Vlad Musta, înainte de semifinala Vocea României: “Trebuie să spun asta. Irina Rimes este mai mult decât antrenoarea mea” / Exclusiv

.

Vlad Musta se află printre cei 8 semifinaliști la Vocea României! Tânărul, care face parte din echipa Irinei Rimes, este gata să urce pe scenă în semifinala din această seară, de la 20.30, de la Pro Tv.

Vlad Musta are 24 de ani și este din București. Artistul este student, iar în timpul rămas cântă cover-uri alături de o trupă. Inițial, la audiții, acesta a ales să meargă în echipa lui Smiley, însă în etapa confruntărilor a ajuns la Irina Rimes.

Ce spune Vlad Musta despre Irina Rimes, înainte de a urca pe scenă în semifinala Vocea României?

Cu timpul, între concurent și antrenoare s-a legat o relație specială. Vlad Musta spune despre Irina Rimes că este mai mult decât o antrenoare pentru el. O admiră pentru răbdarea și implicarea de care a dat dovadă pe tot parcursul emisiunii și spune că a avut multe de învățat de la ea. Mai mult, Vlad Musta este fascinat cum poate Irina Rimes să îndeplinească toate sarcinile și să facă lucrurile ca la carte.

Împreună cu ea a ales piesa pentru semifinala Vocea României din această seară și speră ca interpretarea lui să ajungă la inimile telespectatorilor. Doar ei îl pot vota ca să ajungă în marea finală Vocea României, din 15 decembrie.

Ești în semifinala Vocea României, sezonul 11! Te așteptai la asta? Ce înseamnă pentru tine?

Speram să ajung în semifinala de la Vocea României. Nu pot să spun că m-aș fi așteptat pentru că asta ar însemna să nu fiu conștient de calitățile muzicale pe care le au colegii mei. Este un sezon bun, cu voci spectaculoase și eu mă simt onorat că am cântat pe scenă de la Vocea României de Ziua Națională. Si că fac parte din această echipă.

Citește și: Ce sfat a primit Alex Maxim de la Smiley pentru semifinala Vocea României: „Am deplină încredere în el” / Exclusiv

Citește și:  Fotografie rară cu fiica Oanei Cuzino. Naomi a împlinit 21 de ani. Ce facultate face tânăra

Citește și: Irina Rimes și David Goldcher se pregătesc de nuntă! Artista vrea trei petreceri! „Una pentru Smiley”

Cum au reacționat oamenii apropiați din viața ta vineri seara, când au aflat că ai trecut mai departe?

Toți prietenii mei și familia s-au bucurat că am trecut mai departe. Am primit foarte multe mesaje frumoase din partea tuturor și multe încurajări.

„O apreciez enorm de mult și sunt complet recunoscător pentru to ceea ce a făcut”

Ce sfaturi ai primit de la antrenor/antrenori după primul LIVE?

Trebuie să spun chestia asta, pentru mine, Irina Rimes este mai mult decât antrenoarea mea la Vocea României. O apreciez enorm de mult și sunt complet recunoscător pentru tot ceea ce a făcut și ce face pentru mine și pentru noi toți. S-a dedicat trup și suflet pentru echipa ei și mi se pare fascinant cum reușește să facă față atât de bine tuturor sarcinilor pe care le are.

Mi se pare ireal cât de mult poate să mă înțeleagă, chiar dacă nu i-am spus multe lucruri despre mine, este un om minunat! Sfatul pe care l-am primit din partea ei, pentru momentul din semifinala de la Vocea României, a fost să fiu eu și să las emoțiile să mă ghideze. Să îmi permit să fiu vulnerabil în fața oamenilor pentru că muzica este emoție și să am încredere în mine!

Acum că ai trecut de emoțiile primului LIVE, vei face ceva diferit în Semifinală?

Primul LIVE a fost foarte emoționant pentru mine. În semifinală am să țin cont de sfaturile Irinei și am să dau tot ce pot ca momentul să fie unul bun!

Ce piesă a ales Vlad Musta pentru semifinala Vocea României? „Nu vreau să dau foarte multe detalii”

Ai discutat cu antrenorul tău despre piesa de vinerea aceasta? Ce ne poți spune despre momentul tău, va fi ceva special?

Nu vreau să dau foarte multe detalii despre momentul pe care il voi avea în semifinală. Irina mi-a ales o piesă minunată, îmi place foarte mult, este o piesă cu mesaj. Nu este ușoară, o piesă demnă de semifinala de la Vocea României!

Ce mesaj ai pentru cei de acasă care te-au susținut în primul LIVE?

Le mulțumesc celor de acasă pentru mesajele frumoase, pentru suportul și susținerea lor, nu aș fi ajuns în punctul ăsta fără ei și sunt complet recunoscător. In etapele live ei dețin puterea de decizie și doar ei sunt cei care aleg cine să meargă mai departe. Vă mulțumesc tuturor și vă rog să mă votați în continuare dacă simțiți ca rezonați cu mine!

Iată care sunt cei 8 concurenți care s-au calificat în semifinala de la Vocea României:

Echipa Irina Rimes: Vlad Musta și Delia Constantin
Echipa Theo Rose & Horia Brenciu: Alexandra Sîrghi și Melisa Antonesi
Echipa Smiley: Alex Maxim și Ana Stănciulescu
Echipa Tudor Chirilă: Raluca Radu și Alexandra Căpitănescu

Concurenții vor putea merge mai departe doar prin susținerea publicului! Cei care vor să-și susțină favoriții, îi pot vota pe voteazavocea.protv.ro sau prin SMS, la 1456 (tarif 1,19 euro, TVA inclus). Regulamentul de votare este disponibil pe site.

Ediția „Vocea României” de vineri seara, poate fi vizionată LIVE pe PRO TV și, în același timp, pe VOYO.

Foto: Pr Pro Tv

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton