Vica Blochina, atac dur la adresa Oanei Roman. „Nu vreau să ajung vreodată atât de frustrată”

.

Oana Roman și Vica Blochina au avut o prietenie strânsă în trecut. Mai târziu, însă, relația lor de prietenie s-a sfârșit. Potrivit Vicăi, Oana nu a mai căutat-o de la „ultima despărțire“ de fostul soț, Marius Elisei. După ce Oana Roman l-a criticat pe vloggerul Selly în mediul online, Vica Blochina a reacționat dur la adresa ei.

Prietenia dintre Oana Roman și Vica Blochina s-a încheiat cu mai mult timp în urmă. În aprilie anul acesta, Vica a declarat că s-a simțit folosită de Oana Roman și că nu a mai fost căutată de ea de la „ultima despărțire“ de Marius Elisei. Recent, după ce Oana Roman l-a criticat pe Selly pe Instagram, Vica Blochina a reacționat dur.

Vica Blochina, atac dur la adresa Oanei Roman. „Penibilă rău ești”

„S-au terminat acum scandalurile cu brelocul tău bărbat și acum te-ai luat de Selly. Apropo, câte cărți a citit bărbatul tău? Dacă ai pretenția că ești o femeie educată și citită, ce cauți cu un bărbat așa?”, a spus Vica Blochina despre Oana Roman, pe Instagram.

Citește și: Selly a cumpărat un apartament în Mamaia. Cât costă imobilul. „Este un proiect rezidențial de lux”

„Tu toată viața l-ai măscărit pe tatăl tău, pe soțul l-ai făcut și pe el la fel, minți o populație întreagă cu ceaiurile care te slăbesc, dar de fapt te slăbești cu aplicațiile, că ne știm foarte bine. Dacă tu ai un soț care la petreceri te jignește sau trage de sâni prietenele tale bune, păi nu l-ai educat și tu puțin? Ai uitat când a luat bătaie la petrecerea de ziua mea de acum trei ani? (…) Oana Roman m-ai făcut să nu mai citesc în viața mea vreo carte. Penibilă rău ești. Lasă naibii puștiul ăla mișto în pace. Doamne, nu vreau să ajung vreodată atât de frustrată și rea ca tine”, a mai declarat Vica Blochina.

Ce a declarat Oana Roman despre Selly

În urmă cu mai multe zile, Oana Roman a declarat în mediul online că, din punctul ei de vedere, Selly nu este în măsură să dezbată subiectul educației, având în vedere că „a recunoscut singur că nu a citit niciun fel de literatură în viața lui, că n-a făcut prea multă școală”.

Citește și: Reacțiile vedetelor la concertul lui Gheboasă de la UNTOLD 2023: „Ori îi educați pe ăștia mici ori îi lăsăm să asculte ce vor”

Oana Roman nu este de acord cu opinia lui Selly despre concertul lui Gheboasă de la UNTOLD 2023, și anume că educația se face doar acasă și la școală. Potrivit Oanei, educația „este și responsabilitatea publică a societății”. „Degeaba ești educat cum trebuie acasă și la școală, dacă trăiești într-o societatea absolut distrusă, cum este cea în care trăim acum”, a declarat Oana Roman pe Instagram.

Oana Roman: „Chiar dacă faci mulți bani, asta nu înseamnă că ești un om cult”

Ulterior, Oana Roman a declarat că a primit mesaje vocale de la Selly, în care acesta a „certat-o tare pentru că l-a acuzat că nu citește”. Oana a amintit apoi interviul lui Selly din emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde tânărul a declarat că a citit 15 cărți până la vârsta de 22 de ani. „Nu am avut timp pentru așa ceva. Eu de la vârsta de 12 ani muncesc”, a declarat atunci.

Citește și: Ce mesaje a primit Oana Roman de la Selly? „I-a fost greu tare să scrie. M-am amuzat”

„Apoi, mi-a explicat că a luat BAC-ul cu o notă foarte mare. Sunt de acord cu asta, dar e clar că el a învățat niște comentarii la Limba Română. Asta nu aduce un aport intelectual. (…) Chiar dacă faci mulți bani, asta nu înseamnă că ești un om cult și că poți să îți dai cu părerea despre așa ceva. Așadar, nu poți să vorbești în public despre educație, despre valori. Nu așa funcționează lucrurile”, a încheiat Oana Roman.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton