Ce nume a ales Jean Gavril pentru băiețelul lui. Artistul a devenit tată pentru a doua oară

.

Jean Gavril a devenit pentru a doua oară tată, la vârsta de 30 de ani. Artistul și soția lui, Bianca, au prezentat fanilor din mediul online, noul membru al familiei, printr-o postare emoționantă, la malul mării. Cei doi au ales și un nume special pentru micuțul lor.

Jean Gavril, tată pentru doua oară

Jean Gavril a devenit tată pentru a doua oară după ce soția lui, Bianca, a adus pe lume un băiețel. Cei doi mai au împreună o fetiță, Eva Marina, care s-a născut în septembrie 2021.

În cursul zilei de duminică, 12 mai, cântărețul a distribuit pe pagina sa de Instagram, un filmuleț în care apare cu familia sa completă. Acesta se așează pe marginea falezei, luând-o apoi în brațe pe fetița sa. După câteva clipe apare în peisaj și Bianca, care aduce cu ea o scoică în care se află bebelușul.

Cu această ocazie, Jean Gavril a dezvăluit și numele pe care el și Bianca l-au ales pentru micuțul lor: Pavel Ioan.

„Bun venit în familia noastră Pavel Ioan”, a scris artistul pe rețeaua de socializare.

Cei doi ai primit felicitări atât din partea fanilor lor, cât și din partea vedetelor.

„Să fiți binecuvântați! Felicitări din toată inima”, a scris Ozana Barabancea, în timp ce Jo (Ioana Anuța) le-a trimis multe inimioare.

La rândul lor, Larisa Iordache, Anca Țurcașiu și Joaquin Bonilla le-a transmis felicitări.

Citește și: Jean Gavril, secretul relației cu soția sa, Bianca: „Distanța stinge focurile mici, dar le întețește pe cele mari”/ Exclusiv

Citește și: Jean Gavril, de la America Express, și soția sa, puși la grea încercare la începutul relației: „M-am gândit că o voi pierde”

Citește și: Transformarea spectaculoasă a actriței Nicola Coughlan din sezonul 1 până în sezonul 3 „Bridgerton”: „Se descoperă pe ea”. Detalii exclusive din culisele serialului Netflix

Citește și: 10 vedete din România care se luptă cu boli autoimune. Corina Dănilă: „Odată declanșată o duci toată viața”

Ce semnifică numele fiului artistului

Pavel, numele ales de Jean Gavril pentru fiul lui, provina din latinul Paullus și este varianta românească a numelui Paul. Acesta a fost purtat de Sfântul Pavel, un lider important al bisericii creștine timpurii. Apostolul Pavel influențat major gândirea creștină, mai ales prin cunoscutele „Epistole pauline”. A fost în nenumărate călătorii misionare.

Pe de altă parte, cel de-al doilea nume al bebelușului, Ioan, provine din ebraică și înseamnă „Dumnezeu a avut milă”. O altă versiune a semnificației spune că numele Ioan este nume iudaic. „Iohanan” este prescurtarea „Iehohanan” și înseamnă „Dumnezeu s-a milostivit”. De asemenea, o altă semnificație a numelui este „Dumnezeu este bun”, originea fiind slavonă.

La finalul anului trecut, Jean Gavril și Bianca anunțat, în mediul online, că urmează să devină părinți pentru a doua oară.

„Suntem foarte entuziasmați să ne întoarcem în Paris, împreună, acolo unde povestea noastră a început în urmă cu 11 ani. Suntem și mai entuziasmați că ceea ce atunci păreau doar vise, acum chiar le trăim și încă mai mult decât ne-am fi imaginat. Între timp am devenit și soți, având-o pe Evita am devenit și părinți iar viața noastră urmează să se schimbe din nou, pentru că așteptăm să vină al doilea copil în familia noastră”, scria el atunci pe rețelele de socializare.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus primele imagini cu fiul lui Jean Gavril

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton