Vica Blochina, despre relația cu Victor Pițurcă, partea ei de adevăr: „Poate mă urăște că s-a aflat și s-a spart această bubă”

.

Vica Blochina a avut vreme de 16 ani o relație cu Victor Pițurcă, cu care are și un copil, pe Edan. Chiar dacă prin viața ei au mai trecut după acest episod și alte persoane, blonda nu a mai reușit să scape de eticheta de amantă.

Deși a fost judecată pentru această legătură, Vica Blochina spune că nu are regrete. Ba mai mult, nu îi pare rău că a făcut publică povestea ei cu antrenorul.

De ce crede Vica Blochina că o urăște Victor Pițurcă

S-a iubit cu Victor Pițurcă ani buni, chiar dacă acesta era căsătorit, și povestea le-a fost completată, la un moment dat, și de un copil. Deși în primă fază, Victor Pițurcă nu a vrut să își recunoască copilul, după testul ADN lucrurile s-au liniștit, iar relația dintre tată și fiu a început să fie cu totul alta.

Ba mai mult, de ceva timp Edan, care acum are 16 ani, a ales să locuiască alături de cunoscutul antrenor și de soția acestuia. Vica Blochina (48 de ani) are convingerea că Victor Pițurcă a ajuns să aibă resentimente față de ea pentru că a vorbit lumii despre relația lor.

„Atunci când am fost (n.r. amanta lui Pițurcă), nu erau paparazzii, judecata nu a fost atât de mare. După care, nu știu cum s-a aranjat viața mea încât am apărut la televizor. Cumva, trebuia să mă apăr cu această poveste, trebuia să le spun.

Pe de altă parte, nu îmi pare rău deloc. Poate, dacă nu făceam lucrul ăsta atunci, nu neapărat că nu eram cine sunt azi, dar poate că fiul meu nu ar fi avut relația asta pe care o are acum (n.r. cu Pițurcă). Undeva, poate și tatăl lui mă urăște că s-a aflat și s-a spart această bubă”, spune Vica Blochina, conform Playtech.

Vica Blochina: „Nu îmi pare rău, nu îmi place să mă ascund, spun orice”

Cu toate astea, vedeta consideră că sunt și oameni care o admiră pentru tăria de care a dat dovadă și pentru partea ei de adevăr. „Undeva cred că oamenii mă și admiră că am avut tăria de a spune acest lucru, știam că nu aveam încotro. Din punctul meu de vedere, altfel nu s-a putut. Nu îmi pare rău, nu îmi place să mă ascund, spun orice”, a mai spus Vica Blochina.

„Viața este o experiență prin care trecem, cum ne-o oferă Dumnezeu, într-un fel”

A avut multe de tras pentru dezvăluirile făcute, dar și astăzi ar face la fel și ar merge pe același drum, pentru că are convingerea că asta era experiența ce trebuia să o trăiască.

„Viața este o experiență prin care trecem, cum ne-o oferă Dumnezeu, într-un fel. Pe ce drum alegem noi să o luăm sunt deciziile noastre, pe care trebuie să ni le acceptăm. Ce îmi pasă mie de unul care mă judecă, care poate e vai de mama lui, și, de obicei, mă judecă alea care sunt super nefericite în căsnicii, dar au statut”, susține Vica Blochina.

Citeşte și: Ce salariu vrea Cristina Șișcanu să-i plătească unei menajere. Cât oferă ca să aibă curat în vila din Otopeni

Citeşte și: Luke Perry a avut o relație cu Madonna. Cine i-a dat de gol: „M-a tras în dressing și mi-a spus”

Citeşte și: Elena Ionescu, primul interviu după eliminarea de la Survivor All Stars: „Acest joc m-a învățat să nu subestimez pe nimeni” / Exclusiv

Citeşte și: Cristina Spătar, de urgență la spital din cauza lentilelor de contact. Ce i-a interzis cu desăvârșire medicul

Vica Blochina: „A trecut prea mult timp ca să am regrete”

Nu se gândește la cei care o judecă. E mândră că are un fiu și e o mamă binecuvântată. Crede că viața i-a oferit, iar rezultatul a fost cel dorit de ea. Astăzi, are convingerea că doar un om nefericit poate spune ceva rău despre ea.

„Oamenii care sunt frustrați, nefericiți… un om fericit nu o să spună nașpa despre mine pentru că sunt mișto. Mă gândesc și acum la lucrul ăsta (n.r. dacă nu s-ar fi încurcat cu un bărbat însurat) și deja cred că a trecut prea mult timp ca să am regrete. Oricum nu am avut niciodată.

Faptul că am ajuns să am un copil, să fiu o mamă binecuvântată, cea mai fericită, nu pot să spun că îmi pare rău. Ar fi o nebunie să mă mint pe mine și pe toată lumea. Ăsta a fost drumul meu. Din tot ce mi-a oferit mie viața, eu consider că am avut rezultatul pe care mi l-am dorit, modelat așa cum am putut eu mai bine”, precizează Vica Blochina.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton