Vlăduța Lupău, implicată într-un accident în liceu. A fost în comă o zi și jumătate

.

Invitată în platoul emisiunii La Măruță, Vlăduța Lupău a vorbit despre un accident nefericit în urma căruia a fost o zi și jumătate în comă. În momentul în care mașina a lovit-o, solista mergea pe jos spre liceu alături de fratele ei, Bogdan, și de un vecin de-al lor.

Vlăduța Lupău, implicată într-un accident în liceu. A fost în comă o zi și jumătate

„Stăteam la vreo 2 km și jumătate de liceu. În fiecare dimineață mergeam pe jos. Eram cu fratele meu și cu un vecin când un șofer a adormit la volan și a intrat în noi. Noi mergeam pe partea pe care se circulă în mod normal. Am avut necazul ăsta. (…)

Părinții noștri plecaseră mai devreme la serviciu și i-au sunat vecinii să le spună că au avut copiii lor un accident. «Vlăduța nu știu dacă mai trăiește», li s-a spus. Eram rău. Nu-mi aduc aminte nimic de atunci. Era de Sfântul Nicolae, 6 decembrie.

Bogdan, fratele meu, s-a ridicat de pe șosea, el era ok, și m-a văzut pe mine că nu aveam nicio reacție, nu mai mișcam, nu deschideam ochii și el zicea: «Vai, îl omor pe șofer pentru că mi-a omorât sora». El era conștient, dar informația la părinții mei a ajuns că amândoi eram în stare critică și să se grăbească.

Tati și acuma dacă îl întreabă cineva nu cred că poate să vorbească despre acest episod. La cap și la bazin m-am lovit. Am șchiopătat multă vreme după. O zi și jumătate am fost în comă.

Știu când m-am trezit. Eu aveam 16-17 ani și le-am zis că vreau să mă lase să plec de la spital ca să-mi fac buletinul de 14 ani. Nu mai știam nimic. Au crezut că nu-mi mai revin. Am stat câteva zile în spital. Acum vorbesc lejer despre subiectul ăsta, dar părinții mei au trecut prin niște lucruri groaznice”, a declarat Vlăduța.

Citește și:

Cum arată apartamentul Cristinei Ich. „Este absolut superb. Și priveliștea și tot”

Alina Laufer, despre viața cu trei copii: „O să petrecem în curte concediul”

Noelle Vlasov, studentă în Londra. „Aspir să inspir oamenii în general”

„Șoferul de atunci a adormit la volan. Era un fel de curier. Venea dinspre Oradea și mergea spre Cluj. A adormit pentru că a condus foarte mult timp și era și bolnav de diabet și nu-și făcuse insulina. L-am dat în judecată, pentru că poliția așa ne zisese.

Și vecinul nostru avusese multe probleme cu coloana. Procesul începuse, iar după un an ne-a sunat avocatul și ne-a zis că procesul se oprește pentru că respectivul șofer a murit tot într-un accident de mașină, tot adormit la volan”, a mai spus artista.

Vlăduța Lupău și partenerul ei de viață, fotbalistul Adrian Rus, s-au căsătorit în toamna anului 2019. Perechea a cumpărat de curând terenul pe care urmează să fie construită locuința la care visează.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton