„Era o prăpastie între mine și ai mei”. Amna povestește cum s-a schimbat relația cu părinții ei după ce a devenit mamă / Exclusiv

.

Amna este, mai presus de un artist înzestrat și o mamă dedicată, o femeie pentru care autenticitatea și evoluția permanentă sunt o exigență de la care nu se abate niciodată, indiferent câte obstacole îi ridică viața în cale. Invitată la Fresh by Unica în ziua în care a lansat un nou single, „De la dragoste la ură”, cântăreața ne-a vorbit despre cum s-a consolidat relația dintre ea și părinții săi după ce a devenit mamă, dar și ce rol important joacă Divinitatea în viața ei.

Cum s-a schimbat relația dintre Amna și părinții ei după ce ea a devenit mamă

Amna (40 de ani) are un băiețel, David, care va împlini 10 ani în august anul acesta. În 2019, cântăreața a anunțat că ea și tatăl lui David au decis să pună punct mariajului lor. De când a devenit mamă și de când s-a separat de fostul soț, cântăreața a găsit întotdeauna un sprijin real în părinții și în duhovnicul ei. Chiar dacă, după ce l-a născut pe David, a simțit că între ea și cei care i-au dat viață exista o prăpastie, acum relația lor s-a îmbunătățit considerabil.

„Un milion de emoții, de stări, de etape. Inițial nu ne înțelegeam deloc. Era ca o ruptură, ca o prăpastie între mine și ai mei, cu toate că i-am avut tot timpul aproape. Inițial am fost ca un arici, nu lăsam pe nimeni să pună mâna pe copil. Cred că am avut și o depresie post-natală, adică sigur. Ai mei aveau senzația că ei știu mai bine. «Taci din gură, câți copii ai crescut tu?» Înnebuneam, simțeam că mor”, ne-a povestit Amna, la Fresh by Unica.

Citește și: Amna ne poartă „De la dragoste la ură” într-o nouă piesă featuring Robert Toma: „Cred că reprezintă situația multor oameni” / Video

„E foarte greu să-ți convingi părinții că ai devenit adult”

Situația solistei este aparte și pentru că, artist fiind, profesia o ține dintotdeauna departe de casă. Atunci când fiul ei s-a născut, Amnei i-a fost greu să comunice cu părinții ei despre ce face și cum este îngrijit David în lipsa ei.

„După care copilul a crescut și fiecare și-a intrat în rolul foarte bine stabilit. David știe că eu știu exact cum trebuie să se întâmple lucrurile, tata știe că eu știu mai bine decât el, mama zice: «Nu mă bag, lăsați-mă în pace că nu mai pot cu voi!». Suntem o familie foarte haioasă în care am învățat să comunicăm și să ne respectăm pe ierarhii, dacă vrei. E foarte greu să-ți convingi părinții că ai devenit adult și că, la rândul tău, ești o mamă responsabilă și că e ok”, a mai spus Amna, pentru Unica.ro.

Citește și: Amna, sfătuită de fiul ei în viața sentimentală. De ce nu vrea să îi mai prezinte pe cineva. „Am avut grijă la ce s-a întâmplat după divorț”

„Noi abia vedem dacă facem bine ce facem cu copiii noștri, rezultatele se vor vedea mult mai încolo”

„Eu cred că generația părinților noștri nu a primit iubire de acasă așa cum dăm noi acum copiilor noștri. Încă ceva foarte important. Noi de-abia acum vedem dacă facem bine ce facem cu copiii noștri, rezultatele se vor vedea mult mai încolo. Așa ne vine să facem cu copii noștri acum, să vorbim deschis, să ne cerem iertare. Ca și cum ar fi mini-adulți. După ce am dat un milion de teste în fața tatălui meu, pentru că el este profesorul, cred că s-a convins că sunt ok”, a completat cântăreața.

Amna ne-a spus și că duhovnicul și tatăl ei sunt doi dintre oamenii pe care știe că se poate baza oricând. Deși atât ea, cât și tatăl ei au personalități foarte puternice, amândoi își doresc același lucru, ca celălalt să fie fericit și împlinit.

„Ne iubim foarte tare. Suntem două pietre tari. S-a convins că dreptatea e undeva la mijloc. Mai ales după ce am rămas singură au fost foarte multe momente în care tatăl meu a fost umărul pe care am putut să mă bazez tot timpul. Aveam senzația de multe ori că el mă judecă pentru că nu am luat niște decizii corecte”, ne-a mărturisit Amna.

Citește și: Amna a primit cea mai grea întrebare de la fiul ei, după divorț: „A vrut să știe când îmi refac viața” / Exclusiv

Vorbele care i-au dat aripi Amnei: „În momentele de maximă îndoială îmi aduc aminte ce mi-a spus tata”

Cântăreața ne-a spus cum a reușit tatăl ei să-i redea aripile într-un moment în care își pierduse speranța. Artista a împărtășit această bucățică din viața și din sufletul ei pentru a fi un exemplu pentru femeile care se regăsesc în povestea ei.

„I-am zis: «Eu credeam la un moment dat că o să mă reașez mai repede la casa mea. Ori sunt eu prea pretențioasă ori oamenii nu mai sunt așa de calitate în ziua de azi». Și mi-a zis: «Ține minte, o femeie ca tine n-are cum să rămână singură. Te-ai ridicat și, cum e vorba, fiecare sac își are peticul lui. N-are cum să rămână așa». A contat pentru mine extraordinar de tare pentru că mi-a dat aripi. În momentele mele de maximă îndoială îmi aduc aminte ce mi-a spus tata. Uneori vorbesc cu duhovnicul lucruri pe care tata nu le poate înțelege și acum îmi dau seama cât de important e tata în viața mea. Mai presus de orice e acolo”, ne-a povestit Amna, la Fresh by Unica.

Citește și: Amna, diagnosticată greșit cu o boală incurabilă. S-a tratat timp de un an

Amna, mesaj pentru toți părinții

În continuare, solista le-a atras atenția părinților cu privire la ceea ce le spun copiilor lor, pentru că, așa cum au rămas cu ea cuvintele tatălui ei, așa li se întâmplă tuturor copiilor.

„Cred că atunci când sunt discuții serioase, întotdeauna vorba aia părintească, spusă din suflet, cântărește de un milion de ori mai mult decât cicălelile la kilogram de când ești copil. Important e, când ai o discuție suflet la suflet, să simți conexiunea”, consideră solista.

Amna, invitată la Fresh by Unica

Am mai povestit cu artista și despre cum se împarte între carieră și familie, despre cum își crește fiul și ce rol joacă credința în viața ei, despre călătoria ei de redescoperire a sinelui, dar și despre reinventarea ei constantă ca artist.

Nu rata o nouă ediție Fresh by Unica în fiecare miercuri de la 19:00, pe www.unica.ro, canalul nostru oficial de YouTube și pagina de Facebook Unica.ro!

#ThisorThat cu Amna

Până atunci, ascultați mai jos cel mai nou single al Amnei, „De la dragoste la ură”, un featuring cu Robert Toma și o colaborare cu MusicLover pe care abia aștepta să v-o împărtășească!

Foto: Ada Cheroiu

Imagine: Ada Cheroiu

Montaj: Bogdan Pîrlea

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton