Vedetele ne spun cum alungă tristețea

.
Zile bune, zile mai grele – cu toții avem perioade în care starea de spirit ni se schimbă, însă important este cum reușim să ne scoatem din acele momente care ne apasă și care ne strică bunădispoziția. Iată cum... alungă vedetele tristețea!

Vezi și: Unica Urban Party: Vedetele ne-au spus cum a fost primul lor sărut

 

Radu Vâlcan, actor și personalitate tv ne-a spus: „Simpla prezență a băiețelului nostru ne scoate din orice stare de stres, de oboseală, de nervi. El este nostru!

Monica Bârlădeanu, actriță și prezentor tv: „Dacă am anxietate și trebuie să intru undeva unde sunt expusă, fac un lucru, dar e secretul meu! Îmi ia două minute, nu te gândi că e vorba de respirație, meditație etc. E o chestie legată de limbajul corporal.

Alexandra Ungureanu, artistă: „Ce m-ai nimerit cu întrebarea asta! Astăzi a fost o zi din aia..! Dar iată-mă aici, zâmbitoare și crede-mă că nu sunt actriță bună și s-ar fi văzut dacă mă prefăceam. N-a fost cea mai bună zi! Am o prietenă care e plecată din țară și pe care o sun și mă face să râd! Am făcut o chestie din aia cum fac fetele, am pe cineva mărunt și am râs cu lacrimi. Dar mă dreg și cu muzică de cele mai multe ori și cu sport. Dacă îmi permite programul, cu muzică în urechi, în jumătate de oră mă încarc cu energie bună. În plus, îmi spun că ești cea mai frumoasă, ești cea mai talentată, ești cea mai tare, cum să nu putem să trecem peste asta, Alexandro!“.

 

Foto: Dumitru Angelescu

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton