Vera Wang, apariție uluitoare în costum de baie la 74 de ani. „Cum? Care e secretul ei? Arată de 30!”

.

Vera Wang și-a uimit fanii din mediul online cu una dintre cele mai recente apariții în costum de baie. În vârstă de 74 de ani, creatoarea de modă pare să fi găsit secretul tinereții fără bătrânețe pentru că arată ca o puștoaică.

Vera Wang, apariție uluitoare în costum de baie la 74 de ani,

Vera Wang, care pe 27 iunie va împlini 75 de ani, și-a surprins urmăritorii din mediul online când a publicat pe contul de Instagram a câtorva poze în care apare la piscină, într-un costum de baie alb și cu o pereche de soare mari, negri.

Momentul meu. Vară fericită!” – le-a urat ea tuturor, în dreptul unor fotografii care au adunat rapid peste 13.400 de aprecieri din partea internauților.

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară, mulții fiind șocați de cum arată celebra creatoare de modă. Cei mai răutăcioși au spus că pozele ei ar fi prelucrate în Photosop.

„Arată de 30 de ani!”

„Cum este posibil să arate așa? Trebuie să las din mână felia asta de pizza!”

„E superbă!”

„Frumusețe eternă!”

„Se numește Photoshop”

„Cum??? Care e secretul ei???” – sunt câteva dintre comentariile fanilor.

Vera Wang spune că mănâncă orice poftește

Vera a fost mereu deschisă cu privire la trucurile ei pentru a-și menține aspectul tineresc la 74 de ani. Fanii au fost surprinși de răspunsul ei, deoarece a recunoscut că încă mănâncă fast-food.

„Mănânc McDonald’s, absolut, comand în fiecare zi. Fac două săptămâni așa și apoi schimb meniul” – a spus ea pentru Page Six. Ea a recunoscut, de asemenea, că îi plac și gogoșile Dunkin’ Donuts, adăugând: „Îmi place gogoșa umplută cu cremă, acoperită cu zahăr. Este ca o gogoașă cu jeleu, dar înăuntru este cremă, cremă de vanilie. Și mie îmi plac cele cu glazură roz” – a adăugat ea.

Vera a spus, de asemenea, că aspectul ei tineresc se datorează și activității profesionale.

„Practic, am muncit toată viața, așa că a fost vorba într-adevăr de multă muncă. Cred că munca te menține tânăr și stimulat. Lucrez ore lungi, am crescut două fiice. Cred că a fi ocupat este cel mai bine. E el mai bun leac pentru a fi sănătos”- a precizat creatoarea de modă.

Citeşte şi: Foto: Vera Wang şi alte vedete în vârstă care arată incredibil

Citeşte și: Cele mai neobișnuite rochii de mireasă ale vedetelor. Emily Ratajkowski: „Niciodată nu mi-am dorit să port alb”

Citeşte şi: Cum arată Adelina Pestrițu în costum de baie după ce a renunțat la implanturile mamare

Citeşte şi: Kate Middleton, văzută pentru prima dată în public, după ce a anunțat că suferă de cancer

Cu toate acestea, ea a mai insistat că nu este „preocupată” de aspectul ei. În schimb, își face mai multe griji cu privire la efectele îmbătrânirii asupra capacității sale fizice.

Ea a declarat pentru Daily Mail: „Cred ce se întâmplă uneori pe măsură ce îmbătrânești… Mi-e mai frică de dizabilitățile fizice… nu de toate astea. Nu sunt total preocupată de cum arăt. Îmi iubesc munca. Și sunt foarte pasionat de munca mea, de prietenii mei, de fiicele mele… Adică am o viață foarte plină”.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton