Xonia, după ce a fost prinsă la volan sub influența alcoolului și a substanțelor interzise: „Sunt traumatizată”/ Video

.

Xonia a fost acuzată, săptămâna trecută, că a urcat la volan după ce a consumat alcool și substanțe interzise. Artista neagă acuzațiile aduse și spune că niciodată nu ar putea consuma droguri din cauza unor probleme de sănătate pe care le are și chiar a făcut analize pentru a demonstra că spune adevărul.

Pe data de 23 iunie, cântăreața a fost oprită în trafic de polițiști. Aceștia au constatat că Xonia se afla la volan, deși nu avea dreptul de a șofa pe teritoriul României. Mai mult, conform rezultatelor aparatului etilotest, artista s-ar fi aflat sub influența alcoolului și a unor substanțe interzise.

Xonia, după ce a fost acuzată că a urcat beată la volan

Invitată în emisiunea „La Măruță” de pe Pro TV, Xonia a vrut să clarifice lucrurile. Artista a explicat că a consumat un pahar de vin cu șase ore înainte de a urca la volan și că niciodată nu ar consuma droguri.

„Sunt foarte supărată. Nu am fost nici beată, nici drogată. Nu am consumat droguri în viața mea. Am și o problemă de sănătate și nu aș putea să fac asta nici prin absurd. De o săptămână nu pot să mai dorm, iau calmante. Sunt traumatizată de ce s-a scris în presă”, a afirmat Xonia.

Citește și: Cum se numește, de fapt, Xonia. Care este numele din buletin al artistei: ”Eu sunt două persoane”

Citește și: INTERVIU. Xonia, despre copilăria ei în Australia: „Părinții și fratele meu au făcut foarte multe sacrificii”

Artista a venit în studio, însoțită de avocata sa.

„I-a ieșit o alcoolemie de 0.25 în aerul expirat. Înseamnă că a băut un pahar cu vin seara, cu șase ore înainte. Dacă știa, nu s-ar mai fi urcat la volan. La testul drog din salivă a ieșit prezență substanță activă cocaină. Jumătate dintre testele făcute de Poliția Română anul trecut au ieșit fals pozitive. Sunt oameni afectați de rezultatele false ale acestor teste”, a explicat avocata Xoniei.

„Nu m-am urcat la volan crezând că o să existe acest rezultat”, a precizat și cântăreața.

În ceea ce privește permisul auto, avocata a precizat: „Ea deține un permis de Australia, care este valabil pe teritoriul României, însă trebuie să obții un permis internațional, pe care ea îl are, dar ea nu l-a avut la ea, nu știa că îi trebuie”.

Artista și-a făcut două seturi de analize

Cântăreața a mers la două clinici private din București unde a efectuat analizele necesare pentru a demonstra că nu a consumat substanțe interzise. Primul set de analize l-a făcut la 7 dimineața, după ce a plecat de la secția de poliție. Cel de al doilea set de analize a fost făcut la ora 18, în aceeași zi.

Citește și: Xonia, despre lupta cu boala autoimună care o macină. Ce face pentru a nu i se mai umfla fața

Citește și: Xonia, noi detalii despre despărțirea de fostul iubit: „Nu distanța a fost de vină”

Rezultatele au arătat că aceasta nu a consumat substanțe interzise. Aștepată, totuși, rezultatele și de la INML.

„La data de 23 iunie a.c., în jurul orei 4.00, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Brigada Rutieră, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au procedat la oprirea unui autovehicul condus de către o femeie, pe o stradă din sectorul 2”, se arată în comunicatul Brigăzii Rutiere.

„În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că persoana care conducea autovehiculul se afla sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor interzise, dar și că nu avea dreptul de a conduce pe teritoriul României”, se mai arată în comunicat.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Xonia

Sursă foto: Captură video, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton