Victoria Beckham, apariție senzuală într-o rochie transparentă, la 50 de ani

.

Victoria Beckham (50 ani) părea să îmbrățișeze tendința „lenjerie de corp ca îmbrăcăminte exterioară”, în timp ce și-a prezentat cea mai recentă colecție de modă pe rețelele de socializare. Soția lui David Beckham a lăsat prea puțin loc imaginației în momentul în care a îmbrăcat câteva din ținutele ultimei ei colecții.

Victoria Beckham, apariție senzuală într-o rochie transparentă

Victoria Beckham și-a uimit fanii de pe Instagram în momentul în care a distribuit o fotografie în care purta o rochie neagră de dantelă transparentă, îmbrățișând actuala tendință „lenjerie de corp ca îmbrăcăminte exterioară”.

Într-o altă imagine, designerul apare într-o rochie maxi neagră cu bretele, în care a scos în evidență papucii pufoși albi „Victoria Beckham”.

Deși este un model în modă de zeci de ani, Victoria, care urmează să apară alături de vedete de top precum Kate Moss, Stella McCartney și Anna Wintour într-o nouă serie de documentare despre modă pe  Disney+, numită „Vogue: In the 90s”, s-a inspirat ea însăși de la o altă celebritate pe măsură ce a urcat în topuri.

Victoria a devenit cunoscută pentru bob-ul său Posh Spice după ce a cunoscut faima alături de Spice Grils și mai târziu a apelcat la o schimbare de look în stil ixie. Acum ea a dezvăluit adevăratul motiv pentru care și-a tuns părul în anii 90.

Citește și: David și Victoria Beckham sărbătoresc 25 de ani de căsnicie. Cuplul a îmbrăcat celebrele costume mov de la nuntă / Galerie foto

Citește și: Victoria Beckham și-a uimit fanii cu rutina ei de îngrijire a pielii. „De ce ai o găleată pe cap?”

Ce a făcut David Beckham pentru a o impresiona, la prima întâlnire

Deși acum are un păr lung și strălucitor, Victoria Beckham obișnuia să se tundă scurt și să-și vopsească podoaba capilară în diferite nuanțe, la începutul anilor 1990. Iar muza sa a fost Linda Evangelista.

„[Linda] a fost motivul pentru care mi-am tuns părul, motivul pentru care mi-am vopsit părul în multe culori diferite. Eram la New York și m-am dus la Garren, care era hair stylist-ul Lindei. Când mi-am tuns părul o canalizam pe Linda interioară”, spune Victoria Beckham în documentar.

Citește și: Irina Fodor, dezvăluiri inedite despre gelozia din mariajul cu Răzvan Fodor: „Ne ştim toate parolele”

Citește și: Alexandru Ciucu, reacție dură după ce Alina Sorescu l-a acuzat că nu le lasă pe fiicele lor la concertele ei: „Doar de dragul falsei victimizări și al ratingului”

În documentar, Victoria a vorbit și despre propria ei relație cu moda – dezvăluind că soțul ei, David Beckham, a folosit un costum Prada scump pentru a o impresiona la prima lor întâlnire.

Ea a spus: „Când l-am întâlnit prima dată pe David în 1997, el auzise că eu sunt Spice Girl căreia îi plăceau hainele de designer”.

Așadar, după ce am mers la câteva meciuri de fotbal, aș spune că îl urmăream, el probabil ar zice că îl hărțuiam, a aranjat să mergem la o întâlnire. S-a gândit: „Ea este cea căreia îi plac hainele de designer”, așa că a mers și și-a cumpărat un look complet Parada pentru prima noastră întâlnire pentru a mă impresiona. Și a reușit”, a povestit ea.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Victoria Beckham

Sursă foto: Instagram, Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton