Victor Vrînceanu, noi declarații despre fiica pe care o are cu Andreea Antonescu: „Nu fac nici 0,1% din ce înseamnă Victoria”

.

Victor Vrînceanu este implicat într-un nou proiect. A revenit în presă și, în cadrul unui interviu acordat recent, a dezvăluit că, în ciuda realizărilor profesionale pe care le are, „nimic nu poate să se compare cu zâmbetul” fiicei sale, Venice-Victoria, pe care o are împreună cu Andreea Antonescu.

Victor Vrînceanu și Andreea Antonescu și-au spus adio la nici trei luni de la nașterea fiicei și, deși au preferat să nu dezvăluie motivul separării, au mai „scăpat” în presă declarații despre despărțire. Micuța a rămas în grija mamei, iar tatăl o vede și petrece timp cu ea cât poate de des.

Victor Vrînceanu, noi declarații despre fiica pe care o are cu Andreea Antonescu

Citește și: De ce a divorțat Cristina Herea de Mihai Benga, în secret, după 3 ani de relație. Cei doi au împreună un copil

Citește și: Misty, anunț neașteptat după 9 ani de relație cu Keo. Ce decizie a luat artista, când toată lumea se aștepta la nuntă. „Îmi vine greu să îl cred” / EXCLUSIV

Citește și: Cum a ajuns, de fapt, Cristina Bâtlan la Imperiul Leilor, de la Pro TV: ‘Nu există câștig fără riscuri’

„Nu mi-a plăcut niciodată să vorbesc despre mine. De asta am și ales meseria de ziarist. Să vorbesc despre alții. Subiectul fostei mele relații este unul închis, pe care nu doresc să îl mai dezbat public”, a spus Victor Vrînceanu pentru actualitate.net.

Citește și: Cât costă rochia purtată de Andreea Antonescu la botezul fiicei sale, Victoria. Cum s-au îmbrăcat vedetele la eveniment

Citește și: Despărțiți, dar împreună! Cum au apărut Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu la botezul fetiței lor. Detaliul care a atras atenția

Citește și: Andreea Antonescu a renunțat la relații și își petrece timpul doar cu fetele ei. Unde a mers artista cu Sienna și Victoria

„Ce pot să îți spun este că toate realizările mele de până acum nu fac nici 0,1% din ce înseamnă Victoria pentru mine. Nimic nu poate să se compare cu zâmbetul ei”, a completat fostul partener al Andreei Antonescu.

Întrebat dacă mai sunt șanse să se împace cu mama copilului, Victor Vrînceanu a spus: „Am hotărât să nu comentez astfel de lucruri pentru că nu îmi doresc să potențez posibile subiecte care nu își au rostul. Mulțumesc pentru înțelegere!”

Ce declara Andreea Antonescu despre despărțirea de tatăl fiicei

Andreea Antonescu a devenit mamă pentru a doua oară la 40 de ani. Artista a aflat că este însărcinată în timp ce participa la America Express 2023. La scurt timp de la naștere fiicei, Venice-Victoria, cântăreața și tatăl micuței s-au despărțit, invocând „nepotrivirea de caracter”.

„Noi ne-am dorit foarte mult copilul. E un copil iubit si dorit. Nu a fost o întâmplare sau o greșeală. Pur si simplu ne-am dat seama că ne este mai bine separate decât împreună. Trăim într-o perioadă în care un copil nu trebuie să mai crească neapărat într-o familie. Se poate si așa, si am considerat că e mai bine să rămânem fericiți separați, dar să avem grijă de fetiță pentru că ea este centrul universului nostru. Simplu. Nepotrivire de caracter. Stiu, sună clișeisc, dar chiar așa este”, spunea Andreea Antonescu în podcastul Vin de-o poveste, conform profm.ro, despre despărțirea de Victor Vrînceanu.

Foto: Facebook, captura podcast TeAscult

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton