Vlad Drăgulin dezvăluie care este actorul care lasă cel mai mare bacșiș. Detalii din culisele filmului „Klaus și Barroso” / Exclusiv

.

Vlad Drăgulin este Andu în filmul „Klaus și Barroso”. Simpaticul actor a dat detalii din culisele filmărilor și a dezvăluit care este actorul care lasă, în general, cel mai mare bacșiș, într-un interviu acordat exclusiv pentru Unica.ro.

Actor de teatru și film, om de radio, cavaler de onoare și colegul mirelui la petrecerea burlacilor din „Klaus și Barroso”, o comedie despre frăție și prietenie realizată de Adrian Nicolae, Cosmin „Micutzu” Nedelcu și Bogdan Theodor Olteanu, care rulează acum în cinematografe. El este Vlad Drăgulin.

Vlad Drăgulin, despre personajul său din „Klaus și Barroso”

Cine și cum este personajul tău?

Personajul meu se numește Andu, face parte din grupul de burlaci, este un băiat care nu prea este ieșit din casă, și când vine de la birou stă pe Reddit, e genul acela care se bagă înverșunat în discuțiile despre Only fans, are puncte de vedere foarte tari, dar experiență prea puțină care să le susțină. Vrea să epateze. Cred că s-a uitat la American Pie și i-a plăcut de personajul Stifler și așa ar vrea el să fie.

Ce te amuză cel mai mult la el?

Cred că râsul. Am făcut unul special, de fapt luat de la unul din prietenii mei.

Ce i-ai spune dacă v-ați întâlni la o petrecere?

Nu vrei să mai ieși din casă?

Ce sfaturi de viață crezi ar da el altora?

Să te însori cu o femeie mai în vârstă de tine. Ar da genul acesta ce sfat, crede că întotdeauna e mai bine să fie femeia mai mare ca vârstă decât bărbatul.

Cu ce personaj te-ai vedea prieten la cataramă?

Cu Alis.

Citește și: Alexandru Ion, actorul din „Klaus și Barroso”, detalii despre nunta perfectă: „Nepretențios și relaxat” / Exclusiv

Citește și: Victoria Raileanu, Carol Ionescu și Vlad Brumaru, despre comedia „Klaus & Barroso” și viața de actor în România: „Industria e mică” / Video exclusiv

Care este actorul care lasă cel mai mare bacșiș

Ce actor crezi că lasă cel mai mare bacșiș? Dar în cazul personajelor?
Dintre actori Cosmin, Micutzu. Și dintre personaje sigur șeful, domnul Cazimir.

Ce actor crezi că e cel mai diferit de personajul pe care-l joacă?

În afară de Adrian și Cosmin, nu cunoșteam pe nimeni când am intrat în distribuție, așa că nu știu, dar bănuiesc că toți.

Cum ar arăta petrecerea ideală, mai ales dacă e un party pentru burlaci?

Am fost la o singură astfel de petrecere până acum și a fost la o herghelie, toți prietenii mei au călărit, a fost ceva… Prin urmare, nu așa. Cred că ar fi în Vama Veche, clar, să iasă toți dragonii și sirenele. 

Ai o amintire de pomină de la vreo petrecere?

Una din Vama Veche, cândva, am adormit în curtea cuiva. M-au căutat prietenii câteva ore fiindcă nu răspundeam la telefon și eu nu sunt genul care nu răspunde…  Eram la o cazare, dar nu a mea, am fost trezit și dat afară.

Citește și: Actorul Adrian Nicolae, peripeții la filmările comediei „Klaus & Barroso”: „E foarte greu să dai o conotație eroică poveștii” / Exclusiv

Citește și: Cum arată Bianca Drăgușanu fără cagulă, după operația estetică de 7 ore. Paparazzii au pozat-o cu fața tumefiată și vânătă

Ce obiect îi poartă de fiecare dată noroc

Ce urare ar fi mai sinceră decât „casă de piatră”?
Mai degrabă „să fiți fericiți” sau și mai bine „vă doresc echilibru”.

Când trebuie să-ți „intri în rol” ai vreun ritual anume, vreun obiect care-ți poartă noroc?

La teatru, cu 15 minute înainte de spectacol închid ochii și mă concentrez la ce am de făcut. Aici n-am avut așa ceva. E primul meu rol într-un film, n-am avut timp să mă gândesc, să-mi fac vreun ritual. Dar calc cu dreptul.

N-am talismane. Doar dacă găsesc bani. Am găsit o monedă de 10 bani pe jos la costume, n-am zis nimănui, am luat-o, mi-am zis „uite norocul” și am pus-o în buzunar.

Vlad Drăgulin, detaliide pe platourile de filmare

Cum a fost atmosfera de pe platou?

Eu din 2022 am făcut doar televiziune, și acolo e altfel, totul e mai alert, totul este pe bandă rulantă, și îmi place că aici toată lumea e liniștită, nu se urlă pe platou, nimic nu este iminent, nu e panică și asta îmi permite și mie să fiu altfel, să lucrez în liniște. În toți anii ăștia de făcut sketch mereu am avut frustrarea asta, trăgeam 1-2 duble și gata, aici ne dăm timp să facem, se trag duble, sunt satisfăcut că am dat tot ce puteam mai bun, de asta mă bucur că în sfârșit am debutat în film.

De ce să vină lumea să vadă filmul Klaus și Barroso la cinema?

Pentru că e un film fresh, toată lumea are o energie tânără, toată lumea e talentată, e un film comercial calitativ. 

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Vlad Drăgulin

Sursă foto: PR

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton