Cristi Brancu, despre relația dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău: „Nu mai judec oamenii” / Video exclusiv

.

Cristi Brancu face pace cu Bianca Drăgușanu, la 7 ani după conflictul lor public. Prezentatorul TV a acceptat Provocarea UNICA și a explicat de la ce a pornit conflictul dintre el și Bianca și ce părere are acum despre cele întâmplate, dar și despre Gabi Bădălău.

În 2016, prezentatorul TV a declarat că Bianca Drăgușanu nu a fost invitată în emisiunea pe care o prezenta la acea vreme, „Agentul VIP”, din cauza trecutului ei. Mai târziu, în 2018, Cristi a remarcat că Bianca s-a afișat cu un nou iubit la doar o săptămână de la confirmarea despărțirii de Victor Slav. Ulterior, Cristi a criticat decizia Biancăi de a-și vinde gențile și ochelarii de soare de designer în mediul online, dar și mariajul ei de scurtă durată cu Alex Bodi.

Cristi Brancu, despre Bianca Drăgușanu: „M-am distanțat de acest subiect, îi urez multă fericire”

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au fost căsătoriți timp de un an, din 2013 până în 2014. După divorț s-au împăcat, iar în septembrie 2016 au devenit părinții unei fiice, Sofia Natalia. Doi ani mai târziu, Bianca și Victor s-au despărțit definitiv. La scurt timp, modelul s-a afișat cu un nou iubit, Tristan Tate. La acea vreme, Cristi Brancu a declarat că Tristan Tate reprezenta un „pansament” pentru Bianca și că se folosea de ea pentru a deveni faimos.

Citește și: Mesajul primit de Cristi Brancu de la Deea Maxer, în timp ce Dinu Maxer vorbea despre divorțul lor: „Ne-am schimbat”

„A fost o perioadă în care am considerat că trebuie să spun lumii că un model de viață nu este un model pe care aș vrea să îl ofer copilului meu. Am trecut de etapa aia, v-am povestit că nu mai judec oamenii. În România, un anumit model de viață a devenit un model de urmat. Prin urmare, aceasta este o temă care, din punctul meu de vedere, este depășită, încheiată, uitați-vă la «Exclusiv VIP» ca să știți exact ce ne dorim de la viață!”, a declarat Cristi Brancu, în exclusivitate pentru UNICA.ro.

Cristi Brancu, despre Bianca Drăgușanu: „Poate, cine știe, într-o bună zi o să găsim o cale pentru a fi în aceeași emisiune”

„M-am distanțat de acest subiect, îi urez multă fericire! Văd că are un om minunat alături de ea, are un copil minunat. Copilul are un tată minunat, pe Victor Slav, cu care m-am mai întâlnit și este un tip foarte mișto. Au trecut 10 ani de la știrea asta! (…) Nu am nimic cu ea. Poate, cine știe, într-o bună zi o să găsim o cale pentru a fi în aceeași emisiune”, a mai declarat Cristi Brancu, în emisiunea FRESH by UNICA.

Citește și: Secretele cuplului Cristi Brancu – Oana Turcu, dezvăluite la FRESH by UNICA: „Mă iubește cum nu m-a iubit nimeni”. Cât investesc în educația fiului / Exclusiv

„Oana a invitat-o o dată sau de două ori la emisiune și m-a rugat să fac o poză. Eram eu și doamna de care spuneți. Ea a folosit poza aia în sensul în care eu mi-aș fi dorit să fac poza aia, lucru care nu era adevărat. Eu, în general, nu comentez toate mizeriile care se spun despre mine. Este energie consumată. Prin urmare, am spus, s-a prescris. Multă fericire!”, a încheiat Cristi Brancu.

De ce a plecat Cristi Brancu de la Antena

Tot la Provocarea UNICA, prezentatorul TV a a spus de ce a plecat de la Antena, dar și ce relație are acum cu Teo Trandafir, după ce, în trecut, nu și-au vorbit timp de 20 de ani.

Citește și: Cum se înțeleg Cristi Brancu și Oana Turcu după 15 ani de relație: „Când încep să apară clasamentele, înseamnă că undeva e o problemă” Exclusiv

„În anul 2020, toate departamentele de vânzări au fost golite. Toate bugetele erau regândite. Din acel moment, a fost un an de panică pentru toată lumea. M-am întâlnit cu managementul de la Antenă. Mi s-a spus că o perioadă nu o să mai facem emisiune. A fost ok. Am mers mai departe cu maturitate, am ajuns în zona de online. Mulțumesc foarte mult că viața mi-a oferit această ocazie! În momentul în care stai 13 ani undeva, ai senzația că e sfârșitul pământului dacă pleci din locul ăla. E foarte bine că s-a întâmplat așa. Am descoperit multe despre mine. E adevărat, singura problemă emoțională era pandemia. Șocul cel mare era cel al existențe, după care cel profesional. A fost foarte bine”, a declarat prezentatorul TV, în exclusivitate pentru UNICA.ro.

Cristi Brancu, despre relația cu Teo Trandafir: „Este o personalitate absolut admirabilă, puternică, cu o istorie fabuloasă”

„Nu ne-am vorbit 20 de ani, după care 6 luni de zile ne-am vorbit săptămânal, pentru că am avut o rubrică împreună, pe canalul meu de YouTube. (…) Eram într-o perioadă a revistei VIP în care se scriau diverse lucruri. Teo a considerat că nu era corect ceea ce se spusese despre ea. Nouă ni se părea că marfa trebuia vândută mai bine, fără să mințim, să mai punem și noi o floricică acolo. Greșit!

Citește și: Jurnalistul Cristi Brancu, mesaj dur pentru mass-media din România: „Acum, orice panaramă devine vedetă peste noapte”

Ne-am întâlnit după ani de zile, când am terminat cu Antena, în culisele emisiunii ei de la Kanal D. De atunci am vorbit ca și cum acești 20 de ani de tăcere n-ar fi existat. Este o personalitate absolut admirabilă, puternică, cu o istorie fabuloasă. Ar trebui să fie ascultată cât mai des ca să vedem și noi cum e cu limba română, cum e cu spontaneitatea”, a mai declarat Cristi Brancu, în emisiunea FRESH by UNICA.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton