Vedetele investesc în proprietăți pe litoralul românesc. După Selly și Adela Popescu, și Mario Fresh și-a luat apartament la mare

.

Tot mai multe vedete își investesc banii în case. Ele nu își doresc însă orice fel de proprietate, ci una la mare, acolo unde se mută vara distracția. În general, trebuie să fie aproape de plajă și să aibă un peisaj care să te îndemne la visare. Printre celebritățile care se laudă cu o astfel de achiziție se numără Mario Fresh, Adela Popescu și Radu Vâlcan, dar și Selly.

Mario Fresh e pe cai mari! Îi merge bine sentimental, dar și profesional. Acum, artistul a făcut o achiziție importantă, un apartament pe litoral, și e încântat că își va încărca bateriile în locuința pe care o va avea la mare.

Vedetele investesc în locuințe pe litoralul românesc

„Astăzi am semnat contractul pentru apartamentul din Mamaia. Sunt foarte fericit că mi-am cumpărat apartament la mare, pentru că iubesc să merg acolo, indiferent de sezon. Mă liniștește tare”, a mărturisit Mario Fresh, pe o rețea de socializare.

Apartamentul lui Mario Fresh va fi gata anul viitor

Pentru moment, proprietatea este în stare de proiect, dar anul viitor va fi dată în folosință. „Pe la jumătatea lui 2024 vă invit la mine să privim valurile mării de pe balcon. Vă pup! Mulțumiți-i lui Dumnezeu în fiecare dimineață pentru că sunteți pe Pământul asta și nu uitați să munciți pentru visul vostru”, a mai spus Mario Fresh.

Fanii l-au felicitat pentru marea reușită. „Sunt atât de fericită pentru tine”, „Să îl stăpânești sănătos și relaxare plăcută”, au fost câteva dintre mesaje primite de iubitul Alexiei Eram, după ce a anunțat că și-a cumpărat apartament în Mamaia.

Citeşte și: Cum arată tatăl lui Mario Fresh. Ce „socru” modern are fiica Andreei Esca: „A albit instant”

Citeşte și: Alexia Eram și Mario Fresh au aniversat 7 ani de relație. Cum s-au cunoscut? A fost dragoste la prima vedere pentru ea

Adela Popescu și Radu Vâlcan se relaxează în locuința din Olimp

Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au achiziționat un apartament în Olimp.  Cei doi se bucură acum de un peisaj de vis atunci când merg cu familia la mare. „Acum doi ani, de Revelion, am pus pe o foaie trei dorințe. Prima: încă un frățior sau o surioară pentru Alexandru și Andrei. A doua: o casă la mare. A treia: mai aștept. Frățiorul a venit, a treia nu s-a îndeplinit încă, și… și… și… chiar zilele trecute am plătit avansul pentru căsuța noastră de la mare.

Mă rog, nu e o casă pe pământ, ci un apartament la care visez de ani”, mărturisea Adela Popescu, la un moment dat, pe o rețea de socializare.

Citeşte și: Anca Serea își vinde hainele pe care nu le mai vrea. Cât costă o rochie purtată de soția lui Adi Sînă

Citeşte și: Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea, momente de coșmar la plecarea din America

Vedeta recunoștea că această achiziție reprezintă pentru ea și soțul său, Radu Vâlcan, un vis împlinit.

„Sunt atât de fericită că îmi bubuie inima. De Radu nu mai zic, că deși el avea ceva îndoieli, acum îmi spune numai cum abia așteaptă el să fie gata blocul și să plece cu băieții lui la Olimp ( nouă ni se pare cea mai frumoasă zonă a litoralului românesc, așa că acolo este apartamentul) să își bea el cafeaua pe terasă, în miros de pini și apă sărată – căci da, blocul e înconjurat de o pădure de pini, la doar 100 m de mare. Un vis!”, mai spunea Adela Popescu înainte ca locuința să fie gata. Acum, cei doi trag aici de fiecare dată când își duc cei trei copii la mare.

Selly are apartament cu două camere în Mamaia

Selly a vrut apartament în Mamaia, deși în București stă cu chirie. Clădirea de 15 etaje în care se află imobilul de două camere este situată în centrul distracției, în cea mai exclusivistă zonă de pe litoralul românesc. Complexul de locuințe este situat la 1 m de plajă, între cluburile din nordul stațiunii Mamaia și în apropierea celor mai atractive plaje din stațiune.

Selly a optat pentru un apartament cu două camere, la etajul 13. Potrivit informațiilor de pe site-ul complexului, prețul unui imobil începe de la 167.000 de euro + TVA. În prezent, clădirea este încă în etapa de construcție. „Este un proiect rezidențial de lux, foarte ambițios. Va avea restaurante, piscină — tot ce îți poți dori de la un proiect de o asemenea anvergură”, a scris el pe Instagram.

Selly face bani din online și îi merge bine. În trecut, vloggerul declara că, într-o lună, cheltuie între 10.000 și 20.000 de euro. „Atât mă costă pe mine viața, ieșirile, mesele, chiria și așa mai departe”, mărturisea Selly, la Antena Stars. „Orientativ așa, pot fi sub sau peste 10 mii de euro pe lună, în funcție de vizualizările din luna respectivă și de perioada din an”, explica Selly.

Foto: Instagram, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton