Ea îi îmbracă pe Smiley și pe Pavel Bartoș! Acum și-a lansat propria colecție!

.
Smiley, Pavel Bartoș și fashion designerul Irina Voinea, care îi îmbracă pe cei doi – ce mai au cei trei în comun? Unica.ro a stat de vorbă cu ei, așa că ascultă clipul video și vezi ce povestesc!

Vizionează și: Miruna Stănculescu, psihoterapeut: Nu îți pune obiective prea mari!

Mi-ar plăcea foarte mult să îl văd pe Pavel îmbrăcat în câteva piese din INTRO, noua colecție de menswear a stilistei noastre, designerul Irina Voinea“, glumește Smiley.

Mai ales să mă vezi în ținuta cu floarea în cap și cuierul în mână. Eu deja le-am jucat la teatru aceste personaje“, ne asigură Pavel.

Cred că hainele Irinei se potrivesc oamenilor activi și care doresc să se exprime și prin hainele pe care le poartă, nu doar verbal sau muzical, să zicem“, declară Smiley.

Cel mai mare obstacol am fost eu însămi, pentru că sunt perfecționistă, mereu mă duc înspre idei complexe. Așa că cea mai mare provocare a fost cum să iau totul pas cu pas“, a recunoscut Irina Voinea pentru Unica.ro

Cât despre un moment amuzant care s-a petrecut între ei, la filmări, Irina a vrut să ia cuvântul și să povestească un moment critic de la Românii au talent. După ce a croit și a cusut un sacou galben pentru Pavel, piesa vestimentară nu era complet gata, iar emisiunea urma să înceapă live în două minute. Ascultă ce a povestit designerul despre acele momente cu emoții intense!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton