Ce crede trupa Sweet Kiss despre muzica românească în trending, în 2023: „Pesimistă. Uneori e prea elaborată” / Video exclusiv

.

Trupa Sweet Kiss s-a reunit în 2021, la cererea publicului, pentru ca doi ani mai târziu să întrețină atmosfera la Unica Urban Party 2023, alături de trupele Body & Soul, L.A. și N&D, precum și de artiștii Oana Sârbu, Alex Velea și Misha Miller.

După momentul lor artistic, am vorbit cu Irina Pavlenco, Nicoleta Aneni și Laurențiu Vasioi despre cele mai amuzante și frumoase amintiri pe care le au împreună, despre ce au făcut cu primii bani câștigați dintr-un concert, dar și despre cât sunt de mulțumiți de banii pe care îi câștigă din drepturile de autor.

Sweet Kiss, despre banii obținuți din drepturile de autor

Tema ediției au fost „Anii de liceu”, așa că n-am putut să nu rugăm trupa să ne povestească cele mai mari nebunii pe care le-au făcut în timpul liceului. Singura care și-a amintit o întâmplare a fost Nicoleta Aneni, care ne-a spus în exclusivitate: „În clasa a XII-a eram cu Sweet Kiss de 1 an. Cu o zi înainte de BAC am avut concert, am venit la 2 dimineața și apoi am dat proba orală la Română. Am luat 9, ce crezi? Dar nu știam nimic, doar norocul m-a ajutat”.

Întrebați cât câștigă din drepturile de autor, trupa Sweet Kiss a mai declarat la Unica Urban Party: „Normal ar trebui să câștigăm mai mult, dar în România nu prea sunt plătite atât de bine. Trebuia să ne naștem în America. Nu vorbim despre asta că e o poveste lungă”.

Am aflat și ce au făcut membrii trupei Sweet Kiss cu primii bani câștigați dintr-un concert. Dacă Laurențiu și-a plătit telefonul mobil, colegele sale au reinvestit în imagine, cumpărând make-up și haine. „Mi-am luat o pereche de pantaloni care costau vreo 14 milioane atunci”, a povestit Nicoleta Aneni, pentru Unica.

Citește și: Trupa Sweet Kiss, apariție spectaculoasă la Unica Urban Party 2023

Ce amintiri amuzante are trupa Sweet Kiss din concerte

Trio-ul ne-a povestit și câteva experiențe amuzante de la concerte. „Am întârziat la un concert și n-am mai avut timp să ajungem la hotel. Laurențiu era de pe drum nebărbierit și a cerut un pahar cu apă ca să se bărbierească”, a început Irina Pavlenco. „A venit cu paharul, eu foarte serios mi-am scos bicul și am început să mă bărbieresc, îl clăteam în paharul cu apă. Când a venit patronul m-am dat așa cu spatele”, a continuat Laurențiu. „S-a întors cu spatele, se bărbierea, și vorbea cu patronul cu spatele la el. A vorbit așa vreo 5 minute, n-a înțeles omul nimic, a plecat”, a încheiat Nicoleta.

Citește și: Interviu Sweet Kiss: „Nu am avut o adolescență tipică”

„O dată când am coborât de pe scări la concert mi-a sărit un bocanc, aveam din-ăia ca Andre. I-am văzut în aer. A venit apoi o fetiță cu pantoful ăla mare, zice: «Doamna, doamna, pantoful»”, a mai povestit Nicoleta Aneni, la Unica Urban Party 2023.

Am întrebat trupa Sweet Kiss și ce părere are despre muzica din trending acum. „Sincer nu-mi place pentru că este foarte pesimistă și se promovează numai mesaje de plâns, să stai în casă. Din punctul meu de vedere, muzica trebuie să-ți aducă plăcere să o asculți, să-ți aducă o stare bună, nu să mă închid în casă, între patru pereți, și să plâng că m-a lăsat iubita”, ne-a explicat Laurențiu Vasioi.

„Muzica nu mai are melodie. Mai mult se țipă. Să nu ne înțeleagă publicul greșit, fiecare generație cu muzica ei. Dar nu putem să spunem că suntem niște ascultători”, a continuat Irina Pavlenco.

„Uneori e prea elaborată, sună bine, e totul 2023. Dar știi cum e cu hitul? Trebuie să-l gândești mai puțin. E cel care vine natural, în 5 minute, noi am făcut jumătate din «Alin, Alin» în tren. Se vedea Gara de Nord și nu aveam versuri, iar noi mergeam să tragem voci”, ne-a mai dezvăluit Nicoleta Aneni de la Sweet Kiss. „Acum se pune mai mult accentul pe sound, pe tobe, pe ritmuri, mai puțin pe melodie”, a încheiat Laurențiu.

Citește și: Nick de la N&D, mândru de rezultatele la învățătură ale fiicei lui, Andreea: „Mă miră faptul că are medii de 10, eu nu aveam”/ Video exclusiv

Membrii trupei Sweet Kiss ne-au povestit cele mai frumoase amintiri ale lor: „Toți trei am avut lacrimi în ochi”

Am încheiat interviul într-o notă pozitivă, cu cele mai frumoase amintiri ale trupei Sweet Kiss. „Primul concert la Vaslui, după 3 zile după ce am scos «Alin, Alin». Când am intrat în sală și am văzut tot publicul în picioare și cu mâinile sus am avut așa o furnicătură până-n călcâie, a fost cel mai emoționant moment din toată cariera noastră”, a povestit Nicoleta Aneni, în exclusivitate pentru Unica.

„Cea mai frumoasă amintire a mea personală este când am cântat pentru prima oară «Alin, Alin» la Galați. Ploua și oamenii au stat în ploaie sub umbrele. Toți trei am avut lacrimi în ochi”, a mărturisit Irina Pavlenco, la Unica Urban Party 2023.

„Sweet Kiss cânta în fața a mii de spectatori și toți cântau cu noi «Alin, Alin». Când ieșeam de pe scenă trăgeau de noi, rupeau hainele de pe noi. Țin minte un concert la Târgu Jiu unde a fost prezentator Măruță, am ieșit cu hainele rupte efectiv”, și-a amintit Laurențiu Vasioi.

Citește și: Liviu Vârciu, despre cum a pierdut patru milioane de dolari cu trupa L.A.: „Ne-au păcălit foarte tare!” / Video exclusiv

Mulțumiri speciale sponsorilor și partenerilor – DR. FITERMAN, MAGNAPHARM, cu brandurile FORCAPIL și BIOOIL, PARKLAKE Shopping Center, CORSO, LILIAC, KANAL D și WORLD Class – care ne-au fost alături și au făcut posibil ca evenimentul Unica Urban Party să se desfășoare și în acest an! Mulțumim LUME SOCIAL BAR pentru cocktailurile pregătite cu drag și oferite invitaților noștri!

Foto: Unica Urban Party 2023

Montaj video: Bogdan Pîrlea

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton