Viviana Sposub, primele declarații despre relația cu Tuncay Ozturk, fostul soț al Andreei Marin. „Nu m-am gândit nicio secundă”

.

Viviana Sposub a format un cuplu cu actorul George Burcea din vara anului 2020 până în vara anului acesta. Recent, despre prezentatoare s-a scris că ar forma un cuplu cu fostul soț al Andreei Marin, Tuncay Ozturk. Viviana a făcut primele declarații despre speculații.

Viviana Sposub și George Burcea s-au cunoscut în timpul filmărilor show-ului „Ferma”, de la Pro TV. Au devenit un cuplu în august 2020 și și-au confirmat despărțirea în iulie 2023. La scurt timp după, Viviana a început un tratament pentru genunchi la clinica lui Tuncay Ozturk, fostul soț al Andreei Marin.

Viviana Sposub a făcut primele declarații după ce s-a speculat formează un cuplu cu Tuncay Ozturk, fostul soț al Andreei Marin

Tuncay Ozturk și Andreea Marin au format un cuplu din 2013 până în 2016. S-au căsătorit în ianuarie 2014, iar prezentatoarea TV a depus actele de divorț în octombrie 2016, după aproximativ trei ani de căsnicie. Recent, despre bărbat s-a speculat că ar forma un cuplu cu Viviana Sposub. Cu toate acesta, Viviana a explicat că relația dintre ei este strict profesională.

Citește și: Cum arăta Viviana Sposub în adolescență. Fosta prezentatoare este de nerecunoscut / Video

„De câteva luni mă confrunt cu dureri la genunchi și merg la clinica domnului Tuncay Ozturk pentru recuperare. Foarte mulți urmăritori mi-au scris că au aceeași problemă ca mine și că sunt interesați de recuperarea mea, așa că am postat diferite materiale filmate în timpul procedurilor pe care le fac la clinică. Nu m-am gândit nicio secundă că cineva ar putea transforma această situație într-un titlu de tabloid”, a declarat Viviana Sposub, pentru Playtech.ro.

Citește și: Viviana Sposub și-a luat un nou apartament. Locuința are doar dormitoare, nu și living / Foto

„E strigător la cer ca orice bărbat cu care interacționez, fie Tuncay Ozturk, Saint Levant, colegi de muncă, antrenori de Fitness, prieteni, colaboratori, etc., să fie catalogat ca «noul meu iubit». Să crezi că o femeie nu poate avea cu un bărbat nicio altfel de relație decât una amoroasă este pur misoginism. Atâta timp cât o informație nu vine de la mine, 100% este falsă!”, a mai declara Viviana Sposub, pentru sursa citată.

Viviana Sposub, despre despărțirea de George Burcea: „Viața nu se întâmplă așa cum ne așteptăm noi”

După aproximativ trei ani de relație în care au discutat despre căsătorie și despre întemeierea unei familii, Viviana Sposub s-a despărțit de George Burcea. Prezentatoarea TV a anunțat despărțirea pe Instagram și a cerut intimitate.

Citește și: Andreea Bălan, prima reacție după ce Viviana Sposub a anunțat despărțirea de George Burcea

„Viața nu se întâmplă așa cum ne așteptăm noi. Ne surprinde în fiecare clipă și ne oferă experiențe menite să ne dezvolte. Eu și George nu mai formăm un cuplu. Suntem recunoscători pentru tot ce am trăit împreună. Vă mulțumim că ne-ați fost alături pe parcursul celor trei ani. E o perioadă în care ne dorim discreție și intimitate”, a scris Viviana Sposub pe Instagram.

Foto: Instagram; Libertatea.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton