Vlăduța Lupău a început anul 2024 cu fiul la Urgențe: „Îl ținem minte!”. Cum se simte băiețelul solistei acum

.

Vlăduța Lupău și soțul ei, fostul jucător de fotbal Adrian Rus, au început anul 2024 cu fiul lor, Iair, la Urgențe. În mediul online, interpreta de muzică populară a dezvăluit cum se simte băiețelul ei acum.

Vlăduța Lupău și Adrian Rus au aflat pe 1 ianuarie, la 3 dimineața, că Iair avea febră mare. Atunci, perechea se îndrepta spre Cluj după un concert susținut de cântăreață în noaptea dintre ani. După 6 ore de drum, cuplul a mers cu Iair direct la Urgențe.

Vlăduța Lupău a început anul 2024 cu băiețelul ei la Urgențe. „2024… fii bun cu noi și cu toată lumea!”

„Așa am început anul nou… îl ținem minte! 2024… fii bun cu noi și cu toată lumea! Asta-i povestea lui 1 Ianuarie 2024. Am petrecut și noi fericiți, după care la 03:00 ne îndreptăm spre Cluj. Pe drum am aflat de febra mare a lui Iair… iar la prima oră ajunși acasă, după 6 ore de drum, am mers direct la Urgențe“, a scris Vlăduța Lupău în mediul online.

Miercuri, 3 ianuarie, Vlăduța Lupău a dezvăluit că Iair nu mai are febră și că, deși nu mănâncă, este pe drumul cel bun. „Azi suntem mai bineee! Nu mai facem febră la 5 ore… Nu mâncăm, dar începem să mergem pe drumul bun!”, a scris solista la Insta Story.

Citește și: Vedetele se îmbogățesc de Revelion. Câți bani cer pentru o cântare Vlăduța Lupău, Loredana, Inna sau Irina Rimes

Citește și: Ce a experimentat Vlăduța Lupău după ce a terminat alăptarea fiului ei. „Am crezut că mor de durere”

Vlăduța Lupău a pierdut două sarcini înainte să devină mamă

În 2022, în podcastul „Fain & Simplu”, Vlăduța a dezvăluit că, înaintea să devină mama lui Iair, a pierdut două sarcini. „În urma mai multor analize, am descoperit că aveam endometrioză”, a declarat atunci.

Endometrioza este o boală cronică ce afectează, la nivel global, 10% din femei, potrivit Organizației Mondiale a Sănătății. Afecțiunea se caracterizează prin prezența țesutului endometrial, care căptușește uterul pe interior și sângerează la fiecare menstruație, în afara cavității uterine. Acest lucru poate duce la infertilitate.

Citește și: Lupta vedetelor cu endometrioza. Roxana Hulpe, Alexandra Ungureanu și Vlăduța vorbesc despre experiențele prin care au trecut

Citește și: Vlăduța: „M-au prostit medicii din România”. Ce i s-a întâmplat artistei

„Bebelușul nostru e o minune, e un dar”

Vlăduța Lupău s-a operat de endometrioză înaintea sarcinii cu Iair. „După ce m-am operat, la câteva luni, s-a întâmplat (n.red.: să rămână gravidă). Nu am făcut fertilizare în vitro. (…) Am avut ceva emoții, poți să o iei razna la ce vezi pe Internet. A fost prima mea operație. Am găsit la Timișoara un doctor bun. Eram în gradul doi al bolii. Era rezolvabilă treaba. Bebelușul nostru e o minune, e un dar. Poți să ai toți banii din lume și nu poți face un copil sau nu poți să cumperi sănătate”, mai spunea Vlăduța Lupău în trecut.

Vlăduța Lupău și Adrian Rus s-au căsătorit în noiembrie 2019, iar în vara anului 2022 au devenit părinții lui Iair. În octombrie 2022, cuplul s-a mutat în casă nouă, în Cluj-Napoca. Construcția locuinței a durat aproximativ un an. Interpreta de muzică populară a declarat în trecut că nu se vede locuind într-un alt oraș. Vlăduța este născută în localitatea Șimleu Silvaniei, din județul Sălaj.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton