Zanni spune că a rămas fără zeci de mii de euro: „Mi s-au furat!”. Ce a pățit câștigătorul “Survivor România 2021”

.

Zanni, câștigătorul “Survivor România 2021”, spune că a rămas fără o sumă mare de bani din cauza unor persoane care l-ar fi manipulat. Robert Eduard Zannidache (25 de ani), pe numele real, a făcut o serie de declarații neașteptate în spațiul online cu privire la ce i s-a întâmplat.

Aristul spune că i-au fost “furați” zeci de mii de euro pentru că el a avut încredere în cei din jur, iar aceștia l-ar fi manipulat.

„Sunt doar dezgustat că am fost păcălit”

„În doi ani de zile de când am câștigat Survivor am fost manipulat de zeci de mii de euro. N-am fost prea priceput în materie de bani, dar am fost și prost, de aceea banii mi s-au furat cu ușurință” – a dezvăluit el în mediul online.

Zanni a precizat că a fost înșelat de “toată lumea”, nu mai poate recupera banii și se simte “dezgustat” de întreaga situație.

“Nu pot recupera nimic și nici nu am intenția să recuperez ceva. Sunt doar dezgustat că am fost păcălit. Am crezut mereu că sunt o persoană rece și trebuie să mă schimb. Trebuie să fiu mai înțelegător cu oamenii. Când devii mai înțelegător, lumea nu te vede mai bun, te vede bun de plată.

E vorba de peste 100.000 de euro. Și-au umplut buzunarele cu mulți bani fără să-mi înapoieze și mie măcar 1%. Este vorba de oameni care au profitat de mine și de povestea mea de când stăteam la cămin, dar și în prezent… Oameni care sunt plătiți să facă ceva și fug cu banii. Ce mi-am achiziționat eu sunt banii strânși chibzuit de mine” – a spus el, pentru fanatik.ro.

Citeşte şi: Zanni renunță la vila smart cu cinci camere. „Full mobilată premium.” De ce vrea să se mute

Citeşte şi: Zanni: „Au fost momente în care voiam să mă sinucid!” Prin ce a trecut câștigătorul „Survivor România 2021”

Citeşte şi: Zanni, despre greutățile din copilărie: „Eram șapte copii în casă…”

Citeşte şi: Zanni, înșelat de iubită: „Mi-a trimis mesaj, se pupa cu unul într-un local. Am fost șocat” / Video

Zanni și-a luat primul său apartament cu banii de la “Survivor România 2021”

În urmă cu doi ani, fostul Faimos a reușit să-și depășească limitele și a ieșit învingător în competiția Survivor România. Tânărul a plecat acasă triumfător și cu marele premiu, de 50.000 de euro. Cu acești bani, Zanni și-a putut îndeplini un vis, să-și ia o casă. Zanni și-a achiziționat un apartament cu două camere în București.

„Este oficial! Mi-am cumpărat apartamentul, aceasta este cheia. Pot să zic că am găsit cheia… pentru cei care au grăit contrariul despre mine și nu au crezut în momentul acesta… Vă mulțumesc și celor care au fost lângă mine și m-ați susținut, pentru că ați contribuit la treaba asta! Sigur că și fără voi reușeam, la 70-80 de ani, dar cu ajutorul vostru am reușit la 23 de ani. Vă mulțumesc, vă sunt recunoscător!”, a transmis Zanni într-o postare video, pe pagina sa de Instagram.

Zanni a avut o copilărie plină de greutăți și lipsuri

În Survivor, artistul a dovedit că este un adevărat luptător, nelăsând niciun obstacol să-i blocheze drumul spre câștig. Și se pare că așa este și în viața de zi cu zi. Tânărul s-a confruntat cu o mulțime de greutăți până să dea de gustul succesului și al confortului financiar. Zanni a fost abandonat în copilărie la un centru de plasament și a crescut acolo.

E mă certam foarte rău cu ea (n.r. – mama vitregă). De la o vârstă încolo eu am început să fiu foarte rebel, de pe la 10-11 ani. Din punctul de vedere de acum, văd că ea cumva nu avea cum să dezvolte sentimente pentru fiecare în parte, că eram 7 copii acolo, în casă. Așa că a trebuit să fie mai strictă cu noi, a trebuit să fie mai severă, mai drastică și lua decizii fără să gândească prea mult sau să simtă.

Eu, când am ajuns acolo, a fost o competiție între toți din casa aia, mai ales între mine și fratele meu de care am spus că și-a luat viața acum câteva luni. Între mine și el era o competiție foarte mare. Care era cel mai iubit de mama, care făcea mai multă curățenie, cam astea erau chestiile pe care le făceam pentru ea. Ne punea să facem curățenie și care făcea mai multă curățenie, avea mai multă voie la calculator” – a mărturisit Zanni la “Teo Show”.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton