Vlăduța Lupău și-a botezat fiul, iar nași i-au fost Andra și Cătălin Măruță: „Ești a doua minune a noastră”

.

Vlăduța Lupău și-a botezat fiul, Isaia, iar nașii micuțului au fost Andra și Cătălin Măruță. La scurt după Taina Botezului, artista l-a prezentat pe cel de-al doilea copil al ei urmăritorilor de pe rețelele de socializare, alături de un mesaj emoționant.

Vlăduța Lupău și-a botezat al doilea fiu

Vlăduța Lupău și-a botezat fiul, pe micul Isaia, iar nașii acestuia au fost Andra și Cătălin Măruță. La scurt timp după ceremonie, atista l-a prezentat întregii lumi, alături de un mesaj emoționant ce descrie fericirea și împlinirea pe care băiețelul a adus-o familiei. În imagine apar Vlăduța cu soțul ei, Adi Rus, precum și cei doi copii ai cuplului, Iair și Isaia.

„ISAIA ? De azi să-ți porți crucea pe care Dumnezeu Ți-a dat-o! În credință și în dragoste! Să strălucești, să iubești, să te rogi, să mulțumești și să fii binecuvântat! Ești a doua minune a noastră!”, este mesajul postat de cântăreață pe Instagram.

Evenimentul a fost unul grandios, într-o locație exclusivistă, la munte, iar decorul a fost cu inimioare, predominând culoarea alb.

Citește și: Cum se menține Vlăduța Lupău în formă: „Nu am fost niciodată complexată” / Exclusiv

Citește și: Din ce câștigă Vlăduța Lupău cei mai mulți bani și care este reversul succesului: „Campaniile publicitare, un loz în plic” / Exclusiv

Isaia a avut un tort mare, alb, pe care stătea scris numele micuțului. Acesta a fost inclus într-un glob de ciocolată pe care nașii și părinții l-au spart cu ciocane albe. În momentul în care globul s-a spart, dezvăluind tortul, a avut loc și un spectacol de artificii.

De asemenea, Andra și-a sărbătorit ziua de naștere la petrecere, alături de finul ei, iar Vlăduța Lupău nu a uitat de aniversarea ei. Astfel, artista i-a pregătit un tort specisl, cu floricele roz, iar la miezul nopții soția lui Cătălin Măruță a suflat în lumânări.

Andra, mesaj emoționant în ziua botezului

Invitații au fost îmbrăcați toți în alb, iar Andra, Eva Măruță și Vlăduța Lupău au arătat uluitor în ținutele lor. Artista s-a recuperat rapid după naștere și a purtat două rochii, una albastră, mulată cu o fundă mare albă pe care stătea imprimat numele fiului ei, la Biserică, iar la petrecere s-a schimbat într-una albă, decupată.

După botez, Andra i-a transmis un mesaj emoționant, fericită fiind că a avut ocazia să fie din nou nașă.

Citește și: Cum arăta Andreea Raicu în copilărie. Imagini de colecție cu fosta prezentatoare de televiziune

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Liviu Vârciu și Anda Călin. Vor să se căsătorească în secret? „Ştim doar noi doi şi naşii”

„Astăzi am fost nași pentru micutul Isaia! A fost o zi plină de emoție și binecuvântare, în care am împărtășit bucuria acestui moment special cu Vlăduța și Adi! Ne bucurăm că facem parte din povestea voastră și suntem alături de voi pe acest drum frumos”, a scris Andra în mediul online.

La botez au fost prezenți Horia Brenciu și Pepe, care s-au distrat de minune pe ringul de dans.

Cântăreața de muzică populară și soțul ei, fotbalistul Adi Rus, au optat pentru al doilea băiețel un nume biblic, Isaia, care este o variantă a numelui evreiesc Isaiah, ce înseamnă „salvarea mea este Dumnezeu” sau „Domnul mă ajută”.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini de la botezul fiului Vlăduței Lupău

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton