Vladimir Drăghia a plecat din țară după intervenția suferită. Ce spune despre soția lui: „A fost cu peripeții”

.

Vladimir Drăghia și soția lui, Alice, au plecat în vacanță, de această dată fără fetițele lor, Zora și Nova. Actorul s-a operat, zilele trecute, de deviație de sept, dar a decis să nu prelungească perioada de recuperare.

Vladimir Drăghia recunoaște că intervenția nu a fost tocmai ușoară, mai ales că a necesitat intervenție generală, dar a reușit să treacă peste durerile avute când s-a gândit că soția lui a născut doi copii și nu s-a plâns. Actorul a mai făcut o mărturisire despre partenera lui de viață. El a povestit că Alice a reușit să doarmă pentru prima oară toată noaptea după un an și jumătate, acum, de când și-au început vacanța la Barcelona.

Vladimir Drăghia și soția au plecat singuri în vacanță

„Părinți fugiți de acasă. De ceva timp voiam să facem un city break doar noi doi și, în sfârșit, se întâmplă. A fost cu peripeții, dar asta a făcut experiența și mai interesantă. Am ales Barcelona (din nou) pentru că rămâne orașul nostru preferat.

E prima dată când plecăm singuri de când o avem și pe Alegra. Pentru Alice e prima noapte de somn neîntrerupt în aproape un an și jumătate. A contat mult că Zora ne-a susținut în plecarea asta. Era bucuroasă că o să petrecem un weekend „ca doi căsătoriți”, a povestit Vladimir Drăghia, pe o rețea de socializare.

Vladimir Drăghia, despre operația suferită: „Nu am mai fost anesteziat general, așa că am cam avut emoții”

Actorul admite că operația i-a dat ceva emoții, apoi s-a luptat cu durerile când i-au fost scose bandajele. S-a gândit, însă, la Alice, la cum a trecut peste toate atunci când a născut și a depășit acest episod cu mai multă ușurință.

„Am fost operat pentru deviația de sept. A fost o operație simplă, dar a necesitat anestezie generală. Nu am mai fost anesteziat general, așa că am cam avut emoții, recunosc”, a mai spus Vladimir Drăghia.

„Plângem și noi puțin în interior, stăm câteva zile în pat, și trece. Cam cum facem la răceală”

Actorul le-a dat și un sfat bărbaților care au ținut să afle cum a decurs intervenția. El le-a mărturisit că trebuie să se comporte ca atunci când sunt răciți. Să plângă puțin în interior, că totul o să treacă.

„M-a întrebat un băiat la postarea cu operația pentru deviația de sept dacă m-a durut când mi-a scos doctorița bandajele alea din nas. Iar eu în timp ce mă gândeam că, băi, chiar a cam durut, mi-am adus aminte că Alice a născut doi copii. Și i-a născut trează, pe viu, că eram și eu acolo, am văzut!

Așa că, băieți, a durut, dar… Plângem și noi puțin în interior, stăm câteva zile în pat, și trece. Cam cum facem la răceală”, a precizat el.

Citeşte și: Cum arăta Traian Băsescu la nunta cu Maria Băsescu. Imagini de colecție cu fostul președinte și soția sa în urmă cu 48 de ani

Citeşte și: Ce diferență de vârstă există între Florin Piersic și soția sa, Anna Torok. Actorul împlinește 88 de ani

Citeşte și: Ce diferență de vârstă există între Florin Piersic și soția sa, Anna Torok. Actorul împlinește 88 de ani

Citeşte și: Angelina Jolie a ieșit în oraș cu fiul ei de 20 de ani. De ce l-a acuzat Pax pe Brad Pitt că i-a făcut viața un iad

Vladimir Drăghia se gândește la copiii bolnavi

Vladmir Drăghia s-a arătat recunoscător pentru toate urările primite, dar are convingerea că nevoie de ajutor au copiii care sunt operați pe inimă.

„M-au luat prin surprindere urările voastre, nu mă așteptam să fie atât de multe. Vă mulțumesc pentru ele, dar de ajutor au nevoie copiii care sunt operați pe inimă la Marie Curie. Acolo e nevoie de ajutor. Deci dacă vreți să facem ceva cu adevărat important, haideți să-i ajutăm pe copiii ăia și pe familiile lor extinzând Secția de Cardio Chirurgie de la Spitalul Marie Curie”, susține el.

Foto: Facebook, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton