Victor Vrînceanu, dezvăluiri despre acordul încheiat cu Andreea Antonescu în privința fetiței lor: „Îmi vine să înnebunesc pur și simplu”

.

Victor Vrînceanu și Andreea Antonescu au fost împreună un an și jumătate, dar la scurt timp după venirea pe lumea a fetiței lor, Venice-Victoria, acum în vîrstă de 10 luni, au pornit pe drumuri separate. Jurnalistul face acum mai multe dezvăluiri despre felul în care au trasat termenii despărțirii și despre cum se înțeleg în privința lucrurilor care au legătură cu fetița lor.

Victor Vrînceanu are mai multe nemulțumiri, iar acestea țin de programul de vizitare. În rest, jurnalistul nu își dorește ca fiica lui să fie expusă pe rețelele de socializare sau să fie vedetă înt-o campanie publicitară.

“Există declarații și că ne implicăm împreună total pentru ca Victoria să aibă parte de tot ceea ce e bun și că se ocupă singură. Alternează. Când așa, când așa”, spune Victor Vrînceanu, conform Cancan.

Citeşte și: Despărțiți, dar împreună! Cum au apărut Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu la botezul fetiței lor. Detaliul care a atras atenția

Citeşte și: Andreea Antonescu, noi declarații despre motivul despărțirii de Victor Vrînceanu: „Iubirea nu există fără respect, bun simț și adevăr” / Video

Citeşte și: Ilinca Vandici, dezvăluiri despre revenirea pe micul ecran și viața alături de fiul ei: „Urmează surprize!” / Exclusiv

„Am întrebat-o cum facem cu copilul. Eu mă gândeam la program, iar ea mi-a spus că e OK dacă îi dau o anumită sumă de bani pe lună”

Jurnalistul recunoaște că nu a negociat în niciun fel pensia alimentară cu Andreea Antonescu, ci i-a dat artistei suma pe care și-a dorit-o. “Când am avut discuția finală despre despărțire, am întrebat-o cum facem cu copilul. Eu mă gândeam la program, iar ea mi-a spus că e OK dacă îi dau o anumită sumă de bani pe lună. Revenind la suma înaintată de ea, am stat și m-am gândit mult, pentru că nu iau niciodată decizii sub impulsul momentului.

Peste două zile i-am scris pe Whatsapp că accept să îi dau suma pe care a cerut-o. Până la urmă banii sunt pentru fiica mea, Victoria. Și nu aș vrea vreodată ca Andreea să simtă că m-am opus sau am negociat cu ea. I-am dat cât a vrut. Din momentul despărțirii i-au intrat negreșit banii în cont lună de lună, în ziua de 15, sau poate mai devreme”, precizează el.

„Nu am eu bani mulți, dar atat cât am, dacă are nevoie fata mea, îi dau”

Victor Vrînceanu spune că nu s-a limit niciodată la această sumă de bani și că în decembrie, când va fi momentul să rupă turta fetiței, vrea să plătească pentru tot evenimentul.

“E vorba de copilul meu! Pentru Victoria nu am limite. Nu am eu bani mulți, dar atat cât am, dacă are nevoie fata mea, îi dau! I-am spus Andreei în nenumărate rânduri, atât verbal, cât și în scris, că poate apela la mine oricând. Recent i-am propus să ne vedem să vorbim despre turta Victoriei care va fi în decembrie, să ne organizăm. I-am spus că voi plăti eu tot”, susține Victor Vrînceanu.

Jurnalistul nu e mulțumit nici de timpul pe care îl petrece cu fetița lui, pentru că i se pare unul limitat, dar a acceptat condiția impusă de Andreea Antonescu. ”Eu am mai spus-o acum câteva luni că îmi doresc ca Victoria să petreacă timp cu ambii părinți în mod egal. 50-50. La acel moment, Andreea nu a fost de acord. După care a urmat o perioadă în care a acceptat.

După care, din nou, s-a sucit. De unde eram obișnuiți și înțeleși pentru împărțirea timpului petrecut cu Victoria în mod egal, acum mi-a spus că îmi oferă două weekend-uri pe lună și câteva ore de vizită în timpul săptămâni, mai spune Victor Vrînceanu.

Citeşte și: Liviu Vârciu, despre bani, succes și revenirea trupei L.A. “Vreau să bucur oamenii” | Exclusiv

„Mi se pare un semn de respect față de Victoria să o lăsăm pe ea să aleagă dacă vrea o viață în lumina reflectoarelor”

Cel care s-a iubit cu Andreea Antonescu nu acceptă ca fiica lui să fie expusă pe rețelele de socializare sau să ia în vreun fel parte la campanii sociale. „Am spus clar că nu sunt de acord sub nicio formă cu expunerea Victoriei pe rețelele sociale și în scopuri comerciale. Nu am să accept niciodată ca fiica mea de 10 luni să fie folosită în campanii de promovare de diverse produse. Păi, noi părinții ei, pentru ce muncim? Ca să o protejăm și să o ferim de astfel de lucruri. Așa mi se pare normal. Și mai e un aspect extrem de important.

Mi se pare un semn de respect față de Victoria să o lăsăm pe ea să aleagă dacă vrea o viață în lumina reflectoarelor. Nu să o forțăm noi din fragedă pruncie la un trai fără intimitate. Să aleagă micuța singură atunci când va putea să realizeze lucrurile acestea. În al doilea rând, pe internet navighează tot felul de ciudați și obsedați. Când mă gândesc că fata mea poate fi expusă la astfel de riscuri, îmi vine să înnebunesc efectiv!”, mai spune Victor Vrînceanu.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton