Vera Wang refuză să îmbătrânescă. Designerul a sărbătorit cu fast împlinirea celor 75 de ani

.

Vera Wang a împlinit 75 de ani și a sărbătorit cu stil. Designerul american de modă a organizat o petrecere elegantă, unde a atras toate privirile cu ținutele ei spectaculoase. Aceasta a demonstrat că vârsta este doar un număr și s-a distrat de minune alături de invitații ei, atât pe ringul de dans cât și la karaoke.

Vera Wang, petrecere cu fast în ziua în care a împlinit 75 de ani

Vera Wang a împlinit pe 27 iunie vârsta de 75 de ani și a ales să sărbătorească alături de familie și prieteni în cadrul unei petreceri fastuoase.

Celebrul designer a apărut la petrecerea organizată în cinstea ei în două rochii superbe care-i sfidează vârsta. Aceasta a împărtășit cu fanii de pe rețelele de socializare câteva clipuri realizate în ziua petrecerii, unde a purtat cele două creații făcute chiar de ea.  

Prima ținută, o rochie neagră fără bretele și cu decupaje la nivelul abdomenului și a coapsei, a fost îmbrăcată la începutul serii, când dress code-ul impus a fost black tie.

Apoi, aceasta s-a schimbat într-o rochie albă cu spatele gol pe care a combinat-o cu o haină de blană, în timp ce pe cap și-a pus o bentiță metalică, precizând că este o combinație între Ava Gardner și Marilyn Monroe.

Petrecerea a fost una pe măsura celebrității Verei Wang, care nu s-a dat înlături de la nimic. Aceasta a avut două torturi, unul fondant și unul cu diamante, șervețele pe care era trecut numele ei, precum și sticle de Prossecco denumite după ea.

La petrecere, Vera Wang a socializat cu prietenii ei, dar a și petrecut pe ringul de dans și a cântat câteva piese în timpul momentului de karaoke.

Citește și: Vera Wang, apariție uluitoare în costum de baie la 74 de ani. „Cum? Care e secretul ei? Arată de 30!”

Citește și: Tori Spelling a ajuns piele și os. Cum a fost fotografiată „Donna” din „Beverly Hills 90210”, pe plajă, în costum de baie

Designerul a ținut și un scurt discurs, în apaluzele invitaților și a demonstrat că, deși a împlinit 75 de ani, este la fel de plină de viață și energie ca întotdeauna.

Cum se menține în formă designerul de modă

Vera Wang și-a început ziua cu o fotografie din copilărie, distribuită pe rețelele de socializare. Imaginea a fost realizată în jurul anului 1956, pe când avea 7 ani. În poză, Vera Wang apare cu o tunsoare scurtă, o rochie uniformă cu carouri peste o cămașă albă cu guler brodat și o centură neagră în jurul taliei.

La 75 de ani, Vera Wang este la fel de dornică de muncă și se bucură în continuare de viață. În urmă cu câteva săptămâni, aceasta a distribuit în mediul online un videoclip în care apare dansând, în timpul unei pauze de cafea.

Citește și: Vanessa Hudgens a născut. Primele imagini cu bebelușul actriței și al lui Cole Tucker

Citește și: Cum a amenajat Ana Baniciu camera copilului: „E mândria mea”. Artista a ales un pătuț cu totul special

Deși arată spectaculos, designerul a dezvăluit că nu are un regim strict. În octombrie 2023, aceasta spunea pentru Page Six că are o relație puternică cu un fast food.

„Îl comand în fiecare zi timp de două săptămâni, apoi schimb”, a afirmat Vera Wang.

Celebrul designer american se află în lumea modei de 55 de ani, iar de 35 deține propria casă de modă.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus imagini de la fastuoasa petrecere a Verei Wang

Sursă foto: Instagram, Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton