Vedetele din showbizul românesc, șocate de divorțul dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu. Ce i-au transmis cântăreței în mediul online

.

Vestea divorțului dintre Alina Sorescu (35 de ani) și Alexandru Ciucu (46 de ani) nu i-a șocat doar pe fanii celor doi, dar și pe prietenii acestora din lumea showbizului. Celebritățile din România i-au declarat Alinei susținerea lor și sunt de părere că fetele, Carolina (8 ani) și Ana Raisa (6 ani) trebuie să rămână cu mama lor.

Alina Sorescu a postat recent un mesaj în mediul online prin care a confirmat divorțul de creatorul de modă. Cei doi au fost căsătoriți 12 ani.

Dragii mei, nu voiam să comentez pentru că, așa cum știți cu toții, am fost încă de copil un om discret, cu un parcurs serios și m-am ținut departe de scandaluri. Având în vedere că au apărut informații eronate în presă, este nevoie să fac o precizare. La începutul anului am introdus acțiunea de divorț, iar în cadrul acestui proces soțul meu a intentat acum o ordonanță președințială, în care cere domiciliul fetițelor noastre la el până la soluționarea în instanță a procesului.

Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele, să muncesc pentru a le crește și să le educ armonios, ca și până acum. Le mulțumesc părinților mei care sunt alături de mine și tuturor celor care în aceste zile mi-au trimis mesaje de încurajare – a transmis cântăreața, pe pagina ei de socializare.

După ce postarea a devenit publică, mai multe vedete din lumea mondenă au avut o reacție cu privire la vestea divorțului, susținând-o pe artistă.

Simona Gherghe, Tavi Clonda, Mirela Vaida, Adina Halas, Denisa Tănase (ex – Bambi) au postat în dreptul mesajului Alinei diverse emoticoane de susținere. În timp Andreea Bălan și Ramona Pârvu au transmis mesajul „Copiii stau cu mama! ❤️”.

De asemenea, au existat și o mulțime de mesaje de încurajare și susținere din partea fanilor Alinei, care s-au declarat mâhniți de neînțelegerile din cuplu și de dorința lui Alexandru Ciucu de a lua în grijă copiii.

Multă sănătate. În aceste vremuri mizerabile, unde familia e înlocuită de placeri carnale, unde linistea plictisește, frumosul, bunul simț și tot ce Dumnezeu a lăsat ca fiind normal e înlocuit de întunericul care încet încet îi cuprinde pe majoritatea, se întâmplă așa cevz. Din toată inima mea, sa fiți sănătoase, tu și fețitele, iar bunul Dumnezeu să așeze așa cum știe el de cuviință. ❤️

Nu înțeleg de ce vrea fetițele la el. Să le lase cu bona că el nu va fi în stare să se ocupe de ele.

Nu știu de ce, dar niciodată nu mi-a plăcut de soțul tău. L-am simțit că e un om fals. Și chiar ziceam înainte de ce oare stai cu el, tu fiind mereu finuță, cu bun-simț. Timpul mi-a arătat acum că nu l-am “jignit” degeaba.

Citeşte şi: Alexandru Ciucu nu este la primul divorț. Cu cine a mai fost căsătorit

Citeşte şi: Andreea Bălan, amenințată de George Burcea cu Protecția Animalelor: „Câinele nostru e la doctor de o săptămână”

Citeşte şi: Anca Țurcașiu se pregătește să devină bunică. Ce părere are despre nora ei

Citeşte şi: Vlăduța Lupău, experiență neplăcută cu un medic în timpul sarcinii: „Mi-a luat și o căruță de bani”

Mama rămâne mamă, indiferent de ce vor unii sau alții. Și eu nu pot sa înțeleg de ce tăticii după ce divorțează au atitudinea asta de “mama protectoare”. Fii puternică, totul este de partea ta! ❤️

Ce curaj are acest om! El nu știe că fetele stau la mama acum. Și-a adus aminte că are copii, dar când a fost filmat cu amantele cum a fost??? Sunt alături de tine. În instanță, judecătorul va hotărâ la cine rămân copii și ce program de vizită va avea tata. Am văzut că ești o mamă care se ocupă de copii, așa că stai liniștită, nu te mai consuma, acum femeile au dreptul să aleagă ce viață vor să aibă și să nu mai fie întreținute. Te pup de la Paris ❤️❤️❤️❤️❤️

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton