Victor Vrînceanu, primele declarații după ce Andreea Antonescu i-a deschis două procese: „Știa că este însărcinată când a plecat în America Express”

.

Victor Vrînceanu și Andreea Antonescu au format un cuplu o perioadă, însă au decis să se despartă după ce a venit pe lume fetița lor, Victoria Venice. Deși până acum a preferat să nu vorbească public despre ceea ce s-a întâmplat între ei, acum jurnalistul a decis să este timpul să spună lucrurilor pe nume. Asta, la scurt timp după ce artista i-a deschis două procese.

Victor Vrînceanu, primele declarații după ce Andreea Antonescu i-a deschis două procese

Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu s-au despărțit pe cale amiabilă, la scurt timp după ce s-a născut fetița lor, Victoria. Jurnalistul spșune că și-a dorit foarte mult acest copil și este un tată prezent în viața micuței. Însă, artista a decis să îi deschidă două procese: primul pentru a putea pleca cu fetița în America, iar al doilea pentru ca Victoria să primească cetățenie americană.

Dacă cu prima parte a fost de acord, iar artista a părăsit deja țara alături de fiica sa, cu cea de a doua Victor se împotrivește.

„Eu am fost un copil crescut de o mamă singură și știu ce înseamnă relația copil-mamă, dar atunci când este și un tată dispus să facă tot pentru acel copil, mi se pare strigător la cer să-l refuzi sistematic. Ea face altceva, ea încearcă să mă îndepărteze, după care se plânge în aparițiile publice că este singură și nu o ajută nimeni. Asta a făcut și cu Traian Spak, fostul soț, despre care mie îmi spunea că vrea să îl decadă din drepturi și că suferă foarte mult că nu se ocupă de copil. Nu, nu este adevărat”, a declarat Victor Vrînceanu la Antena Stars.

Jurnalistul spune că preferă ca fiica sa să decidă singură dacă își dorește sau nu să fie cetățean american, atunci când va crește.

„Hai să lăsăm copilul să crească și să își aleagă lucrurile astea. De ce îi punem noi o ștampilă americană acum, pe frunte, când copilul poate să își ia cetățenia oricând, mama lui fiind cetățean, poate să o ia și la 18 ani și la 20 de ani. Am zis să o lăsăm pe Victoria să crească și să vadă ea ce vrea să facă cu viața ei”, a explicat bărbatul.

Ce acuzații îi aduce jurnalistul Andreei Antonescu

Victor Vrînceanu este de părere că fosta lui iubită caută să fie văzută ca o mamă singură care se ocupă de tot ce ține de creșterea fiicei sale, fără a spune că de fapt și el este la fel de prezent în viața Victoriei.

„Pentru ea e importantă această expunere de mamă singură și luptătoare, care uitați-vă pe social media cum fac eu lăpticul și cum merg cu copilul și nu mă ajută nimeni. (…) În primul rând vreau să fie foarte clar că eu mă achit de absolut toate îndatoririle părintești. Tot ce revine din punct de vedere legal și moral, mie ca tată, mă achit de ele, aici nu mă refer doar la latura financiară”, a precizat el.

Citește și: Andreea Bălan, despre despărțirea trupei Andre. Ce s-a întâmplat între artistă și Andreea Antonescu în America Express: „Acolo s-a închis capitolul”

Citește și: Ce părere are Andreea Antonescu despre operațiile estetice: „Putem atrage atenția și din alte puncte de vedere”

Citește și: Marina Almășan a spus care este unicul ei viciu, la Unica Urban Party 2024: „Inclusiv pe fostul meu partener îl enerva” / Exclusiv

Citește și: Ținutele vedetelor la Unica Urban Party 2024, ediția Nostalgia – „Battle of the Generations”

Victor Vrînceanu susține că Andreea Antonescu știa că este însărcinată când a plecat în America Express

Andreea Antonescu afirma, înainte de venirea pe lume a fiicei sale, că nu a știut că este însărcinată în momentul în care a plecat în America Express. Acum, îmnsă, Victor Vrînceanu o contrazice și spune că au fost la medic înainte de a semna contractul, care a confirmat sarcina.

„Discuția a fost în felul următor, i-am spus „iubire, te rog din suflet, mai gândește-te. Celebritatea ta nu va scădea un an de zile, poți să pleci anul viitor sau peste doi ani, tot Andreea Antonescu rămâi și vei fi de interes pentru un reality show. Îmi spunea că trebuie că trebuie să facă asta, că acum e momentul. S-a ajuns și la o discuție de natură financiară, că nu știu ce bani are ea în conturi. I-am spus că nu sunt vreun milionar, dar îmi permit, eu țin casa, te țin și pe tine, pe bune acum. Mi-am asumat, eu sunt capul familiei, îmi permit să țin această familie. Nu știu cum am putut să accept așa ceva, nici nu mai aveam ce să fac. Era însărcinată și a venit cu contractul de la Antena semnat, apoi a urmat să plece. M-am obișnuit cu ideea. A făcut controale medicale, a fost de două ori la medic și i s-a spus că dacă nu face efort mare, dacă nu cară mult, nu e neapărat un pericol. Pentru mine a fost dezastru”, a povestit el.

Mai mult, jurnalistul spune că fosta lui iubită l-a sunat la câteva zile după plecarea în competiție pentru a-i spune că ea crede că a pierdut sarcina.

„O să te șocheze ce spun. M-a sunat plângând, după cinci zile, spunându-mi că ea crede că a pierdut sarcina, să o iert și îmi promite că data viitoare, la următoarea sarcină va fi cuminte, că nu va mai pune în pericol sarcina. Că îmi jură chestia asta și să o iert că ea crede că a pierdut sarcina. Ce se întâmplase? Fiind într-un efort intens, a slăbit și spunea că nu-și mai simte burta, apoi a avut niște sângerări. Eu nu mă panichez în situații de criză. L-am sunat pe doctorul ei, care nu voia să-mi dea informațiile. I-am spus să se uite cine a plătit ecografia, că a zis în anumită zi, la ce oră, te rog din suflet că e o situație și înnebunesc, mă dau cu capul de pereți. Să-i dea Dumnezeu sănătate medicului. Mi-a zis că vorbim la nivel teoretic, nu despre persoană. A zis că nu este obligatoriu să fi pierdut sarcina, haideți să mai vedem cum se comportă. Eu până la următoarele cinci zile am stat într-un stres în care s-a pierdut sarcina, după ce îl văzusem pe ecografie. Era formată fățuca și așa mai departe’, a mai spus Victor Vrînceanu la postul de televiziune.

Andreea Antonescu mai are o fată, Sienna, din căsnicia cu Traian Spak.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu

Sursă foto: Instagram

Vezi pe Libertatea subiectele la matematica Bacalaureat 2024 si subiectele la istorie la BAC 2024!

Urmăreste pe Libertatea rezolvarea subiectelor la matematică Bacalaureat 2024

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton