Cristina Belciu, dezvăluiri neștiute din trecutul ei. „Prima iubire a fost în clasa a IX-a și s-a terminat acum doi ani”/ Video exclusiv

.

Cristina Belciu a bifat încă o apariție elegantă la Unica Urban Party 2023. Actrița în vârstă de 26 de ani spune că a fost o elevă model, în ciuda faptului că încă din clasa a IX-a s-a mutat din casa părinților. Modelul ne-a dezvăluit ce note a obținut la BAC, ce i-ar spune primei iubiri dacă ar reîntâlni-o, dar și de ce preferă litoralul din afară în detrimentul celui din România.

Codul vestimentar al evenimentului a fost „elev sau profesor?”, iar Cristina Belciu a optat pentru rolul de profesoară. „Dar la școala de vară. Am ales o culoare care să încununeze vremea de afară și sunt profesoară la o școală relaxată, după programul strict al orelor obișnuite”, ne-a spus.

Cristina Belciu, dezvăluiri despre fostul iubit: „Foarte mult a contribuit la ceea ce sunt azi”

Ținuta Cristinei a fost accesorizată cu mai multe bijuterii cu valoare sentimentală. „Inelul acesta îl am de la părinții mei, este cel mai important. Iar la gât am niște coliere pe care nu le dau jos niciodată. (…) Sunt făcute de o prietenă foarte dragă și au o însemnătate aparte”, a completat.

Modelul ne-a spus că a rămas cu multe amintiri din anii de liceu, în special cu acele momente care au maturizat-o și responsabilizat-o. În clasa a IX-a, Cristina s-a mutat din Moinești în Bacău, unde a urmat liceul. A locuit un an la cămin, apoi s-a mutat cu o prietenă într-un apartament.

Citește și: Cristina Belciu radiază după despărțirea de Cristian Boureanu: „Sunt fericită”

Citește și: Cristina Belciu, despre fosta relație dintre ea și Cristian Boureanu: „Sentimentele nu dispar de pe o zi pe alta”

„Ne simțeam foarte independente și libere. Am rămas cu momentele acelea care m-au maturizat și responsabilizat, pe lângă petreceri și clasicele majorate”, ne-a povestit Cristina Belciu.

Ce note a luat Cristina Belciu la Bacalaureat. „Învățam super bine, am fost și șefa clasei mulți ani”

Cristina a fost o elevă model, care a obținut media 9.60 la Bacalaureat. Actrița a luat 9.35 la Română, 9.45 la Logică și 10 la Istorie. „Mergeam la toate olimpiadele, la Matematică, la Română, la Istorie. N-am făcut pregătire. Învățam super bine, am fost și șefa clasei mulți ani. Acum, dacă aș da timpul înapoi, m-aș fi relaxat mult mai tare. E important să înveți, dar miza e să treci mai relaxat prin viață”, ne-a mai declarat.

Cristina Belciu, despre litoralul românesc: „S-a transformat într-un spectacol cu care eu nu rezonez, atâta tot”

Cât despre nebuniile făcute în timpul adolescenței, Cristina ne-a mai povestit: „Mai fugeam de acasă cu prietena mea cea mai bună de pe atunci”.

Prima iubire a Cristinei a fost și prima ei relație de lungă durată. „A început chiar în clasa a IX-a și s-a terminat acum aproape doi ani”, ne-a spus. Dacă și-ar reîntâlni prima iubire, Cristina i-ar mulțumi. „Cu siguranță m-a format foarte mult. El era mai mare decât mine cu aproape 9 ani. Automat am avut ce să învăț. Foarte mult a contribuit la ceea ce sunt azi”, a completat.

Frumoasă și deșteaptă, Cristina spune că a frânt câteva inimi. „Da, cam da. Încerc să n-o mai fac, să fiu onestă cu oamenii, pentru că totul vine asupra noastră după”, ne-a spus fosta iubită a lui Cristian Boureanu.

Citește și: Cristina Belciu, noi detalii despre despărțirea de Cristian Boureanu

Citește și: Cristina Belciu, prima reacție după ce Cristian Boureanu a fost fotografiat în compania fostei logodnice

Am vorbit cu modelul și despre litoralul din afară versus cel românesc. „În primul rând, la noi este supraevaluat. E foarte frumos, însă s-a transformat într-o aglomerație și într-un spectacol plăcut pentru unii, dar cu care eu nu rezonez, atâta tot”, ne-a explicat Cristina Belciu.

Nu în ultimul rând, întrebată care a fost cel mai frumos cadou pe care l-a primit vreodată, Cristina ne-a mărturisit că nu a fost unul material. „Nu mi-a venit în cap decât sănătatea familiei mele. Am avut niște momente de cumpănă în familie la un moment dat și cadoul cel mai frumos au fost veștile bune. Cred că asta”, a încheiat Cristina Belciu.

Mulțumiri speciale sponsorilor și partenerilor – DR. FITERMAN, MAGNAPHARM, cu brandurile FORCAPIL și BIOOIL, PARKLAKE Shopping Center, CORSO, LILIAC, KANAL D și WORLD Class – care ne-au fost alături și au făcut posibil ca evenimentul Unica Urban Party să se desfășoare și în acest an! Mulțumim LUME SOCIAL BAR pentru cocktailurile pregătite cu drag și oferite invitaților noștri!

Foto: Unica Urban Party 2023, Instagram

Montaj video: Bogdan Pîrlea

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton