Irina Rimes la „Vocea României”. Ea este noul antrenor!

.

Irina Rimes la ”Vocea României”! Ce surpriză colosală pentru fanii emisiunii! Anunțul a fost făcut în urmă cu câteva momente. Irina Rimes va ocupa scaunul de antrenor la ”Vocea României” și abia așteaptă să își aleagă o echipă de voci cât mai bune. 

Irina Rimes, în juriu la ”Vocea României”

Irina Rimes este surpriza pe care producătorii de la ”Vocea României” le-au pregătit-o fanilor. Ei au anunțat în urmă cu câteva zile că vor avea loc schimbări în juriul emisiunii, iar din indiciile oferite de ei, fanii au înțeles că noul antrenor este o persoană mică de înălțime, cu păr drept și breton. În urmă cu câteva momente, în cadrul marii finale de la ”Românii au talent” telespectatorii au putut afla că este vorba despre Irina Rimes, cântăreața din Republica Moldova care are deja numeroși fani în România.

Deocamdată știm că Irina Rimes va fi la ”Vocea României”, însă nu știm al cui scaun îl va ocupa. Producătorii emisiunii au decis să își țină fanii în suspans și să nu spună care dintre jurații edițiilor trecute va părăsi ”Vocea României”. Poate fi vorba de Adrian Despot, Loredana, Smiley sau Tudor Chirilă.

Irina Rimes Vocea României

Irina Rimes are doar 26 de ani

Irina Rimes este artista cu o ascensiune nemaipomenită în industria muzicală din România! La doar 26 de ani, tânăra foarte talentată este un artist complet, facând cu ușurință trecerea între rolurile de interpret, compozitor și textier. Irina a compus până în prezent pentru artiști precum Andra, Inna, Antonia, Vunk și mulți alții. Primul ei single, „Visele“ a lansat-o în industria muzicală și a urcat-o rapid în topul celor mai difuzate piese din România. Artista s-a remarcat și pe plan internațional, după ce a semnat un contract cu Universal Music Franța, în urma căruia a lansat piesa „Vivons les“, varianta în franceză a single-ului „Visele“.  De curând, Irina a lansat primul său album „Despre el“, care este deja disponibil în format fizic și digital.

Pe pagina de Facebook „Vocea României“ se anunță că showul va reveni din toamna acestui an pe micile ecrane cu un nou sezon plin de surprize. Una dintre surprize este anunțarea, rând pe rând, a antrenorilor care vor ocupa scaunele. Fanii au fost îndemnați să îți spună părerea, prin comentarii, pe pagina oficială a emisiunii.

Vocea Romaniei noul sezon Pro Tv

Totuși, întrebarea care rămâne pe buzele tuturor este în locul cărui jurat vine pe scaun artista Irina Rimes? Fanii emisiunii și ai artiștilor implicați în proiect fac supoziții, însă va trebui să mai așteptăm până ni se dezvăluie totul.

Foto: George Pruteanu; PR

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton