Vivienne, fiica lui Brad Pitt și a Angelinei Jolie, a renunțat la numele tatălui ei. Adolescenta este studentă la teatru

.

Vivienne, fiica lui Angelina Jolie și Brad Pitt, pare să fi renunțat la numele de familie al tatălui ei. În revista americană Playbill, în care se vorbește despre musicalul „The Outsiders”, pe care tânăra l-a produs alături de celebra sa mamă, fata apare ca Vivienne Jolie, în loc de Vivienne Jolie-Pitt.

Vivienne, fiica lui Brad Pitt și a Angelinei Jolie, a renunțat la numele tatălui ei

Vivienne este unul din cei șase copii ai fostului cuplu de la Hollywood Brad PittAngelina Jolie. În timp ce părinții ei își continuă luptele prin tribunale, tânăra în vârstă de 15 ani a decis să renunțe la numele de familie oferit de tatăl său.

Nu se știe dacă adolescenta și-a schimbat numele și în acte, însă este cert faptul că aceasta a ales să fie trecută drept Vivienne Jolie în cel mai nou număr al revistei Playbill, o revistă americană lunară pentru spectatori.

Fata a ajutat-o pe Angelina Jolie să producă musicalul „The Outsiders”, care a avut premiera în luna aprilie a acestui an și este trecută în revistă ca asistent de producător.

Vivienne nu este primul dintre cei șase copii ai lui Brad Pitt care și-au schimbat numele în ultimii ani. Zahara, fiica cea mare a cuplului, s-a prezentat în luna noiembrie a anului trecut la universitate drept Zahara Marley Jolie.

Citește și: Angelina Jolie, surprinsă la cumpărături cu fiica Vivienne. La 15 ani, adolescenta este copia fidelă a mamei sale. Cum au fost fotografiate

Citește și: Angelina Jolie, acuzată că și-a influențat copiii să rupă legătura cu Brad Pitt după divorț. Un fost bodyguard rupe tăcerea

Atât Vivienne cât și Zahara au decis să își schimbe numele de familie după ce s-au raportat mai multe tensiuni în relația actorului de la Hollywood cu copiii săi, de când Angelina Jolie a intentat divorțul și a cerut custodia exclusivă a copiilor lor: Vivienne, Zahara, Knox, Maddox, Pax și Shiloh, în anul 2016.

Brad Pitt spera să se înțeleagă mai bine cu copiii lui

În august 2022, o sursă apropiată lui Brad Pitt a declarat pentru People că actorul în vârstă de 60 de ani speră să ajungă în curând într-un loc mai bun cu copiii săi, pe fondul bătăliei în curs de custodie a foștilor soți.

„De când Angelina a cerut divorțul, Brad s-a concentrat să aibă cea mai bună relație posibilă cu copiii săi”, a spus sursa.

„A fost foarte greu pentru el. De multe ori, au existat lacune lungi în care nu i-a văzut deloc pe copii”, a precizat aceasta.

Citește și: Millie Bobby Brown și Jake Bongiovi s-au căsătorit în secret. Când a avut loc evenimentul

Citește și: Loredana, apariție spectaculoasă la gala de dinaintea meciului Generației de Aur. Cum arată accesoriul de 21.000 euro al artistei

La acea vreme, sursa a mai spus că vedetei „îi este dor de copii atunci când nu îi vede”.

„El crede că va fi un moment în care va avea din nou o relație grozavă cu copiii săi”, a subliniat sursa.

Mai recent, un agent de securitate care a lucrat pentru fostul cuplu – și încă lucrează pentru Pitt – a susținut că Jolie și-ar fi încurajat copiii să-și „evite” tatăl în timpul vizitelor.

Vivienne este studentă la teatru.

„Viv este o tânără artistă care își concentrează eforturile pentru sprijinirea celorlalți. Ea a fost acolo pentru a ajuta cum a putut și a învățat atât de multe de la Justin Levine și întreaga echipă de creație”, a afirmat Angelina Jolie despre implicarea fiicei sale în proiect.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Vivienne, fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt

Sursă foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton