Whoopi Goldberg, aventură secretă cu Ted Danson. Cum a reacționat soția actorului când a aflat

.

De-a lungul anilor, Hollywood-ul a fost scena unde celebritățile au trăit numeroase relații scandaloase. Una dintre aventurile care reprezintă și astăzi un subiect de discuție este cea dintre actrița americană Whoopi Goldberg și Ted Danson.

Whoopi Goldberg și Ted Danson au trăit o poveste furtunoasă de iubire. În cele din urmă, însă, secretul lor a fost dezvăluit publicului, iar urmările au fost dezastroase, pentru că erau implicate mai multe persoane. Pe cunoscutul actor acest episod l-a costat foarte mult, s-a ales cu mariajul destrămat și imaginea șifonată. Ba mai mult, divorțul l-a văduvit de 30 de milioane de dolari.

Ted Danson era căsătorit când s-a îndrăgostit de Whoopi Goldberg

Whoopi Goldberg și Ted Danson s-au întâlnit pentru prima dată când filmau pentru The Arsenio Hall Show, în 1988. Au rămas prieteni după asta, dar când s-au revăzut pe platourile producției din 1993, Made in America, au transformat prietenia lor în ceva mai romantic.

La acea vreme, Ted Danson era căsătorit de ani de zile cu a doua sa soție, Cassandra Coates. Relația dintre Whoopi Goldberg și Ted Danson a început în timpul filmărilor și a devenit un coșmar după ce secretul lor a fost dezvăluit de presă.

Citeşte și: Cori Grămescu te învață cum să slăbești până la sărbători: „Nu stă nimeni cu cântarul în poșetă”/ Exclusiv

Citeşte și: Ilinca Vandici, dezvăluiri despre revenirea pe micul ecran și viața alături de fiul ei: „Urmează surprize!” / Exclusiv

Citeşte și: Ben Affleck și Jennifer Garner, discuție aprinsă în plină stradă. La plecare, actorul a intrat cu mașina într-un alt vehicul

Citeşte și: Motivul surprinzător pentru care Elvis Presley nu a mai vrut să mai aibă relații intime cu Priscilla

Soția lui Ted Danson, Cassandra Coates, a paralizat

Aparent, chiar înainte de aventura lui cu Whoopi Goldberg, căsătoria cunoscutului actor plutea în derivă. După 16 ani, Ted Danson și Cassandra s-au separat, iar la asta a contribuit și drama prin care au trecut. Cassandra Coates a suferit un accident vascular cerebral în timp ce aducea pe lume a doua fiică a lor și a rămas paralizată.

Ted Danson a fost acolo pentru a o susține în timp ce învăța din nou să meargă, dar acest fapt de viață a provocat o ruptură uriașă între cei doi. Ted Danson a explicat mai târziu că a existat o lipsă de încredere. „Ne adaptam la faptul că nu nai eram aceiași oameni ca înainte să se întâmple”, spunea starul.

Cassandra Coates a luat 30 de miloane de dolari de la Ted Danson după divorț

Vestea despre aventura cu Goldberg s-a răspândit rapid și a devenit o chestiune publică. Când Cassandra Coates a aflat despre infidelitate a cerut imediat divorțul. Nu numai că a plecat cu cei doi copii ai lor, dar a luat și 30 de milioane de dolari de la el. A fost unul dintre cele mai scumpe divorțuri la acea vreme.

Amândoi au mers mai departe destul de repede. Whoopi Goldberg și Ted Danson și-au continuat relația după despărțirea celui din urmă de a doua soție, dar povestea nu a durat mult. S-au mai întâlnit aproximativ 18 luni, apoi s-au separat.

Părinții lui Ted Danson nu au vrut-o pe Whoopi Goldberg

Tabloidele scriau la acea vreme că cei doi discutaseră despre căsătorie, dar că exista un motiv pentru care relația nu funcționa. Danson trăia „sub presiunea exercitată de părinții săi, care nu aprobau legătura lor romantică, așa că a părăsit-o pe Whoopi.

Goldberg s-a căsătorit cu al treilea ei soț, Lyle Trachtenberg, la doar un an după despărțire, dar nici acea poveste nu a durat mult. După un an de căsătorie, s-au despărțit. Ted Danson a jucat în Pontiac Moon, în 1994, și a cunoscut-o pe Mary Steenburgen.

Cei doi s-au căsătorit în 1995 şi de atunci sunt împreună.: „Când voi muri, voi fi știut în această viață ce înseamnă să iubești și să fii iubit, iar pentru asta sunt atât de recunoscător”, spunea Ted Danson despre căsătoria care i-a adus împlinirea.

„Sunt prietenă cu aproape toți oamenii cu care am ieșit, cu excepția acestui bărbat”

Goldberg are un regret major în ceea ce privește amorul trăit alături de colegul său.

Reflectând la dragostea lor trecută, Whoopi Goldberg a recunoscut că există ceva care o face să sufere în această poveste. „A fost foarte dureros și a fost foarte public”, a explicat ea. „Și pierderea prieteniei lui doare foarte mult. Nu putem merge niciodată să bem un suc, nicăieri”, mărturisea actrița.

După ce s-au despărțit, se pare că cei doi nu au reușit să mențină o relație de prietenie. „Sunt prietenă cu aproape toți oamenii cu care am ieșit, cu excepția acestui bărbat”, a mai spus ea.

Foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton