Viviana Sposub a făcut furori la Festivalul de Film de la Cannes. Cum au arătat ținutele iubitei lui George Burcea

.

Viviana Sposub a participat împreună cu George Burcea la Festivalul de Film de la Cannes ce s-a încheiat săptămâna trecută. Fosta prezentatoare de televiziune a pozat pe covorul roșu în patru ținute spectaculoase, care i-au scos în evidență silueta perfectă.

Viviana Sposub, în patru ținute superbe la Cannes

Viviana Sposub s-a mutat cu George Burcea în Statele Unite ale Americii, unde actorul are diferite proiecte, însă călătoresc des și în România. Cei doi au participat, săptămânile trecute, la Festivalul de Film de la Cannes, unde numeroase vedete au făcut furori pe covorul roșu.

Fosta prezentatoare tv a ales patru ținute superbe pe care le-a purtat cu mândrie de fiecare dată când a stat în fața fotografilor, pe Riviera Franceză. Aceasta a apărut în două rochii roșii, unde argintie și una din dantelă nude și pietre aplicate și co trenă neagră.

Viviana Sposub a povestit pe rețelele de socializare că nu a fost prezentă doar la celebrul festival, ci și la petrecerile organizate în fiecare seară.

Citește și: Cum arăta Romanița Iovan în tinerețe. Celebra creatoare de modă a sărbătorit 33 de ani de carieră

Citește și: Violeta Bănică, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr., răsfățată de iubitul ei. Cum l-a surprins pe George

„Ca într-o poveste m-am simțit la Cannes… Iar la 00:00 trebuia să fug, dar nu pentru că se termina vraja, ci pentru că începea after party-ul! Pe toată perioada festivalului se țin petreceri la care nu știi niciodată cu ce vedete de la Hollywood vei da nas în nas. E o experiență atât de faină!”, a scris Viviana pe pagina sa de Instagram.

Cum s-au cunoscut George Burcea și partenera lui

George Burcea și Viviana Sposub s-au cunoscut pe platoruile de filmare ale emsiunii „Ferma. Orășeni vs săteni” difuzată de PRO TV, acolo unde amândoi au fost concurenți. Timp de câțiva ani, cei doi au părut a fi de nedespărțit până anul trecut când au decis să meargă pe drumuri separate.

Câteva luni mai târziu, Viviana și George s-au reîntâlnit și au hotărât să mai acorde o șansă relației lor.

Citește și: Viviana Sposub și-a luat un nou apartament. Locuința are doar dormitoare, nu și living / Foto

Citește și: Cum arăta Viviana Sposub în adolescență. Fosta prezentatoare este de nerecunoscut / Video

Pe 15 ianuarie 2024, George Burcea a împlinit 36 de ani. Cu ocazia asta, Viviana Sposub i-a transmis pe rețelele de socializare un mesaj actorului și, în același timp, a dezvăluit și că s-au împăcat. 

Acum, fosta prezentatoare de televiziune și iubitul ei sunt peste tot împreună, iar ea îl susține de fiecare dată când are ocazia, atât pe platourile de filmare, cât și în afara lor.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Viviana Sposub la Festivalul de Film de la Cannes

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton