Vlad Gherman și iubita lui, Oana Moșneagu, au fixat data căsătoriei. Când are loc evenimentul

.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu sunt fericiți împreună, iar acum își duc relația la un alt nivel. Cei doi au stabilit data nunții și trăiesc un vis fără sfârșit. Vlad și Oana își unesc destinele anul viitor, în iunie. Fericirea le este împărtășită și de părinți, care zilele trecute i-au însoțit într-un sejur la munte.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu sunt împreună de aproape doi ani. Ei au mărturisit că formează un cuplu de pe 29 ianuarie 2022. Povestea lor a început pe platourile de filmare ale serialului „Adela”. Vlad Gherman a mai avut o relație cu Cristina Ciobănașu.

Vlad Gherman: „Într-o zi de început de vară, vom dansa primul dans al vieții noastre împreună”

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au ales locul în care vor petrece în cel mai important moment din viața lor. „Ne-am îndrăgostit la prima vedere și s-a lăsat cu râsete, voie bună și entuziasm. Ivona a fost cupidonul întâlnirii noastre cu această superbă locație tip seră în care la anul, într-o zi de început de vară, vom dansa primil dans al vieții noastre împreună.

Save the date: iunie 2024”, a fost mesajul postat de actor, pe o rețea de socializare.

Cum au ajuns să formeze un cuplu Vlad Gherman și Oana Moșneagu

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au ajuns să formeze un cuplu după ce au trecut prin experiențe de viață apropiate, s-au despărțit de partenerii lor. „Noi într-adevăr, cumva, ne-am sincronizat. Ne-am despărțit amândoi în aceeași perioadă. A fost o întâmplare, am petrecut foarte mult timp împreună, plecam la munte, ne întâlneam ba la unul, ba la altul. Ne-am legat așa după ziua ei (n.red.: 7 august 2021).

Primul semn a fost când eram răcită. Mi-a adus un pachețel cu ceai, o păturică, niște lumânări parfumate, a fost foarte drăguț”, au dezvăluit Vlad Gherman și Oana Moșneagu, la Antena Stars.

Citeşte și  Oana Moșneagu și Otilia Bilionera au fost cerute în căsătorie. Cum arată inelele de logodnă

Citeşte și Cristina Ciobănașu, prima vizită la mama biologică în Italia. „Amândouă am fost extrem de emoționate”

Cele două familii s-au întâlnit

Vlad Gherman a ținut să îi facă, în weekend, mamei lui, care își sărbătorea ziua de naștere, o surpriză și și-a dus părinții la munte. Ei nu au fost, însă singuri în această călătorie, pentru că Oana Moșneagu a făcut același lucru. Cele două familii s-au distrat de minune împreună

„Despre aseară și despre azi-noaptem, căci la 00:00 i-am făcut mamei o surpriză de ziua ei! Am plecat la munte cu părinții noștri, și ai mei și ai Oanei, prima noastră plecare împreună cu toții, aveam emoții și ne întrebam cum se vor simți împreună. Ei bine, am scăpat de emoții, Moșnegii și Ghermanii au râs, cântat și dansat așa cum nu au mai făcut-o de mult timp, nici separat, nici cu noi, copiii.

Să ne fie într-un ceas bun și să ne trăiască mama/ mama soacră/ soția/ cuscra.Weekend fain și vouă, vă pupăm”, a povestit Vlad Gherman, pe o rețea de socializare.

Citeşte și Cristina Ciobănașu, despre despărțirea de Vlad Gherman: „A fost crunt. Sufletul meu nu mai voia acolo” / Video

Citeşte și: Vlad Gherman, mesaj emoționant pentru Oana Moșneagu: „Suntem doi adulți la școală”

„Noi întotdeauna o să rămânem cu amintiri frumoase din perioada aceea”

Cristina Ciobănașu consideră că lucrurile pe care le-a trăit cu Vlad Gherman fac parte dintr-o poveste frumoasă, dar care a trecut. Astăzi lucrează împreună și totul decurge bine între ei.

„Noi întotdeauna o să rămânem cu amintiri frumoase din perioada aceea și cu sentimente pozitive unul vizavi de celălalt, de asta și reușim să lucrăm împreună, pentru că am reușit să păstrăm o relație bună. Cumva ne rezumăm la muncă și atât. Evident că râdem, că suntem aceeași echipă care eram și înainte. Ne cunoaștem atât de bine de șapte ani de când facem emisiunea încât cred că nu ne știe nimeni la fel de bine. Și atunci e o atmosferă  atât de relaxată încât nu simțim cum zboară timpul”, spune Ciobănașu, pentru UNICA.RO.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton