le returneze după show la punctele semnalizate corespunzător, astfel încât să poată fi refolosite în următoarele concerte ale turneului, reducând în acest mod deșeurile.

Cât au costat biletele la concertele Coldplay

Ambele concerte Coldplay sunt sold-out, conform platformelor de ticketing care au vândut biletele. Organizatorii nu recomandă achiziționarea biletelor din alte surse. Biletele au putut fi găsite pe mai multe categorii, cele mai scumpe ajungând la 4915 lei, iar cel mai ieftin la 199 lei.

Sursă foto: Shutterstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton