Xonia, prinsă la volan sub influența drogurilor și a alcoolului

.

Xonia a fost prinsă de către autorități sub influența drogurilor și a alcoolului, la volan. Incidentul s-a petrecut pe 23 iunie, în jurul orei 4:00. În urma verificărilor, s-a constatat că artista avea o concentrație de 0,30 g/l alcool pur în aerul expirat. Autoritățile au constatat și că aceasta consumase substanțe interzise.

Xonia, prinsă la volan sub influența drogurilor și a alcoolului

„La data de 23 Iunie a.c., în jurul orei 04:00, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Brigada Rutieră, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au procedat la oprirea unui autovehicul condus de către o femeie, pe o stradă din sectorul 2.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că persoana care conducea autovehiculul se afla sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor interzise, dar și că nu avea dreptul de a conduce pe teritoriul României.

Citește și: Cum se numește, de fapt, Xonia. Care este numele din buletin al artistei: ”Eu sunt două persoane”

În acest context, a fost deschis dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor prevăzute de art. 336 alin.2 și art. 335 alin.2 din Codul Penal, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2”, se arată în comunicatul poliției.

Contactată de Spynews pentru o declarați, solista a spus: „Eu în momentul de față nu pot să vă dau nicio declarație. Îmi pare rău!”.

Citește și: EXCLUSIV. În ce relații au rămas Xonia și fostul iubit, Michael

Xonia suferă de o boală incurabilă

Xonia dezvăluia în anul 2019 că suferă de o boală incurabilă. La vremea aceea, solista avea fața foarte umflată, fanii acesteia speculând că ar fi vorba despre efectele adverse ale unei intervenții estetice.

Deși, într-adevăr, a optat pentru o operație de rinoplastie și pentru o augmentare a buzelor, simptomele sale nu aveau legătură cu acestea, ci erau rezultatul unei boli autoimune. Intervențiile estetice ale Xoniei au fost făcute în Australia, la clinica la care lucrează mama ei.

Citește și: EXCLUSIV. Xonia, despre copilăria ei în Australia: „Părinții și fratele meu au făcut foarte multe sacrificii”

Părinții solistei sunt născuți și crescuți în România, însă înainte ca Xonia și fratele ei să se nască, aceștia au emigrat în Australia, unde familia artistei încă locuiește.

„Se spune că nu există vindecare de la o boală autoimună, că este o boală cronică și că o poți duce doar în remisie. Eu, din păcate, nu am ajuns cu boala în remisie. Din cauza asta tot schimb schema de tratament… dar sunt pe medicamente foarte puternice. Sunt atâtea schimbări în ultimii doi ani, sper să îmi găsesc remediul potrivit mie, ca să pot avea o calitate a vieții mai bună”, a declarat Xonia pentru Fanatik.

Citește și: Xonia, despre lupta cu boala autoimună care o macină. Ce face pentru a nu i se mai umfla fața

Xonia: „Sunt o persoană pozitivă, doar familia mea știe prin ce am trecut”

„Da, țin (n.red.: regim). Încă îmi este greu să mă abțin de la diverse mese, îmi mai fac poftele din când în când, la ocazii speciale… dar cel mai important lucru este să fiu eu bine, așa că orice schimbare sau sacrificiu pentru sănătatea mea, merită”, a mai spus pentru aceeași sursă.

„Corpul meu este într-un total dezechilibru, dar îi mulțumesc că a dus câte a dus și duce în continuare. (…) Momentan mă simt foarte singură în povestea mea și știu că multe persoane trăiesc același sentiment, pe care aș vrea să nu îl mai aibă atunci când o să pot să ajut prin a-mi spune povestea. Sunt o persoană pozitivă, doar familia mea știe prin ce am trecut. Lucrurile sunt total diferite față de ceea ce las publicul să vadă”, ne dezvăluia solista în martie 2022.

Citește și: EXCLUSIV. Xonia, despre experiența „Survivor România”: „Nu am regrete”

„Stările mele de anxietate sunt tot mai rare. M-a ajutat foarte mult terapia și dorința de a mă face bine. Depresia nu mai există de ani buni și asta pentru că am ales să fac schimbările necesare pentru fericirea și sănătatea mea. Cu toții avem de făcut alegeri în viață. Depinde foarte mult de noi dacă facem acea schimbare. Am pierdut absolut totul ca să fiu cel mai bogat om”, ne-a mai spus atunci.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton