Vlad Musta, finalist Vocea României, dezvăluiri neștiute despre familia lui: „A fost ca o palmă peste față, o lecție din partea universului” / Exclusiv

.

Vlad Musta se afla printre cei patru finaliști de la Vocea României, sezonul 11. Concurentul din echipa Irina Rimes se luptă pentru trofeu și premiul în valoare de 100.000 de euro cu Melisa Antonesi (echipa Horia Brenciu și Theo Rose), Alexandra Căpitănescu (echipa Tudor Chirilă) și Alex Maxim (echipa Smiley). În exclusivitate pentru UNICA.ro, Vlad Musta a făcut dezvăluiri, înainte de marea finală Vocea României, despre provocările întâmpinate în competiție, momentele pregătite pentru ediția de vineri și ne-a mărturisit una dintre situațiile limită din viața personală.

Vlad Musta a avut un parcurs interesant în show: a impresionat în etapa audițiilor pe nevăzute cu piesa „Still Got The Blues” și a ales să facă parte din echipa Smiley, dar după battle a fost salvat de Irina Rimes. În semifinală a cucerit publicul cu interpretatea piesei „Purple rain”, iar acum e gata de cea mai mare provocare, finala Vocea României.

Vlad Musta, finalist Vocea României, dezvăluiri despre provocările din competiția de la Pro TV. Ce spune despre marele premiu

În exclusivitate pentru UNICA.ro, Vlad Musta a declarat că nu și-a făcut un plan în ceea ce privește marele premiu, în valoare de 100.000 de euro, în posesia căruia poate intra dacă publicul îl va vota în finala din 15 decembrie.

Concurentul din echipa Irinei Rimes mărturisește că principalul său obiectiv este acela de a crea momente artistice emoționante, prin care să transmită un mesaj, o poveste. Întrebat ce ar fi surprinși să afle cei de acasă despre el, Vlad Musta a povestit cum a fost nevoit să preia afacerea familiei, atunci când tatăl său s-a confruntat cu probleme de sănătate, o experiență pe care o caracterizează ca fiind „o palmă peste față, o lecție din partea universului”.

Felicitări, ești în finala Vocea României, sezonul 10! Ce înseamnă pentru tine această realizare?

Mă bucur foarte mult că am reușit să ajung în finala de la Vocea Romaniei, este cea mai mare emisiune de voce din România și mă simt onorat că am ajuns până în punctul ăsta. Anul acesta sunt foarte multe voci bune, nivelul este ridicat, important este să fim fericiți și bucuroși de ceea ce facem și să cântăm cu plăcere. Sunt de părere că toți care au ajuns în această etapă și nu numai, sunt voci spectaculoase și foarte bune, voci care au capacitatea să spună ceva, un mesaj, o poveste.

Citește și: Cine este David Goldcher, iubitul Irinei Rimes. Antrenoarea de la „Vocea României” l-a întâlnit „în drum spre Franța”

Citește și: Recunoști vedeta din imagine? Este una dintre cele mai de succes artiste de la noi și face furori în show-urile televizate

Citește și: Irina Rimes și David Goldcher se pregătesc de nuntă! Artista vrea trei petreceri! „Una pentru Smiley”

A existat vreun moment pe parcursul show-ului în care ai simțit că vrei să renunți?

Cum am mai spus, este o competiție cu un nivel ridicat și cu siguranță există momente din parcursul fiecărul concurent la Vocea României, când are impresia că nu mai poate să facă față, sunt de părere că acest fenomen face parte din dezvoltarea fiecărui artist, odată și odata de lovești de chestia asta, dar nu îl percep ca fiind un obstacol, mai degrabă te ajută să te reinventezi și să evoluezi la un alt nivel, să te redescoperi.

Eu, personal, nu am apucat să spun nimănui că îmi doresc să renunț, atât Irina cât și Anișoara, pot să spun că m-au simțit, există o conexiune foarte mare între noi, ceva ce nu pot să explic, pur și simplu cred că suntem pe aceeași lungime de undă, ele au știut exact ce să facă și cum să rezolve “problema” și aparent a fost cu succes, iată-mă acum aici, în finala de la Vocea României și le mulțumesc foarte mult pentru încrederea pe care o au în mine.

Vlad Musta, despre marele premiu și trofeul Vocea României

Ce poți să dezvălui despre momentele din marea finală, de vineri, 15 decembrie? La ce să ne așteptăm și de ce să te voteze telespectatorii Pro TV?

Nu doresc să divulg foarte multe detalii, cu siguranță sunt câteva surprize. Tot ce îmi doresc este să cânt cu inima deschisă, să mă bucur de moment, să transmit emoția necesară, pentru că muzica este emoție și ce contează cel mai mult este ca publicul să simtă asta, dacă publicul simte, sunt sigur că va vota. Cei de acasă sunt cei care au puterea de alegere și tot ei sunt cei care vor plăti bilete la următoarele noastre concerte!

Dacă vei câștiga, ce plănuiești să faci cu marele premiu?

Nu am un plan bine stabilit în momentul de față, sunt de părere ca cel mai important este să mă concentrez pe finală și dacă îmi este dat ca eu să câștig, atunci cu siguranță am să îmi fac anumite planuri. Până atunci avem mult de muncă!

Lecția primită de Vlad Musta după ce a preluat afacerea tatălui: „Am învățat că nimic nu este imposibil, dacă se dorește”

Ce nu se știe despre tine și ar fi surprinși să afle cei de acasă?

Starea de sănătate a tatălui meu nu a fost prea bună la un moment dat și am preluat pentru o perioadă mică de timp afacerea lui, a fost dificil pentru mine, nu știam exact ce trebuie să fac, dar am descoperit că odată cu trecerea timpului, un lucru care părea imposibil pentru mine, dacă încerci să îl duci la bun sfârșit, se poate rezolva.

Ce vreau să spun este că am învățat că nimic nu este imposibil, dacă se dorește. Tot ce trebuie să faci este să încerci și să perfecționezi! Exact ca în muzică, sunt de părere ca nimic nu este întâmplător și situația asta a fost ca o palmă peste față, o lecție din partea universului.

Cum îți votezi favoritul în finala Vocea României

Cei de acasă sunt cei care decid câștigătorul trofeului Vocea României, sezonul 11, și al marelui premiu în valoare de 100.000 de euro.

Favoritul poate fi votat pe voteazavocea.protv.ro sau prin SMS, la 1456 (tarif 1,19 euro, TVA inclus). Regulamentul de votare este disponibil pe site. Emisiunea Vocea României, sezonul 11, poate fi urmărită LIVE, vineri, de la 20:30, pe PRO TV și pe VOYO.

Foto: Pro TV

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton