Viviana Sposub a confirmat împăcarea cu George Burcea: „La mulți ani, iubitule!” / Video

.

Viviana Sposub a confirmat împăcarea cu George Burcea după ce, anul trecut, a dat de înțeles că s-a întors în brațele actorului la câteva luni de la despărțire. Fosta prezentatoare de televiziune a plecat în Statele Unite după acesta, unde acum se bucură de clipe frumoase petrecute împreună.

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” a postat luni, de ziua de naștere a lui George Burcea, un clip pe rețelele de socializare. În imagini apare și actorul care o ia în brațe și o sărută. Sunt primele imagini pe care Viviana Sposub și George Burcea le publică după ce s-au împăcat.

Viviana Sposub a confirmat împăcarea cu George Burcea

Într-un clip de câteva secunde postat pe pagina sa de Instagram, Viviana Sposub a dezvăluit că s-a împăcat cu George Burcea, arătându-le fanilor ei că s-a întors în brațele actorului.

În imagini, fosta prezentatoare apare îmbrăcată într-o fustă neagră și un top în aceeași nuanță, pe o plajă din California. Imediat intră în cadru George Burcea, care pare să dea de ea din întâmplare, o ia în brațe și o sărută.

„Cam în genul ăsta a fost și împăcarea… La mulți ani, iubitule!” a scris Viviana Sposub în mesajul care a însoțit filmulețul.

Astfel, iubita lui George Burcea a confirmat ceea ce fanii bănuiau deja, din luna decembrie a anului trecut, când aceasta a dezvăluit că a plecat în America.

Actorul petrece o perioadă în SUA unde are în desfășurare câteva proiecte, inclusiv sezonul doi din serialul Netflix „Wednesday” care urmează să fie lansat pe platforma de streaming anul acesta.

Citește și: Cum arăta Viviana Sposub în adolescență. Fosta prezentatoare este de nerecunoscut / Video

Citește și: Iulia Albu, atac la adresa lui Cătălin Măruță pentru filmările cu Eva. „Am fost oripilată! Este îngrijorător!” Ce a deranjat-o

George Burcea nu și-a dorit despărțirea

Deși au petrecut câteva luni frumoase în America, la scurt timp de la întoarcerea în țară, Viviana i-a spus actorului că nu îl mai iubește și că vrea să se despartă de el. Între timp, George a plecat în vacanță cu ftițelel lui și ale Andreei Bălan, Ella și Clara, în timp ce Sposub a ales să își petreacă timpul singură, la shopping și sala de fitness.

Potrivit unor apropiați ai actorului, acesta nu și-a dorit nicio clipă să se separe de iubita lui, pe care a cunoscut-o în emisiunea „Ferma”.

Citește și: „Ajunsesem să mă trezesc plângând”. Andreea Marin, dezvăluiri despre lupta cu depresia și viața falsă pe care o duc vedetele pe rețelele sociale

Citește și: Secretele de frumusețe ale celui mai în vârstă model din lume, Carmen Dell’Orefice. La 91 de ani a apărut pe coperta Vogue

„Bănuiește ca Viviana ar avea pe altcineva“

„I-a spus că sentimentele s-au consumat, apoi i-a invocat fel de fel de motive absurde, lucruri care existau și în urmă cu 3 ani, atunci când l-a cunoscut pe George. El a fost șocat, nu i-a venit să creadă, a sperat că ei îi va trece. Ba chiar bănuiește ca Viviana ar avea pe altcineva. De vorbit nu mai vorbesc. Decât foarte rar, și atunci pe diferite subiecte, nu despre ei. George a stat de vorbă și cu mama Vivianei, și cu sora. A sperat că ele o vor îmbuna, însă nimeni nu știe cu adevărat ce este în mintea Vivianei. Să vii după câteva luni frumoase petrecute în America și să spui că nu-l mai iubești este absolut devastator.

George se află într-un moment dificil al vieții sale, momentan este bulversat și a început să realizeze că ea realmente nu se mai întoarce. A tot sperat în tot acest timp“, au povestit apropiați de-ai actorului pentru Cancan în urmă cu ceva timp.

Însă, în luna decembrie, Viviana a postat pe rețelele de socializare un clip în care apare în California, iar prin cadru trece rapid și un bărbat. Iar urmăritorii acesteia și-au dat seama că este vorba chiar de George Burcea.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Viviana Sposub și George Burcea

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton