Vica Blochina și-a făcut un lifting facial care „i-a șters” 10 ani de pe chip. „Nu doare deloc!”

.

Vica Blochina a apelat la ajutorul medicilor esteticieni pentru a-și îmbunătăți considerabil aspectul fizic. Fosta amantă a lui Victor Pițurcă, în vârstă de 48 de ani, și-a făcut mai multe proceduri estetice în decurs de o săptămână, injectându-și în zona feței botox și acid hialuronic și s-a declarat extrem de încântată de rezultate.

Vica Blochina este o mare fană a intervențiilor estetice de tot felul

„Am venit să îmi fac un mic retuș. Eu mă învinețesc foarte repede, dar îmi place că această procedură se vede imediat. Nu mă doare deloc. Bărbia se lungește frumos și fața e mai definită și mai slabă. (…) Efectiv, în 5 minute aveți un lifting facial super, super frumos. Injectează în doar 5-6 puncte, este ceva foarte rapid și foarte eficient” – a povestit Vica Blochina, pe Instagram.

Medicul estetician care s-a ocupat de procedurile Vicăi a explicat, într-o intervenție pentru Libertatea, că fosta balerină a scos din buzunare 2.500 de euro pentru estomparea ridurilor, volumizarea pomeților, a buzelor și reconturarea mandibulară. Intervențiile i-au “șters” 10 ani de pe chipul vedetei.

„Vica a beneficiat de un pachet full face care costă 2.500 €. În acest pachet a fost inclus: botox pentru estomparea ridurilor de expresie și acid hialuronic pentru volumizarea pomeților, buzelor și pentru reconturarea mandibulară.

Toate aceste proceduri au șters 10 ani de pe fața Vicăi și am decis împreună să urmăm acest plan de intervenții minim-invazive nefiind încă nevoie să apelăm la bisturiu pentru ceva chirurgical. Întreaga procedură durează aproximativ o oră și se face cu o anestezie topică, făra dureri sau disconfort pentru pacienta noastră”, a declarat doctorul estetician responsabil de transformarea Vicăi Blochina, pentru sursa menționată anterior, adăugând apoi că efectele rezultatelor pot dura între 9 și 12 luni.

Citeşte şi: Vica Blochina nu se mai oprește din slăbit, după intervenția la stomac: „Minus 6 kg în prima săptămână!”

Citeşte şi: Kanye West, probleme din cauza protezei de titan. „Îmi pare rău pentru soția lui. Sărutul trebuie să fie coșmar pentru ea!”

Citeşte şi: Amy Schumer, transfigurată din cauza unei afecțiuni. „O boală despre care orice femeie trebuie să știe!” Ce s-a întâmplat cu fața ei

Citeşte şi: Cum arată vila în care locuiesc Alex Velea și Antonia: „Avem o casă din filme pentru care am muncit” / Galerie foto

Vica Blochina și-a micșorat stomacul vara trecută

În vara lui 2023, Vica a trecut printr-o operație de micșorare a stomacului, în urma căreia a scăpat rapid de surplusul de kilograme care o nemulțumea. În prima săptămână după intervenție, fosta amantă a lui Pițurcă a dat jos 6 kg. Vedeta povestea la momentul respectiv că perioada de după operație a fost de-a dreptul chinuitoare, deoarece nu a avut voie să consume alimente solide și s-a luptat cu senzația continuă de foame. Dar, în cele din urmă, a trecut cu brio peste toate.

“Beau decât apă plată, supă și ceai, timp de o săptămână. Mai am voi niște shake-uri proteice, în rest absolut nimic. Nu se poate așa ceva. Am zis că nu mai pot. Am o lună de chin, după aceea îmi refac regimul. Nu am voie să mănânc deloc, doar lichide simple precum apă, supe clare, niște shakeuri proteice, ceai. Doar ceea ce este super curat pot să mănânc. Nu am voie nimic din rândul produselor pe care trebuie să le mestec” – spunea ea anul trecut.

Foto – Instagram

Vezi pe Libertatea subiectele la româna la Bacalaureat 2024 și rezolvarea subiectelor la limba română la Bac 2024

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton