Vladimir, fiul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Prezentatoarea TV și soțul ei, în lacrimi la spital: „A fost cumplit, traumatizant”

.

Vladimir, fiul mijlociu al prezentatoarei de televiziune Mirela Vaida, a suferit o intervenție chirurgicală la ambii ochi. Băiețelul fusese programat încă din luna februarie pentru această operație, însă vedeta spune că nu a fost deloc pregătită pentru emoțiile cu care s-a confruntat în această zi.

Fiul Mirelei Vaida, Vladimir, a fost operat la ambii ochi

Zilele trecute, Mirela Vaida a mers la spital cu fiul ei, Vladimir, care era programat pentru o intervenție chirurgicală la ochi. Prezentatoarea de la „Acces Direct” a povestit pe rețelele de socializare cât de dificilă a fost această zi pentru ea ca mamă.

Vedeta a mărturisit că s-a luptat cu emoții puternice când și-a văzut fiul în vârstă de 7 ani întins pe pat, sub efectul anesteziei.

„A fost o perioadă foarte grea, despre care nu am putut să vorbesc, pentru că am vrut să trec cu bine peste asta. A fost o perioadă cu foarte multe filmări pentru edițiile de Paște, pentru emisiunile în direct, pe care am gestionat-o foarte greu. Nu am vrut să mă las bătută, dar, în final, eu sunt un om și sunt mamă. Nimic nu este mai important decât copiii mei. Acum suntem bine, suntem acasă, dar a fost foarte greu, nu greu, a fost cumplit pentru noi, ca părinți, să ne vedem copilul așa, a fost prima experiență și sper să fie ultima”, a afirmat Mirela Vaida pe InstaStory.

Citește și: Cum arată casa din Snagov în care Mirela Vaida locuiește cu soțul și cei trei copii: „Pădurea e lângă noi, vedem căprioarele”

Citește și: Mirela Vaida, marcată de cele trei sarcini pierdute. „Mai întâi o iei razna. Plângi, urli, țipi, nu te mai ridici din pat” / Video

Într-o altă postare, prezentatoarea tv a spus că i-a fost dificil să-l vadă pe Vladimir luptându-se cu efectele anesteziei. L-a avut alături pe soțul ei, Alexandru, care, la rândul lui, a părăsit în lacrimi salonul în care a fost dus copilul după intervenție.

„Am trăit cele mai grele zile din viața mea… Vladimir, băiețelul meu mijlociu, a fost operat la ambii ochi. O operație despre care știam încă din luna februarie și în legătură cu care am crezut că sunt pregătită… N-am fost! A fost cumplit, traumatizant pentru mine ca și părinte, ca mamă… Este atât de dureros să-ți vezi copilul întins pe pat, sub efectul anesteziei generale, să te simți neputincioasă, slabă… Să vezi agresivitatea lui când se trezește (efectul anesteziei, despre care îmi spusese medicul ATI), urletele, țipetele, loviturile lui, plânsul lui cu „lacrimi de sânge”..  Ieșeam eu plângând de la el, ca să nu mă vadă, intra soțul meu, stătea el 5 minute, după care ieșea el plângând și făceam schimb… și tot așa! Am încercat să-l pregătesc, dar ce-i puteam spune unui copil de 7 ani?”, a scris Mirela Vaida pe pagina sa de Instagram.

Mirela Vaida, despre problema de sănătate cu care s-a confruntat Vladimir

Mirela Vaida a decis să se dezvăluie urmăritorilor ei și cu ce probleme de sănătate s-a confruntat Vladimir. Aceasta a explicat că micuțul a avut diplopie.

„Pentru că m-ați întrebat ce afecțiune a avut copilul meu… a avut diplopie, adică vedere dublă, deci el nu vedea un obiect, vedea două, deci vedea de două ori imaginea. Noi de multe ori îl certam că nu dă cu racheta în minge, că nu nimerește nu știu ce, că se împiedică, cădea de multe ori și nu înțelegeam. L-am dus la foarte multe spitale și nimeni nu ne-a spus că are vedere dublă. Am înțeles, într-un final, de la doamna doctor că are diplopie, astigmatism, strabism. El avea și pe orizontală, și pe verticală… nu se putea fără operație”, a explicat prezentatoarea tv.

Citește și: Mirela Vaida, dezvăluiri despre momentul în care a fost atacată cu un bolovan la Acces Direct. Cum au reacționat copiii vedetei / Video

Citește și: Anca Dumitra este însărcinată. Actrița din „Las Fierbinți” și Manfred Spendier vor deveni părinți pentru prima dată

Mirela Vaida spune că a observat primele semne de la vârsta de 2 ani, însă nu a știut că este ceva grav, mai ales că vedeta și-a dus periodic copiii la control oftalmologic, iar medicii nu au realizat că Vladimir are diplopie.

„Noi am văzut primele semne încă de la 2-3 anișori, dar citeam pe internet că sunt așa-zișii ochi de păpușă, că încă poate să-i mai joace vederea și până se stabilizează nu e o problemă. I-am dus pe toți periodic la controale la șase luni, nimeni nu ne-a spus că el vede dublu”, a precizat prezentatoarea.

În cele din urmă, a ajuns la un medic care i-a pus diagnosticul de diplopie, astigmatism și strabism.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Mirela Vaida

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton