Yasmine Bleeth, apariție rară pe străzile din Los Angeles. Actrița din „Baywatch” a ajuns de nerecunoscut!

.

Vă mai aduceți aminte de Yasmine Bleeth, actrița care a interpretat rolul bombei sexy Caroline Holden, din celebrul serial „Baywatch”, în anii 1990?

Era un sex simbol în acele vremuri, însă timpul și consumul de droguri din trecut și-au pus amprenta pe Yasmine Bleeth, iar astăzi, la 55 de ani, a ajuns de nerecunoscut.

Yasmine Bleeth: „Cocaina îmi ușura viața”

Yasmine Bleeth a atras atenția în Los Angeles, în urmă cu câteva zile, cu o apariței rară și frapantă. Actrița a fost fotografiată de paparazzi purtând o saloteptă bleu din demin, un tricou roz și o pereche de papuci bej, în timp ce se ducea la un magazin. Apoi a băut un frappe cu o prietenă. Yasmine nu mai are de mult silueta de acum trei decenii, iar la față este complet shimbată.

Vezi în GALERIA FOTO cum arată Yasmine Bleeth în prezent.

Actrița ea interpretat rolul salvamarului Caroline Holden în „Baywatch” din 1993 până în 1997. Ea a apărut în peste 70 de episoade, jucând alături de Pamela Anderson, David Hasselhoff, Carmen Elektra și Nicole Eggert. .

Originară din New York, ea a filmat o reclamă pentru șampon Johnson & Johnson No More Tears la doar 10 luni și a mai lucrat anterior la „Ryan’s Hope” și „Nash Bridges”, alături de Don Johnson, din 1996 până în 2001.

Bleeth s-a îndepărtat în cele din urmă de Hollywood în 2003 și a fost văzută ultima dată în 2020, plimbându-și câinele în California de Sud. Dar, în ciuda faptului că trăiește o viață mai liniștită acum, ea a fost victima abuzului de droguri în trecut.

În 2000, a intrat în clinica de dezintoxicare Promises din Malibu pentru dependență de cocaină. Actrița l-a cunsocut acolo pe actualul soț, Paul Cerrito. Un an mai târziu, ea a fost arestată în Detroit sub acuzații legate de consumul de cocaină, după ce autoritățile au găsit seringi cu cocaină injectabilă în mașina ei. Actrița a pledat vinovată și a fost condamnată la doi ani de închisoare.

„Nu mă gândeam niciodată că o să mă droghez”

Citeşte şi: Sandra, de nerecunoscut la 61 de ani. Povestea uluitoare trăită cu Michael Crețu, vărul lui Mădălin Voicu

Citeşte şi: Sandra, de nerecunoscut la 61 de ani. Povestea uluitoare trăită cu Michael Crețu, vărul lui Mădălin Voicu

Citeşte şi: Christopher Walken, de nerecunoscut la aniversarea lui Robert DeNiro. Actorul are 80 de ani

Citeşte şi: Kate Moss, de nerecunoscut la 49 de ani. Ce se întâmplă cu fostul supermodel

În 2003, a vorbit pentru publicația „Glamour” despre problemele ei de sănătate și faimă.

„Nu mă gândeam niciodată că o să mă droghez. Mă săturasem să mă simt rănită. Îmi pierdusem încrederea în dragoste. Am vrut doar să mă simt bine din nou. Și știam că drogurile sunt]o modalitate ușoară de a obține acest sentiment.” – a spus ea la momentul respectiv, citată de NY Post.

„Odată ce am început să mă droghez singură, am încetat să mai văd prietenii. Apoi am încetat să mai răspund la telefon. Îmi ascultam mesajele o dată pe zi pentru a mă asigura că nu există urgențe. Până la urmă, am încetat chiar și asta”, a continuat ea. „Din punctul meu de vedere, cocaina îmi ușura viața, mă făcea să uit de problemele pe care le aveam. Cât am fost pe cocaină, nu m-am gândit la probleme. Nu mă mai durea nimic.” – a complet actrița.

Foto – Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton