Chris Martin și Dakota Johnson s-au logodit în secret: „Acest pas era inevitabil”

.

Chris Martin (47 ani) și Dakota Johnson (34 ani) s-au logodit, la șase ani de la începutul relației. Actrița și artistul au primit și binecuvântarea fostei lui soții, Gwyneth Paltrow și cea a copiilor lor, Apple (19 ani) și Moses (17 ani). Cuplul a preferat să își țină relația departe de ochii curioșilor, astfel că nimei nu a știut de logodna lor, care ar fi avut loc în urmă cu ceva timp.

Chris Martin și Dakota Johnson s-au logodit în secret

Chris Martin și Dakota Johnson formează un cuplu din anul 2017, însă întotdeauna au fost discreți atunci când a venit vorba de relația lor. Astfel că, s-a aflat cu greu de logodna lor, iar cei doi de abia acum au început să vorbească despre acest subiect în fața prietenilor lor.

„Cuplul s-a logodit cu ceva timp în urmă și a ținut totul secret. Dar acum au început să vorbească deschis în cercul lor de prieteni. Au fost îndrăgostiți unul de celălalt din prima zi, așa că acest pas era inevitabil”, a dezvăluit o sursă din anturajul lor pentru The Mirror.

Se pare că Martin și iubita lui nu se grăbesc, însă, să ajungă la altar și se bucură de aceste momente.

„Nu se grăbesc cu planurile pentru nuntă, dar se bucură să își oficializeze relația”, a mai spus sursa.

În luna octombrie a anului trecut, Dakota Johnson a fost văzută cu un inel cu smarald pe degetul inelar, la petrecererea de ziua ei, când a împlinit 34 de ani.

Citește și: Chris Martin a fost diagnosticat cu o infecție pulmonară gravă

Citește și: Chris Martin s-a simțit „complet inutil” după despărțirea de Gwyneth Paltrow

Cum a început relația lui Chris Martin cu Dakota Johnson

Chris Martin și Dakota Johnson s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni, iar de atunci au fost practic de nedespărțit.

Cei doi au fost văzuți împreună pentru prima dată în 2017, la un an de la divorțul lui Martin de Gwyneth Paltrow. Însă nu se știe dacă relația lor a început atunci sau erau doar prieteni.

În iunie 2019, relația lor a luat o pauză, din cauza faptului că artistul ar fi făcut presiuni asupra ei pentru a avea copii. Iar acesta era un pas pe care Dakota, care se afla în plină ascensiune profesională, nu a vrut să îl facă. Însă, la scurt timp, cei doi s-au împăcat.

În urmă cu ceva timp, Dakota a vorbit deschis despre relația pe care o are cu cei doi copii ai iubitului ei, Apple și Moses.

„Îi iubesc pe acești copii ca și cum viața mea ar depinde de asta. Din toată inima”, a precizat actrița în cadrul unui interviu.

Totodată, Dakota Johnson a precizat că este de părere că legăturile pe care le faci cu oamenii pe care tu îi alegi, sunt mai puternice decât legăturile de sânge.

Citește și: Gal Gadot a devenit mamă pentru a patra oară. Ce nume special a ales pentru fetița ei

Citește și: Cum a slăbit Mihai Munteanu, Chef Munti, câștigătorul „Chefi la cuțite” sezonul 6, 50 kg. „Am făcut chestia asta. Mi-a fost frică!”

Actrița este pregătită să devină mamă

Acum, Dakota Johnson spune că este pregătită și să devină mamă.

„Sunt deschisă la asta. Am ajuns în acest loc în care vreau să experimentez tot ceea ce viața are de oferit. Și fiind femeie, mi se pare un lucru magic pe care îl poți face. Ce experiență nebunească, magică. Dacă este menit să mi se întâmple, sunt total de acord”, a declarat ea.

De asemenea, actrița a mărturisit că îi place la nebunie să îl vadă pe Chris Martin pe scenă.

„Iubesc să îl privesc. Aș putea face asta zilnic. Nu știu cum să explic. E ca și cum privesc persoana mea preferată făcând lucrurl care îi place cel mai mult”, a explicat ea.

Cuplul locuiește de câțiva ani împreună, într-o casă de lux situată pe plajă, în Malibu.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Chris Martin și Dakota Johnson

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton