Vlad Miriță și soția lui au sărbătorit șapte ani de mariaj. Cine e Maria Natură și cum l-a cucerit pe tenor?

.

Vlad Miriță și Maria Natură s-au cunoscut pe Facebook și au ajuns să formeze un cuplu după ce au schimbat câteva mesaje. Nu a contat nici măcar diferența de 16 ani dintre ei, pentru că dragostea a fost mult mai puternică. Iubirea le-a fost completată de apariția fiului lor, Iustin, care acum are cinci ani.

În urmă cu câteva zile, tenorul și frumoasa lui soție au sărbătorit șapte ani de mariaj. Cine e Maria Natură și cum i-a schimbat viața lui Vlad Miriță?

Cum au sărbătorit Vlad Miriță și Maria Natură cei 7 ani de căsătorie

Și-au unit destinele în urmă cu șapte ani și împreună au înfruntat multe, dar nu și-au dat niciodată drumul la mână. “7 ani care au trecut ca vântul și ca gândul… cu bune, cu grele, dar.. cu multă voință, răbdare, dragoste și sperăm înțelepciune, dobândite spre a putea merge mai departe pe drumul acesta. Împreună, de mână”, a fost mesajul postat de Vlad Miriță, pe o rețea de socializare.

Artistul și-a răsfățat soția cu o vacanță, dar și cu câteva daruri alese. “I-am făcut un cadou normal, i-am cumpărat ceva, ea a vrut altceva, o rochie  superbă. Eu nu prea o nimeresc cu cadourile și sunt și leneș, de fapt sunt foarte prins, nu am timp să stau, să caut, ea știe lucrul ăsta, că sunt super aglomerat cu programul. I-am făcut cadou și o vacanță la mare, a fost ceva nepregătit, pentru că am un program destul de incert și aglomerat, mai am și povestea cu ferma, mănâncă timp.  

Vacanța a fost o surpriză, la cum arată programul meu șansele erau foarte mici să plecăm, dar ne-am sincronizat. Sperăm ca prin toamnă să mai facem o vacanță pe undeva”, a spus Vlad Miriță, pentru Ciao.ro.

Citeşte și: Cine este și cu ce se ocupă Daciana Toma, „soția” lui Florin Zamfirescu: „E norocul vieţii mele”

Citeşte și: Daniel Iordăchioaie critică Festivalul de la Mamaia, dar și prezentarea: “Temișan noroc că e înalt”

”Numele ei de familie este Natură. Am întrebat-o dacă este vreun pseudonim”

Maria este fotomodel, apare în reclame, dar este și imaginea fermei pe care cei doi o dețin.

”Numele ei de familie este Natură. Dar, să vă spun cum am intrat cu ea în vorbă. Am găsit-o pe Facebook, ea cu soră-sa erau acolo. Am văzut numele Natură, așa era înregistrată. Am întrebat-o dacă este vreun pseudonim, dar mi-a spus că este numele de familie. Ce m-am gândit eu să zic:

”Extraordinar, ai un nume atât de frumos, încât cine te ia de soție trebuie să-ți păstreze numele, altfel e păcat de el!”. Și am luat-o eu de nevastă și m-am ținut de cuvânt.

O cheamă Maria Natură Miriță. Mă și gândeam: ”Eu, care sunt înnebunit după natură, cum Dumnezeu mi-a dat o femeie pe care s-o cheme chiar așa?”, susținea Vlad Miriță, pentru Ego.ro.

Citeşte și: Sora Dianei Dumitrescu e însărcinată. Peripețiile prin care a trecut vedeta ca să îi ofere o nuntă de basm

Citeşte și: Emilia Popescu, destăinuiri despre serialul în care joacă și relația cu fiica ei, Maria: „Mă bucur că nu a vrut să facă actorie”/ Exclusiv

Vlad Miriță:”Suntem Lei amândoi, ca zodie, când nimerim într-o cușcă mai se lasă și cu supărare”

Chiar dacă mai apar și discuții între ei, problemele sunt rapid date uitării. În general, Maria calmează spiritele.

”Suntem firi destul de iuți, ne cam sare țandăra. Dar, când unuia îi sare, se înmoaie celălalt. De obicei, ea face primul pas spre împăcare. Suntem Lei amândoi, ca zodie, când nimerim într-o cușcă mai se lasă și cu supărare. Ea vine însă și zice: ”Gata, hai să vedem cum rezolvăm!”. Este o femeie înțeleaptă, dar și eu mai las de la mine”, adaugă Vlad Miriță.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton