Zanni, adevărul despre relația cu Ana Porgras, la Survivor All Stars. Ce se întâmplă între Faimos și Alexandra Duli

.

Zanni, care este o persoană discretă atunci când vine vorba de viața sa privată, a decis să spună adevărul despre ceea ce s-a întâmplat între el și Ana Porgras, după ce au părăsit Republica Dominicană, în urmă cu câțiva ani, la încheierea filmărilor pentru Survivor România. Cei doi s-au reîntâlnit la Survivor All Stars și pare că între ei încă există sentimente.

Zanni, adevărul despre relația cu Ana Porgras

În ediția de aseară a emisiunii Survivor All Stars, Faimoșii au pierdut Imunitatea, astfel că sunt nevoiți să nominalizeze un coleg spre eliminare. Astfel a ajuns în discuție Ana Porgras, care în ultima perioadă nu a mai adus puncte. Andrei Ciobanu a fost de părere că starea Anei are legătură cu Zanni și apropierea acestuia de Alexandra Duli.

În ultima vreme, între Zanni și Alexandra Duli din echipa Războinicilor pare să se înfiripe o relație. Ea l-a sărutat pe obraz în timpul unui consiliu, apoi el i-a dăruit un trandafir alb și pare că între cei doi apar sentimente mai puternice decât de prietenie.

Acum, Andrei Ciobanu spune că aceste evenimente și-au pus amprenta asupra Anei Porgras, care nu l-ar fi uitat pe Zannidache.

Întrebat de TJ Miles ce părere are despre votarea Anei Porgras spre eliminare, Zanni a precizat că nu îi datorează nimic și a vorbit despre ceea ce s-a întâmplat între ei, în afara competiției Survivor România.

„E o discuție destul de delicată cu Ana Porgras, pe care n-am vrut să o deschid în sezonul ăsta. Și în continuare nu vreau să o deschid. Maxim să vă zic vouă ca să înțelegi – sunt niște chestii nerezolvate, dar nerezolvate de ea. Eu n-am vrut să arăt în sezonul ăsta faptul că noi n-am mai vorbit trei ani de zile”, a afirmat Faimosul.

Cei doi au format un cuplu până în anul 2021, când relația lor s-a încheiat brusc.

Citește și: Alexandra Ciomag, în televiziune după eliminarea de la Survivor All Stars? „Propria mea emisiune de suflet” / Exclusiv

Citește și: Jorge, operat a doua oară la genunchi, după o accidentare la Survivor. Declarațiile artistului din spital: „Am strâns mult din dinți”

Ana Porgras, deranjată de apropierea dintre Zanni și Alexandra Duli

Acum, văzând apropierea dintre fostul ei iubit și Alexandra Duli, Ana Porgras se simte rănită, iar jocul ei este afectat din această cauză.

„Ana s-a supărat că am luat-o în brațe pe Duli. O simpatizez pe Duli, ce să facem acuma?! Sunt singur și nu vreau să o rănesc pe Ana, dar ea m-a rănit pe mine acum 3 ani. Și nu vreau să-i scot ochii, să-i spun acum: «Sora mea, n-ai cum să-mi reproșezi ceva. Tu m-ai rănit pe mine acum 3 ani de zile și eu n-am spus nimic». Nu vreau să-i spun chestia asta”, a afirmat Zanni.

Acesta a spus că nu intenționează să o lase la greu pe Ana Porgras, dar ea nu are niciun drept să se supere când îl vede cu Alexandra Duli.

„Nu vreau nici să mă separ de Ana (n.r. la Survivor All Stars), pentru că are nevoie de mine în momentul ăsta, dar nu vreau nici să ne prefacem că nu s-a întâmplat nimic. De ce nu-mi dă libertatea, de ce are reacțiile astea când am anumite gesturi cu Duli?”, a completat Faimosul.

Citește și: Oana Ciocan, iubita lui Jador, după ce a fost eliminată de la Survivor All Stars: “Am plecat căsătorită din competiție” / Exclusiv

Citește și: Alexia și Aris Eram au gătit o tartă cu praz la Chefi la cuțite. Reacția juraților: „Putea să fie și mai bun” / Video

Cum a reacționat Ana Porgras când și-a văzut fostul iubit cu Războinica

După ce Zanni a recunoscut că o simpatizează pe Alexandra Duli, gelozia Anei Porgras a ieșit la iveală. Aceasta a decis să se îndepărteze de coechipierul ei.

„Eu am observat-o pe Duli că se apropie de el, dar și el de ea. Apropierea lui cu Duli a fost deranjantă și am simțit nevoia să mă dau puțin în spate. Nu pot să vorbesc despre asta”, a spus sportiva la testimoniale.

„Nu pot să zic nimic că o să se interpreteze greșit și nu-i ok”, a completat ea.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Ana Porgras, Zanni și Alexandra Duli la Survivor All Stars

Sursă foto: Captură video, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton