Daniel Pavel și Ana Maria Pop merg în vacanță fără cazare. „Nu suntem turiști, suntem exploratori” / Video exclusiv

.

Reveniți de curând din Republica Dominicană, de la filmările „Survivor”, Daniel Pavel și Ana Maria Pop ne-au spus la Unica Urban Party 2023 care sunt planurile lor de vacanță din această vară, dar și cum a decurs cel mai costisitor concediu al lor.

Unde au mers și dacă a meritat sau nu, aflați din videoclipul de mai jos!

Unde plecați vara aceasta în vacanță?

Ana Maria Pop: Urmează o vacanță împreună în august, abia, pe Costa de Azur. Ne-am îndrăgostit anul trecut, iar anul acesta, cel puțin, am decis să mergem din nou acolo.

Daniel Pavel: Tot la mare, nu ne săturăm.

Citește și: Daniel Pavel și Ana Maria Pop, anunț despre căsătorie la Unica Urban Party: „E momentul când trebuie să se întâmple” / Video exclusiv

Ce preferați, litoralul românesc sau pe cel din afară?

Ana Maria Pop: Eu îl prefer pe cel din afară, deși de mică am crescut pe litoralul românesc, de la 2-3 anișori, nu mă pot obișnui cu apa care nu este curată, și cu viermișori și meduze. Am niște fobii, de aceea prefer să merg afară. În plus, poate că și prețurile și oamenii sunt de altă calitate.

Daniel Pavel: Eu sunt omul Vămii, ca marinar, nu neapărat litoralul românesc, dar Vama este țara mea.

Citește și: Ce note a obținut fiul lui Daniel Pavel la examenele de final de liceu. „Suntem niște părinți fericiți” / Video exclusiv

Vă amintiți vreo experiență nebună dintr-o vacanță?

Daniel Pavel: Experiențe nebunești sunt, de exemplu, să nu ai o cazare. E un „Survivor”, noi nu suntem turiști, suntem exploratori. Sunt noi oportunități să găsim căi să supraviețuim. Nebuniile legate de vacanțe sunt întotdeauna ceva nou de descoperit.

Citește și: Daniel Pavel, dezvăluiri din spatele camerelor de filmat! Măsura luată de prezentatorul Survivor ca să nu mai ajungă la medic în Dominicană / Exclusiv

Care a fost cea mai costisitoare vacanță în care ați mers? A meritat?

Ana Maria Pop: Coasta de Azur și a meritat din plin. Ține de intimitatea noastră, am postat foarte puțin de acolo. A fost un șir de destinații, Provence, Coasta de Azur, apoi ne-am întors prin Italia.

Daniel Pavel: Am văzut Toscana. Ideea e că vrei să faci multe lucruri în cadrul nostru european. Așa că am explorat. A fost un preț mai mare al benzinei, pentru că începuse războiul, dar am făcut-o din toată inima, pentru că suntem statici 5 luni, în Republica Dominicană, unde muncim.

Ana Maria Pop: Tocmai de-asta am simțit să mergem cu mașina, ceea ce se va întâmpla și anul acesta, tot cu mașina vom merge.

Daniel Pavel: Suntem călători, nomazi.

Citește și: Daniel Pavel, surpriză de proporții pentru iubita lui în Republica Dominicană! „Mi-au făcut ziua perfectă” / Foto

Daniel Pavel și Ana Maria Pop formează un cuplu de un an și jumătate, dar sunt în continuare îndrăgostiți ca-n prima zi. Daniel ne-a mai spus că, cel mai mult, iubește la Ana „atitudinea, calmul, inteligența, surâsul și puterea de a spune o poveste fără să folosească cuvintele”.

La rândul ei, Ana îl apreciază pe Daniel pentru „sufletul foarte cald, de aur”. „Daniel este bărbatul desăvârșit, este masculin și nu trebuie să-i spun eu ce să facă, vine din el chestia asta, poate că o moștenește de la tatăl lui”, a adăugat.

Mulțumiri speciale sponsorilor și partenerilor – DR. FITERMAN, MAGNAPHARM, cu brandurile FORCAPIL și BIOOIL, PARKLAKE Shopping Center, CORSO, LILIAC, KANAL D și WORLD Class – care ne-au fost alături și au făcut posibil ca evenimentul Unica Urban Party să se desfășoare și în acest an! Mulțumim LUME SOCIAL BAR pentru cocktailurile pregătite cu drag și oferite invitaților noștri!

Foto: Unica Urban Party 2023, Instagram

Montaj video: Ada Cheroiu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton